Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5873475 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Rica etsek sen de noktalama isaretlerini kullanabilir misin @Necmi abi.  :iblush: Yazilan terimlerden zaten bir sey anlamiyorum, bir de senin yazdigin uzun yazilari okuyunca beyin error veriyor bir sure sonra.  :bandit:
:bandit:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Emre.Guler

Resmi semer sayımı :)

2 semermi kalmış onumu anlıyoruz bundan?

En azından kapalı yeni açık tarafında

Çevrimdışı Mehmet92

Resmi semer sayımı :)

Bu fotodan ön taraftaki membranın düz olacağını da anlıyoruz rahatlıkla, demek ki oraya özel semer üretildiği muhabbeti yalanmış :D

Çevrimdışı Efe

@Altuğ ile sen öyle çağırdınızki kötü havayı yağmayacak olsa bile artık yağar @Efe
bence bizim dualarimizla çok gec geldi çatıyı bitirdik oyle geldi hatta :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dr.ozan

2 semermi kalmış onumu anlıyoruz bundan?

En azından kapalı yeni açık tarafında

Şu an 5 semer kalmış diye anladım ben..

Çevrimdışı Efe

hiçbir şey anlamadım.
bitenlerin hepsini kalemle cizmisler 2 tanesi yuvarlak icinde heralde kalan olarak isaretli ama ters tarafi goremiyoruz tabi sonuc olarak bugun bitecek semerler anlasilan o su kedi yollarinida hizlandirsalar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi sozkul

locaların üçte ikisini kaybeder 2500 koltuk kazanırdık @karakartalım

Yani kapalı ve numaralıdaki locaların toplamı, toplam loca miktarının üçte biri mi?  :alala:

Çevrimdışı FARUK

Birşey anlaşılsın diye atmadım arkadaşlar :)
Zaten yarısı görünüyor

Çevrimdışı karakartalım

locaların üçte ikisini kaybeder 2500 koltuk kazanırdık @karakartalım
çok saçma olurmuş çok loca kaybı oluyo o zaman su an yapılan durum en ideali ve güzeli necmi abi sagolasin
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Mahmut

son 2-3 semer kalmıştır herhalde eskiden @Mahmut dakika skor verirdi .

@ahmetx abi finaller başladı, okula gitmiyorum o yüzden de stadın oralardan geçmiyorum.
Uzun oluklularda görüyordum gelişmeyi ama stadın ordan geçsem bile semerlerle kedi yollarını göremem herhalde.
Zaten semerler de bitmiş, anca beleştepeden belli olur kedi yollarındaki gelişmeler.

Çevrimiçi Necmi

nasıl bulmaz , eski açık üst kat üstüne 7 sıra altına 6 sıra ekleyeceksin ayrıca alt kat tribün çıkışları olmayacak ve alt kat üst sıralara loca koltuğu değil normal koltuk yerleştireceksin.
üstü yükseltmeyi hesap etmedim ben o şekilde 3500 olur @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Bu fotodan ön taraftaki membranın düz olacağını da anlıyoruz rahatlıkla, demek ki oraya özel semer üretildiği muhabbeti yalanmış :D
piyasada acayip uydurma bilgi geziyor , bakalım membran takılırken vinçler içerde olacak bilgisi ne olacak ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı iyimserure

piyasada acayip uydurma bilgi geziyor , bakalım membran takılırken vinçler içerde olacak bilgisi ne olacak ?
mabet attı o golü

Çevrimiçi sozkul

çok saçma olurmuş çok loca kaybı oluyo o zaman su an yapılan durum en ideali ve güzeli necmi abi sagolasin

Biz şükredelim yeni açığı localı yapmadıklarına o zaman, 72 loca az değil. localardan gelen parayı görünce Fikret Orman çok pişman olmuştur niye oraya loca koymadm diye..  :)

Çevrimdışı Mehmet92

mabet attı o golü

Mabetin de söyleyip tutturamadığı çok şey var, yüzde yüz değil onun bilgi doğruluğu yüzdesi de :D

Çevrimdışı ahmetx

Biz şükredelim yeni açığı localı yapmadıklarına o zaman, 72 loca az değil. localardan gelen parayı görünce Fikret Orman çok pişman olmuştur niye oraya loca koymadm diye..  :)
sen engellilere dua et yoksa orası çokdan locaydı @sozkul abi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet92

Ahmet abi ön sıra içerden heralde, sonra giderler.25 ocakta çimciler iş başı yapsın benim için muazzam tarih.

Çevrimiçi Necmi

düşün işte yeni açığa loca yapsaydık 92 loca daha kazanıyorduk 239 locamız oluyordu.
herhalde dünyada en çok locaya sahip stadyum oluyorduk

Çevrimdışı dessocu

Birşey anlaşılsın diye atmadım arkadaşlar :)
Zaten yarısı görünüyor

bitenlerin hepsini kalemle cizmisler 2 tanesi yuvarlak icinde heralde kalan olarak isaretli ama ters tarafi goremiyoruz tabi sonuc olarak bugun bitecek semerler anlasilan o su kedi yollarinida hizlandirsalar

eyvallah.

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

tahminimce membranlar çatıya yerleştirilirken vinçler en fazla 2 gün stat içinde kalırlar. membranları trapez formunda olduğunda düşünürsek (iç halka kısa kenar, dış halka uzun kenar) membranlar da stada açık halde getirilmeyeceklerdir mutlaka rulo yapılmıştırlar diye de varsayıyorum. eğer uzun kenardan (dış halka tarafından) rulo yapmaya başlanmışsa kısa kenar (iç halka tarafı) dışarda kalmış olur. böylece vinçler sadece rulo halindeki membranları yukarı kaldırır ve iç halkanın oraya bırakır. çatının da dış halkaya eğimli olduğunu da düşünürsek, kısa kenar ilk montajı yapıldıktan sonra yuvarlaya yuvarlaya, gere gere membranı dış halkaya insan gücü ile sererler diye tahmin etmekteyim.

Çevrimdışı ahmetx

Ahmet abi ön sıra içerden heralde, sonra giderler.25 ocakta çimciler iş başı yapsın benim için muazzam tarih.
Ön sıra evet olabilir .

Çevrimdışı TTurk

Mabetin de söyleyip tutturamadığı çok şey var, yüzde yüz değil onun bilgi doğruluğu yüzdesi de :D
Ses, isik vb catida yer almasi gereken ekipmanlar membrandan sonra kurulursa icerde vinc mutlaka olur Hepimiz membrana kilitlenmis durumdayiz ama onca malzeme catiya vinc olmadan cikmaz !