Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5873644 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Aynen Ahmet abi ışıklandırma kedi yollarından yapılabilir vinçsiz olarak.

Ama skorbordu koymak için dışardan vinç ile açık bırakılan membransız bi noktadan takılabilir.Tam olarak yerleri neresiydi skorbordların abi?

çok mantıklı..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bencede led panolarda bu sene acele edilmez.(Eğer ki 2 maç bile oynanacaksa)Yazın led pano işide hallolur. :sevinc :sevinc :sevinc
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

saat 16.30 a dogru yeni inonuden foto isteyelim @S.demirsoy
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı boateng

benim için en önemlisi mücadele anında tartışmalı pozisyonun skorbordda tekrarını izliyebilecekmiyiz.Bu özellik %100 olmalı..

Çevrimdışı Efe

benim için en önemlisi mücadele anında tartışmalı pozisyonun skorbordda tekrarını izliyebilecekmiyiz.Bu özellik %100 olmalı..
hic zannetmiyorum hakemi linc ederler valla :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Aynen Ahmet abi ışıklandırma kedi yollarından yapılabilir vinçsiz olarak.

Ama skorbordu koymak için dışardan vinç ile açık bırakılan membransız bi noktadan takılabilir.Tam olarak yerleri neresiydi skorbordların abi?
oda net değil ama eski açık-kapalı,yeni açık-numaralı arka köşe olacak deniyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı boateng

hic zannetmiyorum hakemi linc ederler valla :)
daha iyi işte hakem hata yaparsa o baskıyla telafisini yaptırırız.

Çevrimdışı ahmetx

bu olursa hakem ped bağlayıp gelsin stada  :D mümkün değil yapmazlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı boateng

bu olursa hakem ped bağlayıp gelsin stada  :D mümkün değil yapmazlar.
şükrü saracoğlunda localarda pozisyonu izledikten sonra oradaki tribünleri gaza getiriyolar nasıl baskı oluşuyo birden.Hakem penaltı veriyo bedavadan +3 points.

Çevrimdışı ahmetx

en üst sıraya koltuk konmasıyla ilgili yasal bir engel yokmuş @FARUK @Efe , Allianz Arena geçen yıl bu kısma koltuk ekleyip kapasite arttırdı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

en üst sıraya koltuk konmasıyla ilgili yasal bir engel yokmuş @FARUK @Efe , Allianz Arena geçen yıl bu kısma koltuk ekleyip kapasite arttırdı.

teşekkürler @ahmetx engin bilgilerin süperrr
sahi bu kadar detay bilgiyi nereden buluyorsun?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı M.Çakır

Acaba başkan bu takılan kedi yollarına da koltuk koyup seyirci almayı düşünmüş müdür?  :naughty: :naughty: :naughty:
Bekçisiyiz kopsa kıyamet,
SİYAH BEYAZ bize emanet.

Çevrimiçi Necmi

Acilsa bile stad bu yil bursa gibi acilir tam bitti diemeyiz ama gonulumden gecen stada ihtiyac duymadan sampion olup tarihe stadsiz sampion olarak gecmek 80 bin kisiyle olimspiatta sampionluk kutlanir yeni sezona sampionlar ligine yeni stadimizla tam takir gecmek.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne alakası var kardeşim bursa daha inşaat halinde bu stad numaralı ve eski açık bitti.
yen açıkta zaten aman aman bir iş yokoda büyük ihtimal bitti sadece kapalı biraz daha geç başladığı için orda işler devam ediyor.
diğer tribünlerde elektrik su armatürleri takılıyor. Bu stad açıldığında tam bitmiş olur. Belki müze iç dekorasyonu kalabilir oda stadı
bağlamıyor. çatı çim ve koltuklar bitmeden stad açılmaz onlar bitene kadarda içerler güle oynaya biter.

Çevrimdışı Ensar

Acaba başkan bu takılan kedi yollarına da koltuk koyup seyirci almayı düşünmüş müdür?  :naughty: :naughty: :naughty:
:kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı BJKTÜRK23

En azından kongrenin düzenleneceği alan bitecektir seçime kadar,ona eminim.

Şubat'ta divan kurulu toplanacak demişti zaten asıl yerinde, seçimden önce tamamlanmış olur doğal olarak.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Erhan

oda net değil ama eski açık-kapalı,yeni açık-numaralı arka köşe olacak deniyor.

Köşelere vinç ile yukardan takılabilir diye düşünüyorum ben

Çevrimdışı Efe

bence konacak ahmet x su kufeki ve kirise cikis isleri bitsin en son ayakli sekilde konacak bekleyelip gorelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bunun için 700 tane tv var stadın her yerinde
Başkanda lig tv ile anlaşmaya çalıştıklarını söylemişti maçın canlı yayını için.

Çevrimdışı ahmetx

teşekkürler @ahmetx engin bilgilerin süperrr
sahi bu kadar detay bilgiyi nereden buluyorsun?
araştırıyorum @tangaz  :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı samet-53

Yeniinönüden ilk defa fotoğraf istedim bakalım atacak mı :D
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı tayfunyasar

Başkanda lig tv ile anlaşmaya çalıştıklarını söylemişti maçın canlı yayını için.
Necmi Abi daha önce canli yayının FIFA/UEFA'nın bir kararı, kuralı dogrultusunda skorborddan pozisyon tekrari ihtimali olmadigi söylenmişti. Tabi ne kadar dogru bilemiyorum. Boyle bir link bulabildim.

Http://www.salon.com/2010/06/28/fifa_cencors_video_replays/

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı boateng

aldığım en iyi haber oldu bu  :halay:

Çevrimdışı dessocu

ne kadar sıkıcı bir gün yaw. foto moto da yok.