Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8625885 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Ben obitaşın üst kat testere kirişinde çiçekler gibi yavaş olacağını sanmıyorum çünkü obitaş tecrübede çiçeklerden kat kat üstün  :D :D
inşallah oktay tersi bir durumda bu stadın kabası nisana bitmez

Çevrimdışı FARUK

bu foto obitaş başladıktan yaklaşık bir ay sonrası çiçekler iki kat çıkmış obitaş başladığında çiçekler birinci loca kalıplarını
yapıyordu sanırım hafızam yanıltmıyorsa :alala:

aynen abi baya bi konteyner felan bekledik :) inşaata konteynerle başladılar onlar bile 1 ay sürdü :)

Çevrimdışı Anıl

[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 02:14:49 anilt ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Demir nemden, insan gamdan çürür
Beşiktaş en yakın dostumdur hep yanımda yürür
Beni bir gün terketse kemiklerim üzüntüden çürür
OBİTAŞ'sız yaşamak öldürür.

Hayat alır bizi götürür
Altımızda sular yürür
Gururlanma insanoğlu üstümüze toprak dökülür
Üstümüzde ÇİÇEKLER büyür
Bagajımda ceviz sucukları çürür
Aman ha dikkat edin öldürür.  :lol:
@Necmi abi ben diyorum şiir bölümü açalım @aktar_ismail artık olmuyor  :kar: ya everelim yada ona özel bölüm açalım bir gün karşımıza sazı alıp şarkı türkü söylediği videoyu bırakırsa şaşırmam  :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2014, 02:16:22 aktar_ismail ]

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi özel yatmadan bulayım dedim
obitaşın işe başlama anı temel hali

Çevrimdışı Efe

obitaş çiçekler düellosu başladı yine :evillol: kazanan vodafone arena olacaktır :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

obitaş çiçekler düellosu başladı yine :evillol: kazanan vodafone arena olacaktır :lol:
Başarının birinci şartı rekabettir  :lol:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi özel yatmadan bulayım dedim
obitaşın işe başlama anı temel hali
evet yanılmışım çiçekler iki değil üç kat atmış :tabe:

Çevrimdışı nannan

Şimdi Mustafa'nın fotoğraflarına bakarken dikkatimi çekti. "İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz."pankartı henüz kaldırılmamış. Her ne kadar yazım yanlışı olsa da o pankart stadyum inşaatı bitene kadar orada asılı kalmalı. Stadyum bittikten sonra da stadyumun içinde, televizyondan izleyenlerin de mutlaka en az bir kere görebileceği bir yere bu cümle yazılmalı. Pankart veya tabela olur, tribüne veya çatıya olur farketmez.
Beşiktaş'ın en büyük değeri, Beşiktaşlıların en çok övündüğü şey şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanmaktır. Tarihimizde en başarılı dönemlerimizi bu ilkeleri koruduğumuz zamanlarda yaşamışızdır. Nasıl Galatasaraylılar başarılarıyla, Fenerbahçeliler büyüklükleriyle kendilerini tanımlar(Bu bir tercihtir, normaldir, bu iyi bu kötü anlamında söylemiyorum.); Biz de kendimizi duyarlı olmakla, şerefimizle oynayıp hakkımızla kazanmakla, haksızın karşısında durmakla tanımlarız.
Son yıllarda bu övündüğümüz değerlerimize bağlılığımız zayıflamaya, sorgulanmaya başlıyor. Bu söz stadyumda takımı izlemeye gelen futbolseverinden en fanatik taraftarına, yönetiminden futbolcusuna, evinde televizyonda izleyen çocuğundan mekanında izleten kahveciye herkesin kafasına kazınmalı.
Açıkçası stadın isminde Süleyman Seba'nın isminin geçmesinin benim için çok büyük bir önemi yok. Özellikle fanatiklikten gözü kör olmuş, popülist söylemlerin arkasına takılmış insanların gönlünü almaktan öteye geçeceğini düşünmüyorum.
Madem bu stadyumla Beşiktaş için yeni ve daha başarılı dönemlerin ilk adımını atıyoruz, Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan değerleri ve fikirleri hem taraftarlarımızın hem rakiplerimizin hem de Beşiktaşlı olacak çocukların benimsemesini sağlamalıyız. Şeref Bey'in, Baba Hakkı'nın, Süleyman Seba'nın isimlerine sahip çıkmaktansa kuşaktan kuşağa aktardıkları "iyi ve hakkaniyetli insan olma" kültürüne sahip çıkmalı; bu kültürü gelecek kuşaklara bir şekilde mutlaka aktarmalıyız. Çünkü bunu yapan son kişiyi de kaybettik. Bundan sonra bu işi kişiler vasıtasıyla değil, camia olarak yapmanın yollarını bulmalıyız.

Çevrimdışı Oktay

inşallah oktay tersi bir durumda bu stadın kabası nisana bitmez
Obitaş ta bir özellik dikkatimi çekti örnek olarak söyle diyim mesela testere kirişi yaparken kalıpları üçer üçer betonlayıp ilerlediler bu sayede sök tak şeklinde seri imalat yaptılar aynı seriliği üst kat testere kirişinde  yaparlarsa zamandan yana sıkıntı olmaz :)

Çevrimdışı Anıl

evet yanılmışım çiçekler iki değil üç kat atmış :tabe:
2,5 @Necmi abi 3. katın tam yarısı betonlanmış  :lol: Ayrıca eski açığın sadece 1/6 lık bölümünün temeli atılmış sadece. Yaklaşık 5 ayda gelinen nokta için ne diyorsun, bir 4 ay sonra tamamen biter mi kaba  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Herkes Pusuya yatmış birisi yorum yapsın ki f5 yapalım :)

Çevrimdışı Anıl

Herkes Pusuya yatmış birisi yorum yapsın ki f5 yapalım :)

Herkesin IP sini açık ettin abi  :by2:

Çevrimdışı ALI RIZA

Herkesin IP sini açık ettin abi  :by2:
hacker olmadan hackerlik yapacaklar lamerler :) ip orada bağlana bilen bağlansın - CW -
bilgi olsun fiber kullananlar 78. başlamış

Çevrimdışı Efe

Evt stadta beton dokumu suruyor ama yeni acikta baslamadi ilerleyen saatlerde baslayabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Evt stadta beton dokumu suruyor ama yeni acikta baslamadi ilerleyen saatlerde baslayabilir
Ilerleyen saat derken sabah demek istedin herhalde  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Ilerleyen saat derken sabah demek istedin herhalde  :tabe:
bende bunu düşünüyordum :alala:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Sen doğmana bak güzel gün
Ben seni bekliyorum

Çevrimiçi Necmi

Sen doğmana bak güzel gün
Ben seni bekliyorum
sen daha burdamısın :alala: herkese iyi geceler :by2:

sen daha burdamısın :alala: herkese iyi geceler :by2:
2 gün önce birşey içtim uyuyamıyorum.  Iyi geceler.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

sabah 05:15 numaralıdaki vinç çalışıyo ne iş??  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Sabah cok erkenden vincler calisiyor kaliplari tasiyorlar. Pazar sabahi guzel bir calisma

Etiketler: