Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5873839 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2015, 12:00:20 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

zemine şubat ortasına doğru girileceğini söylüyorum :) muhtemelen paletliler içeri de kalacak
bence kedi yolları biter bitmez dışarı çıkacak paletliler , membran için gerekli değiller çünkü.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Bu fotoya göre 7 kedi yolu takılmış

bugun 9 yada 10 olur kedi yollari semerler suan daha onemli aksam yeni inonuye saat 16.30 gibi foto attirmak gerek :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Herkese merhaba
Keyifler kahyaya gerek kalmaksızın yerinde :D moraller yüksek ikinci yarı sadece 3 maç daha başakşehir stadında oynayacakmışız acaba bu mart ayında stadımızın açılacağı anlamına mı geliyor bilemedim
acilsada kurtulsak artik git gelden :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

bence kedi yolları biter bitmez dışarı çıkacak paletliler , membran için gerekli değiller çünkü.
numaralı ve kapalıya nasıl takılacak membranlar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı faith

@Niyazi ikinci yarı senin için de uygun olursa bazı maçlara beraber gidebiliriz duruma göre (: biz biraz kalabalık gidiyoruz, Beşiktaş'ta toplanıp. Haberleşiriz..

Çevrimdışı mrred

acilsada kurtulsak artik git gelden :)

Çok az kaldı loading  :D Bu arada benim kombine 416. blokta forumda 416.blokta olan biri var mı
The great gig in the sky

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Efe

oralar en kolayi bi tane orta boy vinc is gorur arka kisimlarda yer var tabi paletliler cok daha hizli takilmasini saglar ama bizim suan mebranin hizlu takilmasina ihtiyacimiz yok cimin hizlica baslamasina ihtiyacimiz var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

kedi yolu 7.si bitmek üzere
semerler yarın bitmiş gibi olur herhalde en azından 1 vinç daha kedi yoluna geçer diye tahmin ediyorum çarşamba itibariyle
kapalı korkuluklar 3,5 blok bitmiş 2,5 blok kalmış
yeni açık kapalı arası ankrajlar bitmek üzere
küfeki kapalıda üstler bitmiş alt son bir blok kalmış eski açığa doğru ilerliyorlar
tarihi duvarda beton dökümü vardı ama nereye olduğunu anlayamadım
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Burak Akay

@ilhan Abi @Necmi abi koltuklar gelmiş stada  :D

Bu arada koltuğumuz bu olması gerek alttaki linkde var özellikleri mevcut

http://www.mirarena.com.tr/portfolio-view/fly/
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

Numaralı ve kapalı arkadan paletlilere gerek olmadan çok rahat membranları diğer vinçler bırakabilir. Bu fotoyuda sana hediye ediyorum @Ensar   :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

kedi yolu 7.si bitmek üzere
semerler yarın bitmiş gibi olur herhalde en azından 1 vinç daha kedi yoluna geçer diye tahmin ediyorum çarşamba itibariyle
kapalı korkuluklar 3,5 blok bitmiş 2,5 blok kalmış
yeni açık kapalı arası ankrajlar bitmek üzere
küfeki kapalıda üstler bitmiş alt son bir blok kalmış eski açığa doğru ilerliyorlar
tarihi duvarda beton dökümü vardı ama nereye olduğunu anlayamadım
nazar boncugunu iyi düşunmusler bizim gibi yiyecek gibi bakanların nazara degmesin  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

merhaba arkadaşlar, epeydir takip ediyordum siteyi ama yeni üye oldum :) en aktif ve bilgi paylaşımının bu kadar canlı olduğu başka bir site yok. stadımız her geçen gün daha da güzelleşiyor. artık sona yaklaştık. devre arasına da lider girmişken umarım hep böyle keyifli oluruz forumca  :sevinc ismim Oktay bu arada..

:hosgeldin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı faith

Çevrimdışı Ensar

Numaralı ve kapalı arkadan paletlilere gerek olmadan çok rahat membranları diğer vinçler bırakabilir. Bu fotoyuda sana hediye ediyorum @Ensar   :D

tamam abi az kaldı göreceğiz nasıl olacak :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

demek istediğim membran ruloları işaretlediğim gibi kiriş üzerine bırakılır ondan sonraki iş insan gücüyle yapılıyor zaten.

Çevrimdışı zafkan

Merhaba,

Toplamda kaç tane kedi yolu takılacak?

Teşekkürler.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı fiko1903

Ne çok Kartal'lı varmış aramızda @faith @Niyazi  :icool:
Bende Kartal ' lıyım
Altuğ hatta sen hiç yabancı gelmiyorsun bana
Sanki bizim oralarda görmüş gibiyim.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Anıl

daha fazla kedi yolları halkası sonra çatı kirişinde bağlanacak
42 kedi yolu bittikten sonra kirişlere uzatılacak kısımlar 1 günde biter bence, o yüzden saymadım onları :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

semerler iyi duzeyde gorunuyor 30 un altina inmisler bence
Şampiyon Beşiktaş JK