Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5873528 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

membran serimi için içerden vince gerek yok arkadaşlar ancak şeffaf halkada bizim bilmediğimiz bir şeyler olabilir.
zaten hep o kafa karistiriyor :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

CSKA yönetimi koltuk dizaynıyla ilgili taraftarları arasında yarışma düzenlemişti yaklaşık 200 farklı taraftar dizaynı arasında yönetim aşağıdakini seçmiş.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Sayın Fikret Orman daha 1 hafta 10 gün kadar önce Ocağın ilk haftası sonu gibi zemine başlayacağız demişti. şimdi bu vinçler membran seriminde sahada olacak açıklamaları büyük bir soru işareti değil mi @ahmetx ?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cadavra

Ya baskana gore 6. Hafta acioduk velev ki kaza olmadi 6. Haftada taraftara ne diecekti kaza olduda biraz siyirdi o konuda baskanin teknik sozlerindrn gerisini kaale almiorum bu tarz acilma tariherini fln 1.5 ay ilerde olsak su an hala calisma vardi stadda yani onun icin polyanacilik var baskanda elinden geleni yapio ama cok iyimser bakio abi herseye birsz gercekci bakabilse keskem

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Ya baskana gore 6. Hafta acioduk velev ki kaza olmadi 6. Haftada taraftara ne diecekti kaza olduda biraz siyirdi o konuda baskanin teknik sozlerindrn gerisini kaale almiorum bu tarz acilma tariherini fln 1.5 ay ilerde olsak su an hala calisma vardi stadda yani onun icin polyanacilik var baskanda elinden geleni yapio ama cok iyimser bakio abi herseye birsz gercekci bakabilse keskem

dediklerin doğru ama şu aşamada hepimizin muhakeme yeteneğide durumu irdeleyebiliyor. mevcut kalan çatı çelik işlerine bakarsak ve membranlar dışardan serileceklerse vinçlerin en geç 10 ocakta çıkmaması için hiç bir neden yok görünmüyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Efe

dediklerin doğru ama şu aşamada hepimizin muhakeme yeteneğide durumu irdeleyebiliyor. mevcut kalan çatı çelik işlerine bakarsak ve membranlar dışardan serileceklerse vinçlerin en geç 10 ocakta çıkmaması için hiç bir neden yok görünmüyor...
bence 4 ocakta toparlanmaya baslamalari gerekiyor pazar gunu tum celik isleri bitecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

sezon öncesi açıklamaları çok dikkate almamak lazım.. kombine satışının artması için biraz fazla iyimser davranabiliyor :)

ama artık çatı kalktı ve ben bu saatten sonra yaptığı açıklamalarda çok büyük şaşma olacağını sanmıyorum (kaza veya büyük gecikmeler yaratacak başka sorunlar olmadı sürece)

özellikle de Ağustos falan diyenler şunu unutuyor.. seçim var ve başkan o seçime mutlaka stadı açıp gidecektir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet92

sezon öncesi açıklamaları çok dikkate almamak lazım.. kombine satışının artması için biraz fazla iyimser davranabiliyor :)

ama artık çatı kalktı ve ben bu saatten sonra yaptığı açıklamalarda çok büyük şaşma olacağını sanmıyorum (kaza veya büyük gecikmeler yaratacak başka sorunlar olmadı sürece)

özellikle de Ağustos falan diyenler şunu unutuyor.. seçim var ve başkan o seçime mutlaka stadı açıp gidecektir

En azından kongrenin düzenleneceği alan bitecektir seçime kadar,ona eminim.

Çevrimdışı safakseref

bence 4 ocakta toparlanmaya baslamalari gerekiyor pazar gunu tum celik isleri bitecek

en son iç şeffaf halka dışarıdan yapılamaz deniyordu değişti mi o?

Çevrimdışı ahmetx

Sayın Fikret Orman daha 1 hafta 10 gün kadar önce Ocağın ilk haftası sonu gibi zemine başlayacağız demişti. şimdi bu vinçler membran seriminde sahada olacak açıklamaları büyük bir soru işareti değil mi @ahmetx ?
İlginç bir durum yaşıyoruz bekleyip göreceğiz biraz da her kafadan bir ses çıkıyor durumu var şu an.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

en son iç şeffaf halka dışarıdan yapılamaz deniyordu değişti mi o?
şeffaf halka dediğimiz şey de membran olacak zaten neden dışardan yapılamasın kaldı ki bu membranlar 5-10 insan gücüyle rahatlıkla açılabiliyor.

Çevrimdışı mikailtatli

valla bende anlamadim neden iceride vinc bulunacak pek anlamis degilim acikcasi disaridanda pek ala cok rahat yapiliyor sadece zaman kaybi olur vincler kalacaksa

Aynen hocam bende oyle dusunuyorum  :money:

Çevrimdışı tangaz

İlginç bir durum yaşıyoruz bekleyip göreceğiz biraz da her kafadan bir ses çıkıyor durumu var şu an.

evet neyseki yılsonu iş yoğunluğu varda günler birbirini kovalıyor 15 gün sonra tüm soru işaretleri ortadan kalkacaktır :D

Çevrimdışı Efe

aynen oyle her kafadan bi ses var kayseri sporlu bisesvar geliyor akilima :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Metin Kılıç

Çatıya serilecek kaplama konusunda sürpriz olabilir mi? içeride vinç gerektirecek bir kaplama.

Çevrimdışı doctore

CSKA yönetimi koltuk dizaynıyla ilgili taraftarları arasında yarışma düzenlemişti yaklaşık 200 farklı taraftar dizaynı arasında yönetim aşağıdakini seçmiş.

koltuk dizaynı nın bir stadı nasıl mahvedebileceğinin tipik bir örneği  :dry:
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2015, 14:31:33 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

aynen oyle her kafadan bi ses var kayseri sporlu bisesvar geliyor akilima :evillol:
abi yapma şunu yaa :bawling: :bawling: :bawling:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı safakseref

şeffaf halka dediğimiz şey de membran olacak zaten neden dışardan yapılamasın kaldı ki bu membranlar 5-10 insan gücüyle rahatlıkla açılabiliyor.

bilmiyorum abi siz ne söylerseniz ona inanıyoruz. peki ışıklandırma ve skorbordun montajı nasıl olacak? bir de locaların arasında elektronik panolar var. herhangi biri vinç gerektiriyor mu?

Çevrimdışı cadavra

Acilsa bile stad bu yil bursa gibi acilir tam bitti diemeyiz ama gonulumden gecen stada ihtiyac duymadan sampion olup tarihe stadsiz sampion olarak gecmek 80 bin kisiyle olimspiatta sampionluk kutlanir yeni sezona sampionlar ligine yeni stadimizla tam takir gecmek.

Çevrimdışı ahmetx

bilmiyorum abi siz ne söylerseniz ona inanıyoruz. peki ışıklandırma ve skorbordun montajı nasıl olacak? bir de locaların arasında elektronik panolar var. herhangi biri vinç gerektiriyor mu?
ışıklandırma kedi yollarıyla yapılacak , skorbord için illa ki bir vinç lazım , loca arasına led panoların bu yıl yapılacaklarını pek zannetmiyorum .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi ilk bakışta yazıyı okumadan önce Karabükspor stadı zannettim :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

yapılan başka statları gördükçe, böyle güzel bir stada sahip olacağımız için tekrar tekrar şükrediyorum..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı Erhan

ışıklandırma kedi yollarıyla yapılacak , skorbord için illa ki bir vinç lazım , loca arasına led panoların bu yıl yapılacaklarını pek zannetmiyorum .

Aynen Ahmet abi ışıklandırma kedi yollarından yapılabilir vinçsiz olarak.

Ama skorbordu koymak için dışardan vinç ile açık bırakılan membransız bi noktadan takılabilir.Tam olarak yerleri neresiydi skorbordların abi?

Çevrimdışı safakseref

teşekkürler. vinçlerin haftaya çıkmaması için hiçbi sebep yok o zaman.