Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8613366 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

herkese orlandodan günaydın

bir önerim var..konu dışı yazılanları '' silinmiştir '' yerine daha zarif olan  'mesajınız ilgili konuya taşınmıştır' diye bilirmiyiz.bu şekilde bir imkan varmıdır..tşkler

bu arada kceptel i göremiyorum.Umarım bir sorun yoktur...

önerini yönetime bildirdim mutlaka değerlendirilecektir...!

Çevrimdışı tayfun

sarı kıza iki aferin dedik hemen kapamış dükkanı...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Erol Akçınar

@yeniinonustadi twitter hesabından alıntıdır

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Numaralida grobeton basladi :super:

Efe harika fotoğraflar eline sağlık prekast işlemi bügün iyi gitmiş  :D

Çevrimdışı quentine83

kaba inşaat bu hızla giderse ocak sonuna kesin yetişir...
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 16:34:16 quentine83 ]
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

numaralıda bir ay sonra ilk kat tamamen bitmiş ve ikinci katın kolonları çoktan dikilmiş olur .
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz Sezgün

kaba inşaat bu hızla giderse ocak sonuna kesin yetişir...
Bence aralık sonuna kalmaz çok ciddi bir süre var. Belki numaralı üst kat testere kirişleri bitmemiş olur. O da sorun değil çatı aparatlarını kapalı tarafından takmaya başlasalar o arada biter kaba inşaat.

Çevrimdışı attila_metu

Bence aralık sonuna kalmaz çok ciddi bir süre var. Belki numaralı üst kat testere kirişleri bitmemiş olur. O da sorun değil çatı aparatlarını kapalı tarafından takmaya başlasalar o arada biter kaba inşaat.

4 ayda biter mi diyosunuz?
Bence çok iyimsersiniz.

Çevrimdışı ByGoLD

Sorunun cevabını özel mesaj olarak gönderdim ve mesajı konu dışı olduğu için sildim.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2014, 17:15:31 aktar_ismail ]
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı Ozan E.

4 ayda biter mi diyosunuz?
Bence çok iyimsersiniz.

Şubatta biter kaba inşaat.tam olarak da ağustosun sonlarında hazır olur stadımız

Çevrimdışı Anıl

Şubatta biter kaba inşaat.tam olarak da ağustosun sonlarında hazır olur stadımız
Staddan canlı yayın; kaba Aralık sonu biter diyor @Necmi abi ama Obitaş'tan çekimiyor sadece :evillol:

Çevrimdışı Ozan E.

Staddan canlı yayın; kaba Aralık sonu biter diyor @Necmi abi ama Obitaş'tan çekimiyor sadece :evillol:

Aralıkta biterse müthiş olur vallahi :) her zaman bu hızda gidemeyebiliriz diye dediydim :) selamlar olsun herkese inşallah akşam güzel bir galibiyet alacağız

Çevrimdışı Atakan Uzun

bende Ocak sonu Şubat ortası gibi biteceğini düşünüyorum

Çevrimdışı Anıl

Aralıkta biterse müthiş olur vallahi :) her zaman bu hızda gidemeyebiliriz diye dediydim :) selamlar olsun herkese inşallah akşam güzel bir galibiyet alacağız
İnşallah  :ok:

Çevrimdışı Atakan Uzun

Şimdi Ağustos sonuna kadar ne biter biraz beyin jimnastiği yapalım. Bana göre şöyle olur:

1. Eski açık tarafındaki küçük kısım hariç temel işi biter
2. kapalı üst kat prekast işinin %50 si biter
3.Yeni açık kapalı tarafı en üst tabla betonu kalıbı yapılan kısım kadar betonlanır
4.Yeni açık ilk rampa kenarları betonlanır
5.Yeni açık numaralı tarafı dönüş 2. kat tek yüz perde betonu köşedeki üçgene kadar betonlanır. yuvarlak  kolonların demirleri dikilip bir kısmı betonlanır.
6. yeni açık yeni atılacak temelin üstüne kolon demirleri dikilir bir kısmı betonlanır.
7.Yeni açık orta kısım 3. kat için iskeleler kurularak kalıpları tamamlanır
8. numaralı temel atılan kısma kadar kolonlar dikilir.
9.numaralı ilk kat orta kısma kadar tabla beton dökümü yapılır.
10. Eski açık numaralı tarafı dönüş ilk kat tabla betonu dökülür
11. Eski açık numaralı dönüşe kadar olan kısmın son kat tabla betonu dökülür
12. Eski açık en üst kat kolonları ilk çelik direğe kadar dikilir bir kısmının testere kirişi için iskele kurulur(ilk testere betonlarını Eylül 2. haftası gibi ancak görürüz bence )
13. saha ortası dolgu işlemi biraz daha ilerler
14. kapalı üst kat ve eski açık gaz beton örümü son aşamaya gelir.

siz ne dersiniz

şşşııııttt yerin kulağı vardır ses etme hem benim derdim obitaş değilki benim derdim aktar
ona sataşmaktan ayrı bir keyif alıyorum hem bu tür şakalaşmaların konuya faydasıda oluyor
farkında olmadan sırları açık ediyoruz :evillol: yeni bir taktik geliştirdim o bana sataşınca görmezden geliyorum :evillol:
bekliyorum en zayıf anında nakavt
Geç de olsa yakaladım seni @Necmi abi   :busted_cop:
Obitaş seni çok şaşırtmış olmalı ki bana kurduğun tuzağı açıklıyorsun ortalık yerde.  Halbuki ben tüm planlarımı gizli tutuyorum,  kimseyle paylaşmıyorum  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

4 aydan once kaba insaat bitmez  cok fazla is var ozellikle numarali tarafi nerdeyse yeni basladi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

iyimser bakıyorum kaba inşaat marttan önce bitmeyecek gibi geliyor

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Abi bir ayda bir katmı bitirecekler. Bu kadar da kötümser olmaya gerek yok. Numaralıda detay çok ama yinede en geç aralık ortasında biter kaba. Belki numaralı üst kat testere kirişleri bitmemiş olur. Oda zaten çatı aparatları numaralıya gelene kadar biter. Arkadaş dört aylık değişim fotosu paylaştı ona bakınca kesin biter diyorum aralık için.

Çevrimdışı Serkan7738

Abi bir ayda bir katmı bitirecekler. Bu kadar da kötümser olmaya gerek yok. Numaralıda detay çok ama yinede en geç aralık ortasında biter kaba. Belki numaralı üst kat testere kirişleri bitmemiş olur. Oda zaten çatı aparatları numaralıya gelene kadar biter. Arkadaş dört aylık değişim fotosu paylaştı ona bakınca kesin biter diyorum aralık için.

numaralı prekastları yerleştirilmeden çatı aparatları yerleştirilemeyecek bide onu beklemek gerekecek

Çevrimdışı Deniz Sezgün

numaralı prekastları yerleştirilmeden çatı aparatları yerleştirilemeyecek bide onu beklemek gerekecek
Abi bide şöyle düşün zaten aparatlarda ha deyince yerleştirilmeyecek. Kapalıdan yerleştirmeye başlayıp gelseler numaralıya gelene kadar prekastda biter. Şu anda prekast için yavaş olma sebebimiz büyük vincin olmaması. O da gelince stad bitene kadar üçüde duracak bence. O zaman prekastta alır yürür.

Etiketler: