Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5866534 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Günaydın arkadaşlar,
Ulus olarak büyük acılar yaşadığımız 2015 yılına nihayet elveda derken, 2016 yılının tüm ülkem ve insanlık adına barış, sağlık, mutluluk dolu yıllar olmasını dilerken, her şeye ve  bunca zorlamaya rağmen bir kardelen gibi açan Vodafone Arenamızda nice şampiyonlukları hep birlikte yaşamak umuduyla hayırlı yıllar olsun.

Çevrimdışı ZEKI

hava ne durumda istanbulda bugün kedi yollarında ilerleme olur mu Ankara günlük güneşlik  :D (ama ayaz yüzü kesiyor)
istanbul karli dun geceden beri kar yagiyor. bugun stad ta bir calisma olmasi an itibariyle zor goruluyor.
Zaten bugun yarin dinlensinler. Cumartesi tam gaz catiya devam ederler.
İcerideki calismalara engel olacak tek sey ise soguktur. Belkide bugun icerde calisma devam eder @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

istanbul karli dun geceden beri kar yagiyor. bugun stad ta bir calisma olmasi an itibariyle zor goruluyor.
Zaten bugun yarin dinlensinler. Cumartesi tam gaz catiya devam ederler.
İcerideki calismalara engel olacak tek sey ise soguktur. Belkide bugun icerde calisma devam eder @ahmetx
Teşekkürler @ZEKI hocam içerde iş çok zaten umarım Cumartesi yağış kesilir Pazar günü akşam çatıya bayrağı dikeriz. :icool:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı DADAYKARTALI

biz şimdi sadece Bursa Osmanlı ve kayserispor u yenebilmek için mi hibrit çimden vazgeçtik normal çime döndük?başka statta bunları yenemez miyiz? hadi derbi maçlarımız olsa bir ihtimal diyecem ama bunlar için bir çuval inciri berbat etmeye değer miydi? :s20: :s20:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Murat Kazanasmaz ‏@MuratKazanasmaz  1 dk.1 dakika önce
Kar yağışının yarın sabaha kadar kuvvetli şekilde devam etmesi, yarın akşam saatlerinde etkisini azaltması bekleniyor!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

biz şimdi sadece Bursa Osmanlı ve kayserispor u yenebilmek için mi hibrit çimden vazgeçtik normal çime döndük?başka statta bunları yenemez miyiz? hadi derbi maçlarımız olsa bir ihtimal diyecem ama bunlar için bir çuval inciri berbat etmeye değer miydi? :s20: :s20:

Çok kesin bilgi aldınız sanırım çim konusunda bukadar kesin konuşup yargıladığınıza göre

Çevrimdışı Erdem Çözer

anlaşılan çimin nasıl olacağına karar verdik ve yargılama aşamasına geçtik  :s20:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar cim konusunda kesinlesmis bir sey yok ki. Resmi siteden bir aciklama gelmeden enden kesin yargiya variyoruz. Serme hibrit calismasi da olabilir, normal hibrit calismasida olabilir. Kaldiki serme cim calismasinin gecici bir calisma olmasi ve yaz aylarinda gerekli degisiklige gidilebileceigni unutmayalim.
Kaldiki son icerideki 3 mac diye baktiginiz maclar kilit maclar olacaktir. Basaksehir stadinda artik oynatmayacaklardir. Unutmayin futbol Turkiyede Besiktasa karsi oynanan bir oyundur.

Çevrimdışı ahmetemre

ümraniyeye bile hibrid çim yapılmışken yeni statta hibrid olmayacak demek boş konuşmaktır.
takım antremanı hibritte yapıp statta normal çimde mi oynayacak.
şimdi yaparlar veya yazın yaparlar sonuçta yapılacak.
şimdi idareten erken açmak için normal çimde yapsalar razıyım.
belki erken açın diye biryerlerden baskı vardır başkana.
stat yoksa şampiyonluk yok demişlerse mesala :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı onur_U

son iki senedir son haftalardaki performansımıza bakın lütfen. stat sadece bu iki maçı almak için değil, son haftalarda motivasyonu en üst seviyeye çıkarmak için bile açılmalıdır.

Çevrimdışı ZEKI

30. dakikadan sonrasini izleyin serme hibrit cim teknolojisi..
Tek sıkıntı bu cimin bir yerlerde onceden hazirlanmis olmasi gerek.

Ayni videonun ilerleyen bölümünde de koltuklarin monte edilmesi var (abakus sisteminde)

ümraniyeye bile hibrid çim yapılmışken yeni statta hibrid olmayacak demek boş konuşmaktır.
takım antremanı hibritte yapıp statta normal çimde mi oynayacak.
şimdi yaparlar veya yazın yaparlar sonuçta yapılacak.
şimdi idareten erken açmak için normal çimde yapsalar razıyım.
belki erken açın diye biryerlerden baskı vardır başkana.
stat yoksa şampiyonluk yok demişlerse mesala :bandit:

güzel başlamışsınız ama kötü bitirmişsiniz. şu cümleye katılıyorum : "takım antremanı hibritte yapıp statta normal çimde mi oynayacak"

fakat başkana biryerlerden baskı gelmesi falan gibi birşey olamaz. başkanın stadı erkendan açmak istemesi tamamen seçim taktiğidir. seçime stadı açarak girmek isteyecektir. ha buna gerek var mı? sanmıyorum. her türlü başkan olur ama yine de elini güçlendirmek ister.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2015, 09:59:10 halvetifarazi ]

Çevrimdışı ahmetx

@DADAYKARTALI 15-16 yaşındaki çocuklar gibisin yahu , hibritten vazgeçildi diye nerede duydun ? 2 seçenek var 1.Şİmdi serme çim yap erken aç ,mayısda hibriti doku 2.Hibiriti şimdi yap 1 ay geç aç .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

30. dakikadan sonrasini izleyin serme hibrit cim teknolojisi..
Tek sıkıntı bu cimin bir yerlerde onceden hazirlanmis olmasi gerek.

Ayni videonun ilerleyen bölümünde de koltuklarin monte edilmesi var (abakus sisteminde)
bu hibrit sistemi farklı @ZEKI abi sentetik dokuma yok bunda sentetik mikrofiber iplikler seriliyor çim ekilmeden önce toprağa ,SIS bu sistemi uygulamıyor .

Çevrimdışı yenerh

Sadece 3 maç için yönetimin mevcut sistemi değiştireceğimi hiç sanmıyorum. Muhakkak bunların hesaplamaları yapılmıştır. Hybrid ile serme arasındaki zaman farkı az olduğunu sanmıyorum. Ahmet Nur Çebi nin  sözlerin den benim anlamış olduğum en fazla 2 maç daha Başakşehir stadında maç oynamak 3. iç saha maçını yeni stada yetiştirmek. hadi diyelim 4. maça yetişsin Martın ilk haftası. Yönetime göre planlanan tarih Mart ayının başları gibi görünüyo.

Çevrimdışı ZEKI

bu hibrit sistemi farklı @ZEKI abi sentetik dokuma yok bunda sentetik mikrofiber iplikler seriliyor çim ekilmeden önce toprağa ,SIS bu sistemi uygulamıyor .

yok farkli oldugunu biliyorum sadece serme hibrit cim teknolojisi hakkinda bilgi vermesi icin ekledim. @ahmetx
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2015, 10:23:55 ZEKI ]

Çevrimdışı onurturan

Şu ana kadar bizim için bi yerlerde bizim stadin kosullarina uygun çim yetiştitilseydi muhakkak haberimiz olurdu..
Bu gerçeği başlangıç noktası olarak kabul edersek açıkçası karar vermek çok güç oluyor @ZEKI hocam..
Takımın gecen sene son haftalardaki performansını düsününce ne ekerlerse eksinler bir an önce destekleyelim yuvamizda diye düsünüyorum ama sonrası ne olacak inanın cok zor bi karar yönetim icin..
Umarım şans yanımızda olur ve yanlışlıkla da olsa doğru karar veririz..

Çevrimdışı ahmetemre

güzel başlamışsınız ama kötü bitirmişsiniz. şu cümleye katılıyorum : "takım antremanı hibritte yapıp statta normal çimde mi oynayacak"

fakat başkana biryerlerden baskı gelmesi falan gibi birşey olamaz. başkanın stadı erkendan açmak istemesi tamamen seçim taktiğidir. seçime stadı açarak girmek isteyecektir. ha buna gerek var mı? sanmıyorum. her türlü başkan olur ama yine de elini güçlendirmek ister.
son yazdıklarım komplo teorilerimden biri sadece :evillol:
yıllardır 3.yapılan bir kulüp taraftarı olarak her türlü komplo teorisini göz önünde tutuyorum.
yoksa stadı açsa da açmasa da başkan zaten seçilir.
stadı erken açmayı seçim için kullanmıyor gerekte yok zaten...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ZEKI

Şu ana kadar bizim için bi yerlerde bizim stadin kosullarina uygun çim yetiştitilseydi muhakkak haberimiz olurdu..
Bu gerçeği başlangıç noktası olarak kabul edersek açıkçası karar vermek çok güç oluyor @ZEKI hocam..
Takımın gecen sene son haftalardaki performansını düsününce ne ekerlerse eksinler bir an önce destekleyelim yuvamizda diye düsünüyorum ama sonrası ne olacak inanın cok zor bi karar yönetim icin..
Umarım şans yanımızda olur ve yanlışlıkla da olsa doğru karar veririz..
Sadece erken acmak icin bu senaryo dusunuluyordur. Ben acikcasi hibrit ten vaz gececeklerini hic bir sekilde dusunmuyorum.

Çevrimdışı İhsan

Günaydın

Bu telaş neden?

Hibrit olmayacağını nereden duydunuz ?!?  :alala:
Rulo çim hibrit olmayacak anlamına gelmiyor.

Hibrit olması içim doğal çimlere (ekilmiş veya rulo) her 2x2 cm de , 20cmlik derinlikte sentekik çimler çakılıyor.

Hibrit olmayacak diyen olmadı henüz
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı YunusEmre

beyazlar içinde bir başka güzel  :)

bizdeki de şans ya doğuda bile bu kadar kar yok  :evillol: