Hayır benim anlamadığım çizgiye inince öyle bir abanıyorki top öbür taraftan taca çıkıyor. Ama kendi yarı sahamızda topu yumuşak orta ile rakibin göğsüne atıyor. Kayseri maçında resmen adamların yapamadığını yapıp ataklarının yönünü değiştirdi

Ahahaha sorma, cunku cizgiye inince kafasi onde tum gucuyle iceri kesiyor, milimetrik pas falan atamadigi icin abaniyor topa, kimse dokunamazda, top taca ciksinda yavas yavas gorev bolgeme doneyim hesabi, arkadas kurnaz ya
Kendi yari sahamizda ise dikkatli ve arkadasina pas atiyor, boyle bir kapasitesi olmadigi icin butun toplar rakibe gidiyor.
Ben yemem ismail bana yediremezsin!
Akhisar macinda mario gomezin attigi golde oyle bir pas verilir mi yahu, adamin gerisine, defans oyuncusunun ayagina.
Youtube da her futbolcunun videosu var, asistler goller adamin 7 senelik besiktas kariyeri 2 gol 2 asist lig maclarindan 2 dakikalik goruntu cikartamazsin ismailden. Videoyu izleyen sasirir ismail gol atiyor sakali falan yok, sonra asist yapiyor sakali cikmis, vucudu gelismis arada 5 sene olunca