Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5868667 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

acaba hibritten vazgeçmelerinin federasyondan gelecek çim parası ile ilgisi var mı? eğer hibriti şimdi ertelerlerse inanın yazın o işe kimse bakmaz zamanla unutulur gider tam Türk gibi bitirmek sözüne uygun iş yapmış olurlar :akuma: :s20: :s20:

baba unutulmaz merak etme.. SIS ile sözleşme imzalandı.. Hibrit %100 olacak.. ama şubatta mı başlayacak haziranda mı belli değil

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

rulo çimleri serdik. stadı yarım yangalak açtık. sonra çimler kalktı. madem rulo yapıyoruz hibrite ne gerek var deyip hibrit olayını çöpe attık. bir de arkadaşlar drenaja mrenaja gerek olmadığı kararını verdi. öyle işte.
Evet Çatı kalkt, iskeleler ve SJler söküldü  :D :evillol:

Hoaaydaaaaaa
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

vay be semerler bitmiş..

kedi yolu 17 /42

son 25
    :bandit: :bandit:

Çevrimdışı canergiray77

ne kadar çok vinç çeşidi varmış

@ahmetx abi bu stad sayesinde hepimiz mimar mühendis vs vs vs okulunu bitirdik bitireceğiz :D ne çok malzeme işçilik öğrendik sayılır :D nasıl yapılacağına dair fikir yürütüyoruz bakıyoruz öyle oluyor  :sevinc

"Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!"
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

semerler bitmis kedi yollarida 20 ye gidiyor hava guzel aksama kadar bi kac tane daha kedi yoku takilir çatı bitti laa :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

2 vinc kedi yoluna yonelmis eger kar engel olmazsa pazara kadar kedi yollari biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ACAB1903

Çevrimdışı dropoon

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Efe abi kedi yolları Cumarteside bitebilir.Pazartesi de membran başlar.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Anıl

turnike yerleri de belli olmuş sonunda  :)
Neredeymiş ben 3 senedir bunu merak ediyorum :D

Çevrimdışı serdart

@Efe havalar güzel değil şişli de tipi var muhtemelen stad civarınıda iner. bu havada o vinçleri indirseler iyi olur sert esiyor hava. son fotolarda paletlenin duruşu tehlikeli.

Çevrimdışı dropoon

ısrarla vinçlerin çıkış tarihi 15 ocak gibi dendi, şeffaf ön halka hariç vinçlik bi durum kaldımı? kedi yollarını 3 günde yarıladılar 2 paletli ile  5 gün sürmez sanki şeffaf ön halka

Çevrimdışı ACAB1903

Neredeymiş ben 3 senedir bunu merak ediyorum :D
benim de en çok merak ettiğim noktaydı.. 2 sütun arasına koymuşlar

Çevrimdışı Erdem Çözer

semerler bitmis kedi yollarida 20 ye gidiyor hava guzel aksama kadar bi kac tane daha kedi yoku takilir çatı bitti laa :halay:

:halay:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

benim de en çok merak ettiğim noktaydı.. 2 sütun arasına koymuşlar
Öyle olacağını tahmin etmiştim zaten güzel oldu bu :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Öyle olacağını tahmin etmiştim zaten güzel oldu bu :ok:

Kıyma makinesi gibi yalnız benim gibi cüsseliler biraz ezilir heralde :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erdem Çözer

:photo: var mı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Mehmet92

Çatı iskeletinin son geri sayımı kedi yollarına da geldik çok şükür.Şafak 120.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

20 yaşındasın güzel kardeşim ne fazla cüssesi biraz dikkat et kendine bak bende kiloluyum sıkıntı yani bu yaşlarda :)

Çevrimdışı Erdem Çözer