Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494218 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Ben bu stadi futbolculara gezdirilmesini bi kac hafta once dillendirmistim burda moral motivasyon olur dierekten insallah bol bol foto cekinirler bizde ayrintilara bakariz ozellikle soyunma odalarini merak ediorum acaba basladilar mi icerde baslanmayan ender yerlerden biri ora sanirim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soyunma odalarına 2 hafta önce başlandı.Yerden ısıtmalar tamamlandı.Havuz için yer ayarlanıyordu başlanmadı nedemek?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Çevrimdışı 38life

Bursa maçyla başlarsak 3 maç oynuyoruz

bursa kayseri osmanlı

Ve Konya maçı...  :D

Çevrimdışı GörkemGörkem

Sırf şu sahneyi görmemek icin ekme olsun istiyordum ama yapacak bisey yok  :iblush:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi acaba isitma sistemleri yaz sonunda mi takilacak bir fikrin var mi ? normalde isitma sistemleri sari kumun altinda kaliyordu gordugum fotograflarda.
@harund1k3  yoo önce bir miktar kum seriyorlar sonra ısıtmayı yapıyorlar
sonra tekrar kum seriyorlar arada kalıyor

Çevrimdışı cadavra

Soyunma odalarına 2 hafta önce başlandı.Yerden ısıtmalar tamamlandı.Havuz için yer ayarlanıyordu başlanmadı nedemek?
Bilmiodum ben cok iyi o zaman.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrkunCoskun

Tribünlere en yakın ve en dik VodafoneArena değil mi ? Kesin eminiz bi sıkıntısı yok değil mi  :money: :money:

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Adamlar çok hızlı
abi senin marifetlerini ögrendikten sonra inanmak zor oluyor  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

İşte Mürsel Meral’ın yaptığı açıklamalar:

-ÇİM İÇİN MAKSİMUM 3 HAFTAYA İHTİYAÇ VAR-

Çim ekimi için sezonun müsait olduğunu ve maksimum 3 haftaya ihtiyaç olduğunu dile getiren Mürsel Meral; “Çim ekimi için sezon müsait. Önümüzdeki dönemler rezidasyon dönemi. Çimlerin bakım süreci için gerekli zaman var. Yapacak olan firma işin ciddiyetindedir. Beşiktaş Kulübü de yaptıklarının farkındadır. Nisan ayının son haftasına çimler yetişir. Maksimum 3 haftaya gerek var. Hiçbir problem olmaz” dedi.

-BENİM TASVİP ETTİĞİM SİSTEM DEĞİL-

Vodafone Arena’da çim açısından oluşabilecek sıkıntıya değinen Meral; “Vodafone Arena’da önemli bir sıkıntı var. O da deniz seviyesinin daha altında olması. Dolayısıyla orada bir ısı havuzu, rutubet havuzu oluşacak. Bu da çime negatif olarak yansıyacak. Bunun çözümü de çok kolay değil. Bu nedenle zemin altında yapacağınız çözümler bu işin daha iyi olmasını ve daha az problem yaşanmasına sebep olacaktır. Özellikle sezon bittikten sonra yazın Ağustos ayında nem çok yükselecek. Eğer bu dönem mantarlaşmalar oluşur ve çime zarar verirse tekrardan yapmak çok pratik olaylar değil. Ani çözüm yapmak çok zordur. Ne derece başarılı olacağını göreceğiz. Şahsi olarak görüşüm ise benim tasvip ettiğim sistem değil” diyerek sözlerini tamamladı.

Çevrimdışı serdart

yalnız 3d görüntüdeki çatı kolonlarının beyaz hali de iyiymiş. bütünlük olmuş. siyah kalması tarftarıydım ama beyaz da yapılırsa hayır demem  :icool:

Çevrimdışı OrkunCoskun

İşte Mürsel Meral’ın yaptığı açıklamalar:

-ÇİM İÇİN MAKSİMUM 3 HAFTAYA İHTİYAÇ VAR-

Çim ekimi için sezonun müsait olduğunu ve maksimum 3 haftaya ihtiyaç olduğunu dile getiren Mürsel Meral; “Çim ekimi için sezon müsait. Önümüzdeki dönemler rezidasyon dönemi. Çimlerin bakım süreci için gerekli zaman var. Yapacak olan firma işin ciddiyetindedir. Beşiktaş Kulübü de yaptıklarının farkındadır. Nisan ayının son haftasına çimler yetişir. Maksimum 3 haftaya gerek var. Hiçbir problem olmaz” dedi.

-BENİM TASVİP ETTİĞİM SİSTEM DEĞİL-

Vodafone Arena’da çim açısından oluşabilecek sıkıntıya değinen Meral; “Vodafone Arena’da önemli bir sıkıntı var. O da deniz seviyesinin daha altında olması. Dolayısıyla orada bir ısı havuzu, rutubet havuzu oluşacak. Bu da çime negatif olarak yansıyacak. Bunun çözümü de çok kolay değil. Bu nedenle zemin altında yapacağınız çözümler bu işin daha iyi olmasını ve daha az problem yaşanmasına sebep olacaktır. Özellikle sezon bittikten sonra yazın Ağustos ayında nem çok yükselecek. Eğer bu dönem mantarlaşmalar oluşur ve çime zarar verirse tekrardan yapmak çok pratik olaylar değil. Ani çözüm yapmak çok zordur. Ne derece başarılı olacağını göreceğiz. Şahsi olarak görüşüm ise benim tasvip ettiğim sistem değil” diyerek sözlerini tamamladı.

İçime bi sıkıntı düştü. Hangi sistem uygunmuş Mürsel Meral için acaba

Çevrimdışı Kartal66

arkadaşlar peki zemin deseni hakkında bir bilginiz var mı. umarım ingiliz stadları gibi olur.

yalnız 3d görüntüdeki çatı kolonlarının beyaz hali de iyiymiş. bütünlük olmuş. siyah kalması tarftarıydım ama beyaz da yapılırsa hayır demem  :icool:

çatı kirişinin üste bakan kısmını beyaz yapmak lazım diğer yerler siyah kalmalı çünkü kolonlar arası siyah parmaklıklar yaptık dışardaki camlar siyah :)

Ama sadece üstünü beyaz yaparsak memebranlarla beraber güzel gözükür :)

Çevrimdışı Emre.Guler

İçime bi sıkıntı düştü. Hangi sistem uygunmuş Mürsel Meral için acaba

En üst ortası ve çatı yanları açık olan bir mekanda rutubet nasıl olacak anlamadım :)

Çevrimdışı kadir137

kimsenin bir yorumu olmadı BEŞİKTAŞ JK fontu için  :alala:

Ben bu halini daha çok beğedim abi
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı sallapati

arkadaşlar peki zemin deseni hakkında bir bilginiz var mı. umarım ingiliz stadları gibi olur.

bunlardan seçin 1 tane  :D

[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 12:54:50 sallapati ]

Çevrimdışı serdart

çatı kirişinin üste bakan kısmını beyaz yapmak lazım diğer yerler siyah kalmalı çünkü kolonlar arası siyah parmaklıklar yaptık dışardaki camlar siyah :)

Ama sadece üstünü beyaz yaparsak memebranlarla beraber güzel gözükür :)

shoplu hali şöyle oluyor aslında fena değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tribünlere en yakın ve en dik VodafoneArena değil mi ? Kesin eminiz bi sıkıntısı yok değil mi  :money: :money:
Evet Kesin Net :

6.15 e 7.95...

Daha yakini yok.

Diklik olarakta sanirim Avrupanin en dik 3.cu tribünlerine sahibiz
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 12:58:54 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

shoplu hali şöyle oluyor aslında fena değil.

daha güzel oldu tepeden bakınca dahada güzel olur :)

Çevrimdışı FARUK

Güncel
Aydınlatma ilerlemiş
Deplasman ayrımı az da olsa görülüyor

Çevrimdışı ahmetx

Evet Kesin Net :

6.15 e 7.95...

Daha yakini yok.
Yusuf Ziya Öniş daha yakın olması lazım  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YavuzK

@cavallinoo ve @ufukperk instagram hesabından alıntıdır.

Eski aciktaki membranlari kaldirmişlar mi napmişlar ben mi yanliş goruyorum

Çevrimdışı GörkemGörkem

Benim imzadaki yazı fontu , böyle çok güzel oldu bence siz ne dersiniz?  :ok: @Yucel11 e teşekkürler.

@ahmetx abi yalnız bu mukemmel gozukuyor ve buna cok rahatta gecilebilir acaba yaparlarmı böyle birsey.
Bu resimdeki A ile bizim suanki mevcut A ya bakıyorumda müthis bi fark var arada.

ysariusta

• Ziyaretçi

kimsenin bir yorumu olmadı BEŞİKTAŞ JK fontu için  :alala:

Sen söylemesen görmeyecektim. Ben ışığa takıldım. Işık yanlış. Bu ışığa göre dünya kuzeyden güneye dönüyor olmalı

Çevrimdışı canU

Güncel
Aydınlatma ilerlemiş
Deplasman ayrımı az da olsa görülüyor

Deplasman ayırımı o numaralı tarafındaki bölge tel mi yoksa cam mı çözemedim ben?

Yalnız membran gerçekten ışığı iyi geçiriyor fotodan belli oluyor 👏🏻👏🏻