Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494270 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

doğrusu Fiat Aegea'nın tasarımında bile katkısı bulunan Rahmi Bey'in stat ile ilgili görüşlerini çok merak ediyorum.
acaba pikselci mi :)
Rahmi KOÇ : Başkanım her şey dört dörtlük teşekkür ederim ama rica etsem şu koltuk deseni tasarımınızı değiştirseniz gözümü çok yordu.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Orhan

Koltukların sabitleme işlemleri nisan 9 a kadar yetişir mi?

Çevrimdışı SuperBJK

Veli geç katılmış galiba ama töreyi göremedik

Özel araçlarla konvoy halinde gelmişler sanırım "Dat, Dat, Dat  :director: "

Serdarın araçta sağdaki sanırım  :D

Çevrimdışı ahmetx

Abi aslında tüm işler bittikten sonra @SDemirsoy un önderliğinde tivitırda Rıdvan Akar ve diğer yetkililere ulaşarak yazının değişmesini isteyebiliriz. Çok zor bi iş olmasa gerek
ben gönderdim Rıdvan Akara  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı serti67

yanlız baskan hocaya membranları saydı gun gun 5 gun sonra kapanıcak usut dedı farkekttınızmı vıdeoda
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Abdurrahim S.

ben gönderdim Rıdvan Akara  :)
Abi çimler, membranlar, diğer koltuklar bitsin, yazarız biz de :) senin tasarım cidden çok daha iyi 👍

Çevrimdışı Gürkan

Çevrimdışı chucky

Çevrimdışı idilahmet

yanlız baskan hocaya membranları saydı gun gun 5 gun sonra kapanıcak usut dedı farkekttınızmı vıdeoda

olabilir, eliyle iki iki gösteriyordu çünkü.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Andreas Beck Vodafone Arena'dan bildiriyor. Evet Andi, sendeyiz.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrkunCoskun

Gökhan töre gelmemiş. Bence bu adam Beşiktaş'ı kafasında bitirmiş..

Abicim sen fanatik.com yazarı mısın ?

Çevrimdışı ozan062

Böyle birşeymi istiyordun? @ahmetx

boylede güzel oldu be hatta tarihi bir hava vermek için tamda olması gereken buymus
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı AdemG

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:lol: :lol:

O değil de Rhodolfo'yu da görmek isterdim..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

vazgectim
çatı kolonlarının yeri değişemez ki ? Yanlış mı anladım acaba?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Doğru yazmis sonuna kadar hakli..

Yeteneklerine ve takima ihanet eden bir Futbolcumuz var maalesef..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı minsk kartali

Çevrimdışı Samet_

Öyle dediyse 2 ile çarpalım biz onu yuzde ellisi beyaz yalandır

Çevrimdışı AdemG

çatı kolonlarının yeri değişemez ki ? Yanlış mı anladım acaba?

baslangicta ust kolonlarda alttakilere paralel olarak asimetrik olarak planlaysaydi nasil olurdu, onu merak ettim

Çevrimdışı serti67

ne oldugunu bılmeden bence elestrı yapmayalım oyuncular gelıcek dendıgınde ben gelmıyorum dıyebıleceklerını dusunuyormusunuz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Öyle dediyse 2 ile çarpalım biz onu yuzde ellisi beyaz yalandır
gunde ıkı mebrandan hesapladı  ben beyaz yalan olaylarını anlamam
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Emre.Guler

Stadta pizzacı var :) resmen sınıf atladık he köte ekmekten pizzaya :)