Hakaret Yasak)₅ FB maçında rotasyona gidecez deyip hiç bir topçusunu oynatmadılar bize daha sakat oyuncularını yetiştiriyorlar.
@Kemal sikinti yok, rakibimiz tum gucuyle sahada olsun, neden zayif rakiple oynayalim ki
biz renkli camia degiliz. cikacaz topumuzu oynayacaz, raki[ ise en iyi takimini cikartsin, topunu, tufegini, tankini, ucagini alsin, zirhini kusansin, kilicini bileylesin, zayif rakip istemem ben. yeneriz yeniliriz futbol 3 ihtimalli bir oyun.
Bizi ilgilendiren bizim takimimizin ne poh yiyecegio
Cikip sonuna kadar mucadele etsinler, ben ellerinden gelenin en iyisini yaptiklarina inanayim, isterse sampiyon olmasinlar. ama ben disaridan bir etki olmadan takimimin ve senol gunesin maksimumunu gormek istiyorum. En onemli problem bu, hakem, federasyon, gozlemci, temsilci, basin derken bu dis faktorlerden etkilenen takimin gercek kapasitesini goremiyoruz.
Futbolcu kardeslerime sesleniyorum; sizin tasidiginiz forma icin canini verecek insanlar var, kimse cikmazsa ben bir adim one cikarim. Sahada aheste, aheste gezinmeye, avare avare saga sola bakinmaya hakkiniz yok, cikacak elinizden gelenin en iyisini yapacaksiniz. Kimse kotu kosamaz, hakki yok, kotu oynayabilrisiniz, gol kacirabilirsiniz, pas veremeyebilirsiniz, ayaginiz takilir dusersiniz, kendi kalenize gol atarsiniz agzimi acmam ama kotu kosmaya, kotu mucadeleye etmeye, rakip, takim arkadasinizi tekme manyagi yaparken kafanizi baska yone cevirmeye hakkiniz yok.