Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494506 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GIUNTI

bu resimdeki yer inönüye nekadar benziyo eski açık tarafına

Orası İnönü zaten :) Tam Kapalı-eski açık köşesi sanırım.

Çevrimdışı attila_metu

Bide kale yanlarında yerde 3D Reklamlar olucaktı galiba yanlış hatırlamıyorsam :)

O reklamlarda önemli güzel reklamlar olmalı :)

İnönünün de zemin güzelmiş yalnız.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cadavra

pixelli candır :D  :evillol:

En sevidigim bu şekilde insallah bole olur bizimki de.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı kadir137

Forumun yakın zamanda SİS ile yaptığı röportajın linkini atabilir misiniz? Haber portalında aradım ama bulamadım.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Hasankavraz

Bir de şeyi merak ediyorum;

Toki Arenada TT Reklam yüzü Cem Yılmaz diye reklam filminde o oynamıştı. Vodafone'nin reklam yüzü Beyazıt Öztürk o mu oynayacak acaba  :evillol:
Güzel yakaladin merak ettim :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TTurk

Beyazit fenerlidir. Vodafone boyle bir yanlisa dusmez umarim

Çevrimdışı TTurk

BJK Vodafone Arena'nın çimleri 27 TIR'la İTALYA'dan Cumartesi günü yola çıkıyor, salı günü stada giriyor.  Fatih Dogan

Çevrimdışı FARUK

Toki Arenada TT Reklam yüzü Cem Yılmaz diye reklam filminde o oynamıştı. Vodafone'nin reklam yüzü Beyazıt Öztürk o mu oynayacak acaba  :evillol:
Öyle birşey olacağını sanmıyorum
Vodafone taraftar tepkisini almama adına hep Beşiktaş ı ve taraftarımızı öne çıkardı reklamlarda
Açılış reklamı da bu şekilde olur

Çevrimdışı Hasankavraz

Cem yılmaz da fenerliydi ama

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SuperBJK

Çevrimdışı oguzhan1310

Çevrimdışı cadavra

Beyaz acilis günü orda bende olacam dedi reklam cekimi yapmasi ayri orda olmasi ayri o nitekim cem yilmaz reklam cekimi yapip acilista bulunmamisti.Cem yilmaz da fenerli

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yiğit

Vodafone bu zamana kadar taraftarın ruhuna dokunan reklamlar hazırladı. Esprili dille bir reklam hazırlanmaz. Ayrıca Beyaz Fenerbahçeli. Hiç mi hiç sanmıyorum.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı betoo38

kum sermeye eski aciktan basladiklari icin. eski aciga sari kum dökülmeyecek tartismalari baslamadan bitti :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Öyle birşey olacağını sanmıyorum
Vodafone taraftar tepkisini almama adına hep Beşiktaş ı ve taraftarımızı öne çıkardı reklamlarda
Açılış reklamı da bu şekilde olur
Aklıma çok iyi bir fikir geldi ama bunu yapsak harika olur bence. Stada 10-15 bin kişi sokulur gizli bir organizasyonla futbolculardan habersiz ve futbolcuların sahaya girişiyle beraber tezahürat başlar hem futbolcuların motivasyonuna inanılmaz bir etki yaratır hem de müthiş bir reklam olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

bkm den bülent emrah parlak, ersin korkut vs de oynuyor vodafone reklamlarında.. onlar da yer alabilir esprili bişey yaparlarsa

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu ne alakasi var Cem Yilmaz da Fenerli ama Toki arenanin reklaminda oynadi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrkunCoskun

Cem Yılmaz 'da fenerli Gs Stadının reklam filminda oynadı abi yapma gözünü seveyim  :D

Çevrimdışı FARUK

bkm den bülent emrah parlak, ersin korkut vs de oynuyor vodafone reklamlarında.. onlar da yer alabilir esprili bişey yaparlarsa
Hiçbiririsi etkili olmaz gerekte yok
Bugüne kadar taraftarımız ve futbolcularımız yeterli oldu ve çok güzel reklamlar yapıldı
Yine taraftarların olduğu açılış reklamı olacak ve çok güzel iş çıkaracaklarından eminim

Çevrimdışı Efe

saat 5 te bi fotolazim numarali tarafindan
Şampiyon Beşiktaş JK