Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493824 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

bu Azeri adamın peşini bırakmamak lazım $$$$$$  :lol:
sen hiç türkten karını, azeriden paranı,   çeçenden canını.. koruyacaksın diye yabancıların kullandığı bi söz duymadın galiba :evillol: :evillol:

Çevrimdışı chucky

sen hiç türkten karını, azeriden paranı,   çeçenden canını.. koruyacaksın diye yabancıların kullandığı bi söz duymadın galiba :evillol: :evillol:
Biz Türkler adamın hem canını hem parasını hemde  :D :icool:

Çevrimdışı Librarius

Standartı çok yükseltti bu stad,Boğaz'da bir inci gibi oldu...bundan sonra böyle bir yapının kolay kolay yapılacağını sanmıyorum...keşke Vodafone arena yerine Vodafone sarayı yazsaydık,tarihi bir yapı yapıldı...bu yapının önemini yıllar geçtikçe daha iyi anlıcaz..emeği geçen herkesin yüreğine emeğine sağlık...

Vodafone Kulliyesi daha otantik olmazmiydi...  :evillol:
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı burakkk1903

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı ddc1979

Şu anda oynanan fener Braga maçı kale arkası .. Herkes koltuk üstünde :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Eren Özdemir

şu stadyumu görünce bizim çatı kolonları aklıma geldi  :icool: Adamlar tribünleri bile taş kaplamışlar  :bandit:

Heh aylardır böyle bir resim arıyordum. Bizim stat açıldıktan sonra böyle akşamları spor yapmak için yeni açığı falan kullandırsalar Bahçeşehir'den gider spor yapar dönerim valla

Çevrimdışı sam

Kanal D haberde stadı gösterdi, bir amca 3 yıldır aşağı yukarı gelip hergün bakıyorum diyor

Açılış maçını 9 Nisan Bursa maçı olarak söyledirler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı harund1k3

Şu anda oynanan fener Braga maçı kale arkası .. Herkes koltuk üstünde :)

Ben sarı şeritler göremiyorum.

Ben sarı şeritler göremiyorum.
Fenerin stadinda merdivenler komple sari boya abi , Pislikten rengi degismis :D

Maraton resimlerine bak görürsün..

Çevrimdışı YunusEmre

Fenerin stadinda merdivenler komple sari boya abi , Pislikten rengi degismis :D

Maraton resimlerine bak görürsün..

Kaç para la bi boyanın fiyati kaç para... :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iilkerr

kizmayin bu da benden olsun

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet92

Abi şaka maka bitti yav,ben hala inanamıyorum yok mu fore kazık,testere kiriş hafriyat falan sayalım

Çevrimdışı harund1k3

Kaç para la bi boyanın fiyati kaç para... :evillol:

Stada girince herkes bir kaç görev belirlesin kendine. Mesela bazılarımız çaktırmadan merdivenlerdekı sarıları temizlesin. Ben @raichu @Yunus Emre Dökmeci fazlalık olan piksellerı değiştirelim. Hatta iyi organize olursak yavaş yavaş eski açığa 2-3 kat bile çıkabiliriz millet maç izlerken biz çalışırız d d d d

Stada girince herkes bir kaç görev belirlesin kendine. Mesela bazılarımız çaktırmadan merdivenlerdekı sarıları temizlesin. Ben @raichu @Yunus Emre Dökmeci fazlalık olan piksellerı değiştirelim. Hatta iyi organize olursak yavaş yavaş eski açığa 2-3 kat bile çıkabiliriz millet maç izlerken biz çalışırız d d d d
:super: :biggrinking:

ysariusta

• Ziyaretçi

Mavi kareli kişi DIVAN ın stad restaurant müdürü Adem bey :)
Müdürüm olur kendisi :)
"Mavi Kareli" mi?  :alala: Hangi galaksiden  :kop:

Çevrimdışı mutixls

türkiye de herşeyi çok bilen yöneticiler var ondan merdivenlere sarı bant çekmemiz kesin gerekir, öyle siyah falan nerde. geçen sayfalarda bir kaç arkadaş söylemişti güvenlik nedeniyle 270 derece reklam panosuna izin verilmiyor diye bende dikkat etmiştim bizim fener maçında adamların köşelerde sabit reklam vardı braga maçında yok. uefa nın izin verdiğine türkiyede izin yok arkadaş
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 20:45:28 mutixls ]

Çevrimdışı harund1k3

türkiye de herşeyi çok bilen yöneticiler var ondan merdivenlere sarı bant çekmemiz kesin gerekir, öyle siyah falan nerde. geçen sayfalarda bir kaç arkadaş söylemişti güvenlik nedeniyle 270 derece reklam panosuna izin verilmiyor diye bende dikkat etmiştim bizim fener maçında adamların köşelerde sabit reklam vardı braga maçında yok. uefa nın izin verdiğine türkiyede izin yok arkadaş

Kesinlikle öyle. Ben gerçi bu sarı bant uygulamasını fifa nin bir kuralı diye biliyorum ama bizim federasyonun işiyse de şaşırmam. Statlarda, maç çekim kalitesinde,  formalarda seçilen fontlarda kalite yerler de sürünüyor. Kimse futbol kalitesinden falan da bahsetmesin, ligde top oynamaya çalışan tek takım da biziz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değil de abi görüntüleri öyle bir denk getirmişsin ki hakemlerin bile yeri aynı :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı chucky

Arena açılınca bi 3D kareografi yapmak lazım.Baksanıza fenerin kareografisine civciv koymuşlar avrupaya rezil oluruzda demiyolar hiç  :lol:

Çevrimdışı burakkk1903

Yayınlandıysa özür ama Membranın üzerinden bir video 👍🏽
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Umarım bizdeki reklam panoları Fenerbahçeninki gibi olur Galatasarayınki gibi değil