Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8625861 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

ben en geç saat 2 de stadın önündeyim fazla bekletmeden gelin derim :icool:
Saat 2 de gidersen şezlong götür bari de güneşlenirsin. Napacan o kadar saat dağ başında. Ben 4 gibi Beşiktaştan yola çıkmayı planlıyorum. Anadolu yakasından toplu göçte yapabiliriz. Bu  taraftan gidecekler haber etsin.

Çevrimdışı testerekiriş

eski açık 121 bloktan aldım kombinemi, aslında yeni açık düşünüyordum deplasman trbünün oraya gelmesi çok maçta orda küfürleşmelerin olacağını, ve yeni açık trbünün bu sene çok kapanabileceğini düşünüyorum.. inşallaaah kapanmaz.. fikret orman yeni açığı geziyordu.. stadı çok beğendim kapalı üst efsane olur..
Bu Asla Veda Değil !

Çevrimdışı Ozan E.

eski açık 121 bloktan aldım kombinemi, aslında yeni açık düşünüyordum deplasman trbünün oraya gelmesi çok maçta orda küfürleşmelerin olacağını, ve yeni açık trbünün bu sene çok kapanabileceğini düşünüyorum.. inşallaaah kapanmaz.. fikret orman yeni açığı geziyordu.. stadı çok beğendim kapalı üst efsane olur..

Hayirli olsun kombine :)

Çevrimdışı ozan062

aktar bu aralar seni iyi görmüyorum şu yaptığın karışımları kendindemi test ediyorsun :alala:
hepsi birbirine karışınca uyuşturucu etkisi yapıyor herhalde :evillol:

hahah buna baya guldum aksam,, obitas sohbeti güzel ilerlemiş tamda benim sevdiğim bir ortam ama ben yoktum:(

hepsi oval olduğu için hazır kalıp koy koy git :D
ordaki tek zorluk perdelerdesize tiyo vereyim ordan yürüyün üst testere kirişlerdede uğraşacaklar
artık  :bandit:

haydaa o niye?:D nerden cıktı bu?:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Kartal Ç

yeni açıktaki son temel kısmının demirlenmesi bitti mi? bugün betonlanır mı artık?

Çevrimdışı Tolga

vay be stad nereden nereye geldi çok az kısım kaldı statta temel atılmayan yer yavaş yavaş şekil de almaya başladı :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

bizim mabette vodafone cekmiyormus bayadır donuyor bu laflar:D ne guldum:)) stad yapıldıktan sonra hallederler bunu ama hayli ilginc dimi:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

Genişbant internet teminali olacak orası. Muhtemelen telefonlarda çekecektir :iscrewy:

Çevrimdışı Kemal

Maşallah şuan mabette vızır vızır bir çalışma var, Allah bozmasın.

Çevrimdışı Efe

Saat 2 de gidersen şezlong götür bari de güneşlenirsin. Napacan o kadar saat dağ başında. Ben 4 gibi Beşiktaştan yola çıkmayı planlıyorum. Anadolu yakasından toplu göçte yapabiliriz. Bu  taraftan gidecekler haber etsin.

Vodafone arenanin onundeyim olimpiyata hayatta gitmem 2 de :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mhmtkartal

herkese selamlar. Dün yazdım  ama bilgi sahibi olan yok sanırım tekrar sorayım dedim. istanbul dışında olduğum için konuya pek katkıda bulunamıyorum genellikle yorumları okuyorum. Fotoğraflar ve bilgiler için de emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama kapasite meselesi çok tartışıldı resmi rakam 42.000 tamam ama stadın büyüklüğü itibarı ile 48.000 e çıkabilceğini belirtti bazı arkadaşlar. Bu mümkün gibi gözüküyor ama resmi bir bilgi yok. Benim öğrenmek istediğim klübe ve başkana yakın birisi bunu teyit ettirebilir mi sonuçta artık stat ile ilgili bir çok şey belli ama taraftar olarak içimizi rahatlatacak resmi bir bilgiyi öğrenme şansı olabilir mi acaba... Kapasite atıyorum zorlandığı takdirde 48-49 bin olur daha fazla olmaz gibisinden.

Çevrimdışı keremfrat1

Günaydınn :) Pazar gununu çok sevıyorum iş yok tatıl :D :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

Günaydınn :) Pazar gununu çok sevıyorum iş yok tatıl :D :ebebe:
Kerem abi nerelerdesin ya özlettin kendini  :tabe: Maçta görüşürüz inşallah  :)

Çevrimdışı keremfrat1

Kerem abi nerelerdesin ya özlettin kendini  :tabe: Maçta görüşürüz inşallah  :)
Sorma Anıl çalışmak gerçekten zor :) 2 hafta oldu daha ofıste gıremıyorum eve gelıncede fazla geçe kalmadan yatıyorum :D foruma bakıp çıkıyorum bıraz işte zaman geçsin ofistede giricem :D evde arada akşamları bakabılıyorum :D görüşürz inşallah

Çevrimdışı Anıl

Sorma Anıl çalışmak gerçekten zor :) 2 hafta oldu daha ofıste gıremıyorum eve gelıncede fazla geçe kalmadan yatıyorum :D foruma bakıp çıkıyorum bıraz işte zaman geçsin ofistede giricem :D evde arada akşamları bakabılıyorum :D görüşürz inşallah
Gece betonları yetim kaldı sensiz  :D

Çevrimdışı keremfrat1

Gece betonları yetim kaldı sensiz  :D
dun izledim cumartesılerı izlerim zaten işim gereği beton gerektiğinden fazla görüyorum zaten :D pazar günleri iş yok :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Burası resmi açıklama yeri değil ki. resmi açıklama yapılana kadar 41903 kapasite. VW reklamı gibi düşün. biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. yani bildiklerin dışında bizde bir şey bilmiyoruz. koltuk olursa olamazsa vb tartışmalar boşa. koltuk olmadan 80 lerde inönü stadı 41000 kişilikti. koltuk takıldı 27000 oldu. 2004 te 32000 oldu. vb yanlız bu stad daha inmez aşşa. zaten artık az aşşası magma  :lol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bugün prekast çalışması yok gibi görünüyor.

Çevrimdışı izorlu85

bugün prekast çalışması yok gibi görünüyor.

Kanka bu gün pazar  :D pazarları çalışmıyor ya prekastçılar  :sevinc
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) bugün yağacak gibi bir hava var. Yağmazsa oradayım. Belki karşılaşırız

Etiketler: