Bu maç sonumuz falan olamaz. Eskişehir kim ki bizden puan alabilecek? Bu Eskişehir'i yenemiyorsak, ligi bırakıp gidelim zaten.
Oyuncularımızda form düşüklüğü var ama bu takım 11 kişiden oluşmuyor. Çok şükür rotasyon yapabileceğimiz oyuncularımız var. Rahat 3 atarız ama 1-0 da yeter. Fener buralara kadar 1-0'larla gelmedi mi? Bir sakin olun. Yeter bu karamsarlığınız. Eğer kötü düşünüyorsanız da, mümkünse kendinize saklayın. İnançlıların moralini bozmayın.
Şu "ama bizim beklerimiz iyi değil" muhabbetini de bırakın lütfen. Biz de bek yoksa, onlarda da Gomez yok, Oğuzhan yok, en önemlisi Sosa ve Cenk yok. Biz 41 puanı bu kadroyla toplamadık mı? 41 golü bu kadroyla atmadık mı? E şimdi n'oldu? O zaman Türkiye'nin en iyi takımıydı ya? Üç maç geçti, utanmasanız bizim takım Eskişehir'den kötü diyeceksiniz. Yeter artık. En ufak bir başarısızlıkla felaket tellalları ortalığa çıkıyor.
Karamsarlığınızı kendinize saklayın. Bu takım, bu sene şampiyon. Siz inansanız da, inanmasanız da.
Bizim beklerimiz sampiyonluk icin yeterli, yeter ki takim olarak iyi oynayalim. Takim olarak kotu performans sergiledigimiz zaman bekler de kotu gozukuyor. Gomez-Oguzhan-Quaresma-Tore-Olcay eski gunlerini aratirken Beck'ten 3 oyuncu gecip asist yapmasini beklememek lazim. Ileridekiler kuvvetli olacak ki bekler de one cikabilsin, yoksa Ismail-Beck ileri geri 50 kere kossun ama Olcay ayagina gelen topu tutamasin, Quaresma tempoyu oldurup geriye pas atsin sonra bunlarim faturasini beklere kesmemek lazim.
Takim halinde ileride basarak oynayalim, hizli inelim yeter. Ben bu mac Olcay-Oguzhan-Tore'yi ayni anda gormek isterim mesela, biraz hizli oynayan birbirinden anlayan adamlar oynasin. Sosa ve Gomez de biraz gayret ederse rakibi kendi alanina hapseder istedigimiz sonucu aliriz. Bugun skor istedigimiz gibi olursa Tolgay'a da biraz sans verebilir hoca ki sonraki maclarda Tolgay'a ihtiyacimiz olacak.
Artik bu olumsuz havadan kurtulmamiz lazim. Kadro olarak da teknik yonetim olarak da bu ligin ustunde bir takima sahibiz. Bu mac farkli bir takim gorecegimizi dusunuyorum, sahada birbirine yakin oynayan, ileride basip rakibi cikartmayan bol pozisyona giren bir Besiktas olacak bugun. Ve buradan ustune koyarak ilerleyecegiz.