Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5868676 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar tff nin vereceği 3 milyon liradan sonra mı serme çim yapılması kararı alındı ?

tff gelecekteki alacağımızdan ön ödeme yapıyor, ekstra bir şey yok ortada..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ernesto

ikinci devre kupa hariç sadece 5 uçak yolculuğu yapacak takım (trabzon +rize+ sivas+ manisa+ konya)

buna karşın fb 7 farklı şehire gidecek.. ayrıca avrupa maçları var fbnin...

fbnin lokomotiv deplasmanında rövanş maçı 25 şubat perşembe (muhtemelen buz gibi hava + kar olacak)
28 şubat pazar FB-BJK

işimizi şansa bırakmamalıyız... son 3-4 maça stadı açalım şampiyonluğa yaklaşalım...

FByi kadıköyde yenersek, makas açılmasın diye son 5-6 maç bizi olimpiyata yollar Göksel Gümüşdağ...

son maçtaki elektrik kesintisi de tesadüf değildi bence... O elektrik neden maçtan 2 dakika önce gitmedi de 2. dakika gitti bir düşünün... onun yüzünden 45 dakika takım rezil top oynadı...

bunlara el açmaktansa gece gündüz çalışıp 2-3 maç da olsa stadı açmalıyız...

İmza.

Aklımdan geçenlerin aynısını yazmışsın. Kolay mı sanıyosunuz 50 milyon euro harcamış Aziz ve onun teşkilatı medyayla uğraşmak. Ne haberler, ne tehditler dönecek ikinci yarı.

Güçlü durmak için stad şart.

Çevrimdışı YunusEmre

Paletlilerden biri kedi yoluna geçmiş belki ikisi de olabilir bu... bir de çimle ilgili serme çim toki arenada kullanılan çim gibi olacaktır teminini daha önce defalarca gerçekleştirdikleri için sıkıntı yaşamayacaklardır bence ve bunun üzerine hibrit uygulaması yapılacaktır.. Geçen SİS in iki makinası yola çıktı denilmişti o makinalar Azerbaycanda şu anda, büyük ihtimalle de ordan bize gelecektir...

Çevrimdışı Efe

kar baslamis yavastan ama bugunu tamamlarlar calisarak örtü olusturacak gibi durmuyor suan icin aksama iyi yagis olur yarin bakalim calisacaklarmi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pc bozuldu başka yerden giriyorum son 1.5 gündür gelişme oldu mu? :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

2 aylık değişim

inanilmaz degisim var cati cok ayri gosterdi stadi alt antik ust teknolojik harika bi uyum bu arada semerler bitti galiba son fotoya gore bu aksama kadar kesi yollari 20 ye yaklasir diye tahmin ediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

semerler bitti yada 1 tane falan kaldi kedi yollari 15 i gecti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

bence vinçler kapatsın.. fırtına mırtına bir kaza olur bir çuval incir berbat olur...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kadikoydeyim Ruzgar ve Kar yagisi siddetlendi an itibari ile :by2:

Besiktasta da durum aynidir Paletliler durdurulup Bomlari yere yatirlmali ne olur ne olmaz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Ben mi yanlış biliyorum. Hibrit serme çimin önceden başka bir yerde yetiştirilmesi gerekmiyor mu.

Necmi abi SIS firmasıyla yaptığı son görüşmesinde ekme hibrit çimden vazgeçilmediğini öğrenmiş.

Peki bu kadar kısa sürede fikir değişikliği olduysa nasıl serme hirbit çim olacak ki.

Büyük ihtimalle normal rulo çimdir bu. Normal çim de kötü olacak diye birşey yok tabi.

Fakat Stadı erken açma uğruna hibritten vazgeçmeyi doğru bulmuyorum. Herşey eksiksiz açılmalı bu stat.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 11:47:22 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı trojan

Herkese çanakkale'den selamlar! Yedek kulübeleri nasıl olacak? Başka yerde yazıldıysa affola. Şu tapatalka alışmaya çalışıyorum.

Çevrimdışı huseyin3018

Arkadaşlar Çim konusunda benim kendi görüşüm Sayın Fikret Orman Herşeyi ince eleyip sık dokuyor ,Çim de olacak bir sıkıntı 1 maç oynadıktan sonra 2.yi oynayamamak demek o yüzden dikkat edeceklerine inancım tam . Güvenelim yeter

Çevrimdışı TTurk

Aspor acin. Metin Albayrak stadi anlatiyor. Rulo cim olacak dedi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

semerler bitti yada 1 tane falan kaldi kedi yollari 15 i gecti

Eyvallah abi sağol :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

Evet Çatı kalkt, iskeleler ve SJler söküldü  :D :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı dr.ozan

Çevrimdışı Efe

Aspor acin. Metin Albayrak stadi anlatiyor. Rulo cim olacak dedi

soru sorun hibrit olsun deyin ben isteyim efe hibrit olmazsa sizi topa tutar deyin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dessocu

rulo çimleri serdik. stadı yarım yangalak açtık. sonra çimler kalktı. madem rulo yapıyoruz hibrite ne gerek var deyip hibrit olayını çöpe attık. bir de arkadaşlar drenaja mrenaja gerek olmadığı kararını verdi. öyle işte.

Çevrimdışı TTurk

sanirim dun aksam yayinlandi. Tekrar programi yani.

Çevrimdışı cadavra

Catinin 3/2 si bugun itibari ile bitti diebiliriz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Kadikoydeyim Ruzgar ve Kar yagisi siddetlendi an itibari ile :by2:

Besiktasta da durum aynidir Paletliler durdurulup Bomlari yere yatirlmali ne olur ne olmaz..
yaw korkmayin bu kadar bu vincler bu tarz ruzgarlari yer bitirir ona gore tasarimi var 100 km olursa sıkıntı ama oyle bi hava yok ayrica cukurda duruyorlar ruzgar o denli şiddetli degil stad icinde calismaya mani bi durum yok cok yogun kar olursa dururlar yapilan isin havayla cok ilgisi yok sadece vida sıkılıyor gorusu engelleyecek bi yagis olmasin yeterli suan sulu kar yagiyor bi etkisi yok islere
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DADAYKARTALI

acaba hibritten vazgeçmelerinin federasyondan gelecek çim parası ile ilgisi var mı? eğer hibriti şimdi ertelerlerse inanın yazın o işe kimse bakmaz zamanla unutulur gider tam Türk gibi bitirmek sözüne uygun iş yapmış olurlar :akuma: :s20: :s20: