Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495073 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dropoon

Bursa maçyla başlarsak 3 maç oynuyoruz

bursa kayseri osmanlı

Şampiyon olmayı garantilersek ve Konya sözünü tutarsa 4 maç

Çevrimdışı osvaldo nartallo

arkadaşlar saha içindeki beton sınırların uzunluğu biliyor musunuz?
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı ensdndr

Eyvallah, mevzuat değişmiş olabilir ben yaptığımdan beri. Öyleyse müthiş olur. Çok heyecanandım laan!!! :D

Bu kadar gümrük ve gümrükçü muhabbeti ile kendimi Halkalı Gümrüğündeki kahvelerden birindeymiş gibi hissettim. aynı samimiyet, aynı çocuksu heyecan, aynı serzenişler :D :D

"Memur kalkmadı, mal kırmızıya düştü, beyanname açılmadı, sistem yok, memur beyannamenin arkasını yazdı, manifesto lazım, (Hakaret Yasak)₅ memur kimyaaneye (kimyahaneye) sevketti, ekoteks gelmedi, araç boşalmadı, özet beyanı gelmemiş..." ABV tiksimdim yine :D Yemin ediyorum titreyip kendime geldim :D

@yavvuzz @ensdndr

Ben 3 yıldır departman müdürü olduğum için artık bu söylemleri duymuyorum ama sen hatırlatınca bir anda aklıma o günler geldi. Şimdilerde benim elemanlar uğraşıyor :)

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı tugozcan

acaba Rahmi Bey'den de bir sponsorluk falan kaparlar mı bugün.
yönetim ilk geldiği zamanlarda kendisinden randevu istenmişti. ancak henüz yönetimin tavrının profesyonel olup olmadığından, daha doğrusu Y.D. beceriksizinin benzeri olup olmadığından emin olamadıkları için biraz mesafeli durmuştu. bugün hergün daha iyiye yelken açan Beşiktaşımızı görünce bu güzel tablonun içinde olmak istemiş belli ki. Vodafone Arena'da veya başka bir mecrada kendisinin güzel bir sponsorluğu işi taçlandırır diye düşünüyorum.
benim asıl merak ettiğim Ömer Koç'un olup olmadığı.
Kendisi Rahmi Beyin oğulları arasındaki tek Beşiktaşlı ve mevcut yönetim kurulu başkanı.
Ama sanıyorum bu tip işlerle pek arası yok.

benim asıl merak ettiğim Ömer Koç'un olup olmadığı.
Kendisi Rahmi Beyin oğulları arasındaki tek Beşiktaşlı ve mevcut yönetim kurulu başkanı.
Ama sanıyorum bu tip işlerle pek arası yok.
hoş şu forumda iki dakika takılsa hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmaz ya :)
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı ahmetx

selfie lerin şöyle de bir sıkıntısı oluyor; çekilen yüze odaklanıldığı için arkada kalan manzara aşırı parlak oluyor. illa selfie fotosu atacaksanız ekranda yüzünüze değil arkada kalan alana dokunarak odaklamayı oraya yaparsanız ayrıntıları daha net görürüz ve sevaba girersiniz arkadaşlar. 
çimler italyadan mı hollandadan mı yoksa her ikisinden mi geliyor ? Bizim iklime en uygunu İtalya olur bu arada.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

Mebran sayimiz 31 oldumu ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı halvetifarazi

bilen bilir en başından beri benim kadar muhalafet eden yoktur şu stada.

pikseli de beğnemedim, eski açığı da beğenmedim, locaları da beğenedim vs vs. ama boşverin artık. açılıyor. yemişim pikseli mikseli. stad olsun da gerisi umrumda değil artık.

Çevrimdışı Efe

Mebran sayimiz 31 oldumu ?

oldu 32 yi bekliyoruz aksama kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı giunti1903

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Vodafone Arena&#39;da drenaj sonrası kum serme işlemi başladı pic.twitter.com/kFRZnMyOyI</p>&mdash; Ali Fuat Duatepe (@alifuatduatepe) 10 Mart 2016
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

çimler italyadan mı hollandadan mı yoksa her ikisinden mi geliyor ? Bizim iklime en uygunu İtalya olur bu arada.
burada İtalya'dan geldiği bilgisi var. eğer öyleyse zaten iklim şartları gözetilerek buna karar verilmiştir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı harund1k3

@Efe aslında iki şekilde de örneği var. ama sanırım bizimki dediğin gibi olacak önce kum sonra borular sonra tekrar kum.

şurada da direk çakıl üzerine koymuşlar sanırım

@serdart evet ben bu ilkini hiç görmemiştim daha önce. Muhtelemelen bizimkide böyle olacak. Şu ısıtma sistemleri bir bitseydi gerisi kolay zaten. Ulan şaka maka bitti stat be.

Çevrimdışı ahmetx

İlk maçta ' SİS'E TEŞEKKÜR EDERİZ' pankartı yapalım :D
3,5 milyon € yu unutma iyi para verdik elin oğluna ama helal olsun o ayrı mesele.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

oldu 32 yi bekliyoruz aksama kadar
O vakit 1903 trubunlerinin koltkuklarini takmaya baslarlar ufaktan.

Çevrimdışı ahmetx

bence 9 una cim oturmaz oynaazlar maci 30 nisanda oynanacaktir
çim 9 una çok rahat yetişir @Efe

Çevrimdışı Efe

paletli reyizi getirin bi test etsin drenaji saglam mi bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çim 9 una çok rahat yetişir @Efe
yetisir yetismesinede oynanabilir durum olusmaz bence yinede olursada iyi olur tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

acaba Rahmi Bey'den de bir sponsorluk falan kaparlar mı bugün.
yönetim ilk geldiği zamanlarda kendisinden randevu istenmişti. ancak henüz yönetimin tavrının profesyonel olup olmadığından, daha doğrusu Y.D. beceriksizinin benzeri olup olmadığından emin olamadıkları için biraz mesafeli durmuştu. bugün hergün daha iyiye yelken açan Beşiktaşımızı görünce bu güzel tablonun içinde olmak istemiş belli ki. Vodafone Arena'da veya başka bir mecrada kendisinin güzel bir sponsorluğu işi taçlandırır diye düşünüyorum.
şirketin kasasını direk bize bağlayalım istersen  :D kaç tane sponsor olacak adamlar , basket arena için de muhtemelen Koç grubu sponsor olacak zaten. :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

yetisir yetismesinede oynanabilir durum olusmaz bence yinede olursada iyi olur tabi
çimi serdikten 10 gün sonra maç yapılır .

Çevrimdışı minsk kartali

Ben 3 yıldır departman müdürü olduğum için artık bu söylemleri duymuyorum ama sen hatırlatınca bir anda aklıma o günler geldi. Şimdilerde benim elemanlar uğraşıyor :)

Müdürüm ben. Müdür. Elemanlarim var. 3 yildir Müdürüm. Hem de departman. Elemanlar ugrasiyor.Ha bu arada soylemis miydim.Müdürüm ben !  :steamed: :steamed: :steamed: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

bugün güzel haberler gelir inşallah şu organizasyondan

Çevrimdışı Gürcan

Ben acilacaksa 30 nisan olmasi taraftariyim bu surede cimin oturması felan ve diger islerde hizlica toparlanir. Az eksikle stadi acmaliyiz.

Bu Arada rahmin koc geziyorsa stadi numarali ya sponsor geliyor diyebilirmiyiz acaba :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eronimo18

[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 11:45:41 eronimo18 ]
HADİD - 20

Çevrimdışı ask1903

Müdürüm ben. Müdür. Elemanlarim var. 3 yildir Müdürüm. Hem de departman. Elemanlar ugrasiyor.Ha bu arada soylemis miydim.Müdürüm ben !  :steamed: :steamed: :steamed: :claps: :claps: :claps:

Ortam güzel, Her an, her dakika yeni resim, yeni gelişme var. Gerek yok böyle iletilere. Sizden başka kimse takılmamış yazılanlara. Tartışma çıkartacak mesaj göndermeyelim.
Bozmayalım ortamı.

Çevrimdışı Gürcan

Helalinden soyle 15 m euro fena olmaz yani 😉

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi