Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494228 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

geçen sene söylemiştim yineleyim

erkekler yuvarlak hat konusunda daha olumlu bakarken kadınlar ise köşeliye karşı daha hassastır.. bu araştırma sonucu söylenen birşey,,

bende çevremdekilere sordugumda hakikaten boyle bir ayrım yapabilirim.. kadınların daha az beğendiği konusunda..  nerden geldim bu konuya

gazeteci doğan demişya Barcanın  yapılacak stadındaki çatıdaki ışık oyunlarının aynısı bizdede olacak diye yazdı,,.. işte bu konudada kadınlar renk konusunda daha hassas oldukları için

buda onların tarafına hitap ediyor ve noluyor herkes tarafından beğenilecek bir stad yapılıyor :)) :ok: :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ErsinA.

Paint değil o photoshop ayıp oluyor :) İlk öğrendiğim zaman iett biletleri basmıştım printerdan :) bir kaç yere çaktırmadan gittim bu biletlerle :)

iett biletleri kalkalı 10 yıl olduğunu düşünürsek, şuan USD basacak seviyeye gelmişsindir  :D

Çevrimdışı ahmetx

9 nisana hibrit çim hazır çim kalıcı olacak süper bu haber

9 nİsan ? Bursa ? Açılış ?  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

9 nİsan ? Bursa ? Açılış ?  :D
geriye bu sonuç çıkıyor açarlar açmazlar onların bileceği iş :D

Çevrimdışı eaglekartal

takımı bu pankart karşılamış girişte  :ok: :hosgeldin :halay:

Çevrimdışı ahmetx

Hay cok yasa bende onu çözmeye calisiyordum ne anlatmağa calisiyor diye :D @ahmetx abi
Yalnız şu Umut Güner ne efendi adam yahu , stadın görünmeyen kahramanı ama adamda zerre gurur ,kibir , hava civa yok adam gibi adam  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

geriye bu sonuç çıkıyor açarlar açmazlar onların bileceği iş :D
Açsınlar yahu 1 gün bile beklemesinler . :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Emre.Guler

iett biletleri kalkalı 10 yıl olduğunu düşünürsek, şuan USD basacak seviyeye gelmişsindir  :D

Yani :)

17 senedir grafik operatörüyüm o yüzden
Sizin Karabulut Dediğiniz benim için sadece bir sis  :icool:

Çevrimdışı ErsinA.

Allah'tan alabildim kombineyi, durmus satislar :)

Şimdi aradık sistemsel sıkıntı var. O  yüzden şuan satış yapılamıyor dedi.

Durmamış yani henüz.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bundan sonra 5 adımda zemin nasıl yapılır tarifini vermiş SIS :) Bu güzel bilgiler için emeği geçenlere Teşekkürler  :ok: İyi ki varsın Besiktasarena  :ok:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

@Emre.Guler  çatı kolonlarını ve kirişlerini küfeki kolonların devamı şeklinde yapabilir misin ? Nasıl görünecek acaba ?

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Almanca yazı da manidar olmuş. tamam takımda gerek Alman gerekse Alman vatandaşı Türk çok oyuncu var fakat ben yine de buradan Gomez'e bir sözleşme daveti sezdim. :)
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı smhkcr

Çevrimdışı Emre.Guler

@Emre.Guler  çatı kolonlarını ve kirişlerini küfeki kolonların devamı şeklinde yapabilir misin ? Nasıl görünecek acaba ?

Müşteri var gitsinler halledicem

Çevrimdışı ozan062

Almanca yazı da manidar olmuş. tamam takımda gerek Alman gerekse Alman vatandaşı Türk çok oyuncu var fakat ben yine de buradan Gomez'e bir sözleşme daveti sezdim. :)

oyuncuların yarısından fazlası almanca biliyor o sebeble yapmıslar bence cok güzel olmus:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı smhkcr

Takip edemiyorum maalesef, bu bilgi tam olarak nereden geldi?

Bundan sonra 5 adımda zemin nasıl yapılır tarifini vermiş SIS :) Bu güzel bilgiler için emeği geçenlere Teşekkürler  :ok: İyi ki varsın Besiktasarena  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

vodafone arena tabelası 2 ve membran çalışması

Çevrimdışı ahmetx

Müşteri var gitsinler halledicem
aman müşteriye iyi davran göndermek için uğraşma  :D @Emre.Guler

Çevrimdışı aoguzd

ekme hibrit ile serme hibrit arasındaki fark nedir tam olarak? ekme hibritte bildiğim kadarıyla önce hibritler çakılıyordu sonra çim ekiliyordu ve çimin kökü hibrite dolanarak daha güçlü bir zemin oluşturuyordu. diğer uygulamada ise önce çimler rulo halinde serilecek sonra üstüne hibrit çakılacak deniliyor. bu şekilde uygulandığında rulo çim kök salarak aynı şekilde hibrite dolanacak mı?

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Savaş

Huh tüyler diken!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Futbolcu ve teknik heyetimiz Vodafone Arena da !!!

Yuvaniza Hos geldiniz !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Takip edemiyorum maalesef, bu bilgi tam olarak nereden geldi?

Besiktasarena'nın SIS ile röportajı sonrası geldi. http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-cim-calismalarinda-son-durum-33216.html röportajın tamamını linkten görebilirsiniz.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sezon sonu Stadda bu Görüntüyü gormek nasip olur Ins..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık