Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5866793 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı 34BJK64

23 Nisan'da açarsak 31. haftadaki Kayserispor ve 33. haftadaki Osmanlıspor maçlarını Vodafone Arena'da oynayacağız. İnşallah kupayı da Vodafone Arena'da alıp noktayı koyacağız.  :ishock:  :halay:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı canergiray77

23 Nisan'da açarsak 31. haftadaki Kayserispor ve 33. haftadaki Osmanlıspor maçlarını Vodafone Arena'da oynayacağız. İnşallah kupayı da Vodafone Arena'da alıp noktayı koyacağız.  :ishock:  :halay:
abi hayali bile adamı heyecanlandırmaya yetiyor yemin ederim ki muhteşem stad şampiyonluk kupası stadyumda olacak kişiler bu anlara bu efsane geceye tanıklık edecek hayatları boyunca unutamayacak inşallah bu hayallerimiz gerçekleşir orada o anları yaşamayı çok istiyorum @34BJK64  :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc :sevinc
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

19 Mayıs çok geç oluyor. Ligler Euro 2016'dan dolayı 22 Mayıs 2016 Pazar günü sona erecek. 19 Mayıs'ta açarsak maç oynayamayız. Son Konyaspor maçını deplasmanda oynayacağız. 23 Nisan'da açılırsa en azından 2 maçı Vodafone Arena'da oynama şansımız olacak. 23 Nisan 2016 en uygun tarih.  :super:
aman boş verin tarihi falan artık takıma odaklanalım stad bi ara açılır ben bıraktım tarihleri yılın son gününde yeni yıla tarih karmaşı ne zaman bitecek sorularıyla değil yeni sezona vodafone arenada başlayacak olmanın sevinciyle ve takımın şampiyon olacağını umarak gireceğim gerisi hikaye sizde öyle yapın bence :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 34BJK64

abi hayali bile adamı heyecanlandırmaya yetiyor yemin ederim ki muhteşem stad şampiyonluk kupası stadyumda olacak kişiler bu anlara bu efsane geceye tanıklık edecek hayatları boyunca unutamayacak inşallah bu hayallerimiz gerçekleşir orada o anları yaşamayı çok istiyorum @34BJK64  :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc :sevinc

Aynen kardeşim. Stat inşaatı 3 yıldır hayatımızın bir parçası oldu. Gün be gün yükselişine tanıklık ettik. Çocuğumuzun büyümesini bekliyormuş gibi bitmesini bekledik. İnşallah şampiyonluğu kazanıp kupayı da Arena'da kaldıracağız. Mükemmel bir organizasyon olacaktır kupa töreni.   :)
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı osman1903

Şu şampiyonluk konusunda bu kadar kesin konuşmasak bende Başkan gibi nazara çok inanıyorum

Çevrimdışı Cem_

Stadın şimdilik serme çim, yazın hibrit yapılacağını sanmıyorum. Yazın yeni bir zemin çalışması demek, konser ve etkinlik dönemi olan yaz dönemini gelirsiz kapatmak demek. Vodafone stad açıldıktan sonra yazın etkinliklerle adını duyurmak isticektir ayrıca. O nedenle serme çim yapılırsa o şekilde kalıcaktır. 7-8 ocak gibi zeminde çalışmaya başlasak, hibrit zemin için 30 gün drenaj 40 gün çim işlemi ile beraber Mart sonu Nisan başına yetişsek daha mantıklı.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

buradan öğrendiklerimle  ya çatı işine yada stad inşaatına giricem param olursa   :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Stadın şimdilik serme çim, yazın hibrit yapılacağını sanmıyorum. Yazın yeni bir zemin çalışması demek, konser ve etkinlik dönemi olan yaz dönemini gelirsiz kapatmak demek. Vodafone stad açıldıktan sonra yazın etkinliklerle adını duyurmak isticektir ayrıca. O nedenle serme çim yapılırsa o şekilde kalıcaktır. 7-8 ocak gibi zeminde çalışmaya başlasak, hibrit zemin için 30 gün drenaj 40 gün çim işlemi ile beraber Mart sonu Nisan başına yetişsek daha mantıklı.

Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

ben iyimser düşünüyorum 19 mart yetişir mi bilmiyorum ama 23 nisandan önce bu stad açılacak. iyi geceler herkese :sevinc
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

herkese günaydın  :frosty: :xmas: :pes
 Bu ne soğuk arkadaş :aaa:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı mmeteris

Günaydın soğuk bir izmir gününden

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tayfunyasar

günaydın kar günaydın vodafone arena günaydın besiktasarena  :D bugun çatıda çalışma olmaz herhalde. sene sonu dakika skor kaç oldu acaba?
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı aoguzd

günaydın beşiktaş arena ailesi. yeni evimizde zaferler kazanacağımız rekorlar kıracağımız nice güzel yıllara.

Çevrimdışı Ensar

valla 23 Nisan açılış olacaksa ben razıyım tam türkiye gelme vaktim :halay: :halay: :halay:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena
soguk karli bir yil basi gununde oncelikle emekcilerimize ve sizlere hayirli seneler. Bugun emekcilerimiz dinlensinler ctesi gunu havalar duzelmeye baslayacak, tam gaz kaldigimiz yerden devam.

Çevrimdışı Kemal

aman boş verin tarihi falan artık takıma odaklanalım stad bi ara açılır ben bıraktım tarihleri yılın son gününde yeni yıla tarih karmaşı ne zaman bitecek sorularıyla değil yeni sezona vodafone arenada başlayacak olmanın sevinciyle ve takımın şampiyon olacağını umarak gireceğim gerisi hikaye sizde öyle yapın bence :icool:

Aynen bu şekilde, seneye şampiyon girelim stadımıza, statsız şampiyon olup 1 rekor daha kıralım . Ligi koymalıyız şuanda ligi en önemli şey bu .

Çevrimdışı ahmetx

hava ne durumda istanbulda bugün kedi yollarında ilerleme olur mu Ankara günlük güneşlik  :D (ama ayaz yüzü kesiyor)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

güneşli ve soğuk bir Ankara sabahından günaydınlar :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı YunusEmre

hava ne durumda istanbulda bugün kedi yollarında ilerleme olur mu Ankara günlük güneşlik  :D (ama ayaz yüzü kesiyor)

Bu meteoroloji baya bi sallıyor.. dün Bingölde 4 gün yoğun kar görünüyordu bugün 2 gün normal kara düşmüş tahmin..burda hava güneşli ve ayaz da değil... valla ben de oturup sabah akşam 50 tahmin yapsam elbet biri tutar...

Çevrimdışı ahmetemre

günaydın
iç anadolu güneşli ama hava -10 derece hissedilen -19 derece ayaz el yüz buz kesiyor.
izmir soğuk diyince biz halimize şükrettik :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı enemy1903

-1 derece beşiktaş.bugun çalışma zor bence.

Çevrimdışı Erdem Çözer

günaydın arena.. kar illa yağacaksa en güzel günde yağdı.. yılbaşında dinlensin emekçiler :) 

bu arada bir Ankaralı olarak Ankara'da kışın güneşli havanın ne kadar acı verdiğini iyi bilirim.. Ankara ayazı fenadır :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba