Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5873079 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

demek istediğim membran ruloları işaretlediğim gibi kiriş üzerine bırakılır ondan sonraki iş insan gücüyle yapılıyor zaten.
aynen belki paletliler sadece kirisin uzerine birakip giderler oda olabilir kayip gun cok olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aoguzd

bu arada skorboard halen piyasada yok onun montajı nasıl olacak?

Çevrimdışı Erhan

bugun 9 yada 10 olur kedi yollari semerler suan daha onemli aksam yeni inonuye saat 16.30 gibi foto attirmak gerek :icool:

Kesin atıcak kaçışı yok :D

Çevrimdışı Fatih

bu arada skorboard halen piyasada yok onun montajı nasıl olacak?
Cim ve koltuktan sonra.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Kedi yolu +1 .....

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Kedi yolu +1 .....

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aksama 10 olacak galiba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalcan

aynen belki paletliler sadece kirisin uzerine birakip giderler oda olabilir kayip gun cok olmaz

Ben dün bizi stad içerisinde yönlendiren görevli abimize sorduğum da, vinçler mebran döşenmesi sırasında içeride olacak dedi ama paletlimi yoksa diğer vinçler mi diye ayrı bir soru sormak aklıma gelmedi.
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2015, 13:22:43 kartalcan ]

Çevrimdışı Efe

Ben dün bizi stad içerisinde yönlendiren görevli abimize sorduğum da, vinçler mebran döşenmesi sırasında içeride olacak dedi ama paletlimi yoksa diğer vinçler mi diye ayrı bir soru sormak aklıma gelmedi.
sonucta iceride bi vinc olacak o zaman drenajin baslamasi soz konusu olamaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dessocu

arkadaş vinçle membranın ne alakası var?
diğer statlarda nasıl oldu bu iş?
vincin ucuna bağlayıp damı serecekler membranı ne iş? anlamdım ki.

Çevrimdışı Efe

arkadaş vinçle membranın ne alakası var?
diğer statlarda nasıl oldu bu iş?
vincin ucuna bağlayıp damı serecekler membranı ne iş? anlamdım ki.
valla bende anlamadim neden iceride vinc bulunacak pek anlamis degilim acikcasi disaridanda pek ala cok rahat yapiliyor sadece zaman kaybi olur vincler kalacaksa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

çatı bitti mi vincin içerde işi olmaz ama bu iç halkayla ilgili bir numara var sanki  :akuma:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

numaralı arkaya bile vinç rahatlıkla yanaşıyor

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

Membranlari saha zemininde mi buluncak acaba eğer bulunmassa zemindeki son parcalar kaldi :) :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deadam

Arkadaşlar stadımızın numaralı ve kapalı tribün kısımlarının arkasında paletlinin çalışabileceği alan yok yeni açık tarafında ise eğer alt taraf boş ise - ki otoparktan mütevellit boş olduğunu düşünüyorum -paletlinin orada konumlandırılmasının mümkün olmadığını düşünmekteyim. o yüzden en azından ön kısımlarda bulunan şeffaf malzemenin içeriden döşeneceğini düşünmekteyim.  ayrıca diğer membran malzemelerinin ise serimi esnasında malzemenin bir vinçle çatıya taşınması gerekebilir. bunun içinde şeffaf kısım bitince membranları çatı üzerine her parçayı kendi yerinde olacak şekilde istiflemelerini müteakip paletli cengaverler zemini terk eyleyeceklerdir.

Bu cihetle, cengaverlerin zeminden ayrılması 15 -25 ocak arasında olacağını mütaala ediyorum.

Saygılarımla
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı kartalcan

En iyisi önümüzdeki 10 günü sabırla geçirip ne olacağını hep birlikte yaşayarak görmemiz. Biz ne kadar da şöyle yada böyle olacak desekte işin gereksinimi neyse o şekilde çalışma yapılacak.

Çevrimdışı ernesto

Bu vincin içeriden takması hiç akıl karı değil. Bir noktayı kaçırıyoruz demek ki biz.

Mabet veya Necmi Abi yetişin, bizi bi aydınlatın artık  :ebebe:

Çevrimdışı goktasoktay

hoşbulduk @Necmi abi. tabi hoşbulduk mesajlarıyla kirletmek istemiyorum başlığı. az kalmış 7. sayfaya geçmeye. hoşgeldin diyecek arkadaşlara da peşinen teşekkür edeyim..

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

membran serimi için içerden vince gerek yok arkadaşlar ancak şeffaf halkada bizim bilmediğimiz bir şeyler olabilir.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Çok az kaldı loading  :D Bu arada benim kombine 416. blokta forumda 416.blokta olan biri var mı

Forum dışından 8 arkadaşımla birlikte 415. blok, (8.) ve (9.) sıradayız.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK