Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494466 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bildiğim kadarıyla oralara VIP koltuk takılacak ama kesinlikle Kesin bilgi değildir
Kesin Bilgi abi Vip tribun orasi , Vip koltuklar gelecek dikkat edersen prekastlardan hep kablolar fışkırıyor :tabe:

Membran tamamlanmadan takilmaz oranin koltuklari
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı beşiktaşk

Resmi hesap rahmi koç videosu paylaştı statta

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tugozcan

Şampiyonlar ligine özel çatı lacivert.
360 derece dönen led ekranlarda şampiyonlar ligi jeneriği.
değişen sütün renklendirme sistemiyle sütünlarda lacivert oluyor..

:busted_cop:

elimden geldiğince uyguladım hayalimi  :evillol: :biggrinking:

Çevrimdışı cursedofdragon

koltukları sabitlemek zor bir işlem mi ?

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı tayfunyasar

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı sallapati

her hafta açılış tarihi geyiği oluyor 2 aydan beri..

bence stad açıldıktan 1 gün sonra açıklanacak stad açılış tarihini... Dün açıldı diyecekler  :D :D

Çevrimdışı ZEKI

Resmi hesap rahmi koç videosu paylaştı statta

senden iki msg yukariya baksan paylasilan videoyu goreceksin  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı beşiktaşk

senden iki msg yukariya baksan paylasilan videoyu goreceksin  :biggrinking: :biggrinking:
Görmedim vallaha abi o ara twitter da takiliyordum görünce hemen buraya yazdım :)

Çevrimdışı Deadam

Reklam Filmi,  Senaryosu size beğenenler rıdvan akara gönderir :D

Sahne 1; Gökyüzünde bir uçak, arka kapak açık alttan çekim
sahne 2 ; uçağın üstünden çekim altta vodafona arena silüeti,
sahne 3 üstten çekim devam ederken arka kapaktan biri atlar ve paraşütü açar paraşüt üstünde kara kartal sembolü,
sahne 4 üstten çekim kartal süzülerek boğaz , köprü manzaralı stada doğru süzülür
sahne 5 stadın ortasında tam ortasına iniş bu arada kartal sembolü digital efektle stada giriş esnasında ayrılıp çatı üzerinde oturur.
sahne 6 artık arkadan çekim üstü sadece Beyaz olan paraşüt ün ipleri çözülür. yere düşer Hayko Cepkin Üzerinde forması " Gücüne Güç Katmaya Geldik"

Sahne 7 tüm stad Haykonun  Beni Büyüten Şarkılar albümünden Yuh Yuhu söylüyor .

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ErsinA.

Adamlar çok hızlı

üstad senin bu paint bilginle sahte para basıp, altyapıya afrikadan futbolcu getirebiliriz.  Rıdvan Akar'a bi iletmek lazım.

Çevrimdışı sahinnd

Allah'tan alabildim kombineyi, durmus satislar :)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ErsinA.

bugün öğleden önce stadın ordaydım. Arkadaşı arayıp beni stada almasını istedim.  Bugün futbolcular falan gelecek buralar bayağı hareketli yarın gel dedi.

Yarın da ben gidemiyorum.  :s20:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

sahne 3 üstten çekim devam ederken arka kapaktan biri atlar ve paraşütü açar paraşüt üstünde kara kartal sembolü,
sahne 4 üstten çekim kartal süzülerek boğaz , köprü manzaralı stada doğru süzülür
sahne 5 stadın ortasında tam ortasına iniş bu arada kartal sembolü digital efektle stada giriş esnasında ayrılıp çatı üzerinde oturur.
sahne 6 artık arkadan çekim üstü sadece Beyaz olan paraşüt ün ipleri çözülür. yere düşer Hayko Cepkin Üzerinde forması " Gücüne Güç Katmaya Geldik"

Fikri ben beğendim :D
Tam "Yuh yuh" kısmında Demirören'i anmak lazım bir ama bir şekilde.

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı osvaldo nartallo

sonu efsane olmuş :lol:
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Emre.Guler

üstad senin bu paint bilginle sahte para basıp, altyapıya afrikadan futbolcu getirebiliriz.  Rıdvan Akar'a bi iletmek lazım.

Paint değil o photoshop ayıp oluyor :) İlk öğrendiğim zaman iett biletleri basmıştım printerdan :) bir kaç yere çaktırmadan gittim bu biletlerle :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

Paint değil o photoshop ayıp oluyor :) İlk öğrendiğim zaman iett biletleri basmıştım printerdan :) bir kaç yere çaktırmadan gittim bu biletlerle :)
acemiliğin böyleyse  :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

başkan soğutma sisteminin dünyada bir ilk olacağından bahsediyor  :D
Hay cok yasa bende onu çözmeye calisiyordum ne anlatmağa calisiyor diye :D @ahmetx abi
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 14:28:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

9 nisana hibrit çim hazır...   kalıcı olacak süper bu haber

Çevrimdışı ahmetx

biz selda'dan dinlemeye alıştık abide .) öyle birşey yaparlarsa klübe kayyum atarlar valla :)
aman ha sonra ROK u 15 bin lira maaşla kulübün başında görürüz  :D