Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5872077 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın, iyi haftalar.

Başakşehir stadı güzel ve modern evet, fakat şöyle bir durum yaşadım dün. Doğu tribün G blok (sağ taraf) üst katın alt sırasında köşedeydim, ön sırada ayakta olanlar yüzünden ben bulunduğum yerden ayakta bile sahanın güney - doğu köşesini (korner köşesi dahil) göremedim.

Ayrıca, 20-30 liradan satılan biletlere rağmen dün o stadı doldurmayan taraftar için Vodafone Arena büyük lüks. Kulüp yapabiliyorsa şöyle bir şey yapsın bence, son 2 sene içerisinde Beşiktaş'ın İstanbul'da oynanan maçlarından 1 veya 2 sine gitmeyenleri en az 1 yıl almasın Vodafone Arena'ya, öyle armut piş ağzıma düş yok...

Hiç bir stadyumda görüş açısı ayakta seyirciye göre ayarlanmaz , yapacak bir şey yok.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın, iyi haftalar.

Başakşehir stadı güzel ve modern evet, fakat şöyle bir durum yaşadım dün. Doğu tribün G blok (sağ taraf) üst katın alt sırasında köşedeydim, ön sırada ayakta olanlar yüzünden ben bulunduğum yerden ayakta bile sahanın güney - doğu köşesini (korner köşesi dahil) göremedim.

Ayrıca, 20-30 liradan satılan biletlere rağmen dün o stadı doldurmayan taraftar için Vodafone Arena büyük lüks. Kulüp yapabiliyorsa şöyle bir şey yapsın bence, son 2 sene içerisinde Beşiktaş'ın İstanbul'da oynanan maçlarından 1 veya 2 sine gitmeyenleri en az 1 yıl almasın Vodafone Arena'ya, öyle armut piş ağzıma düş yok...
Dün biletlerin tamamı satıldı.. Ayrıca Vodafone Arena ile lütfen allahın dağındaki bir statı karşılaştırmayın, arabası olmayanlar için bu stada gidip gelmek gerçekten inanılmaz zor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erçin

Birkaç gün önce yine konuşuldu bu konu. Nereyi görüyorsunuz ki yavaş diyorsunuz? Mesela kapalı tribün kısmı neredeyse bitmiş. O kısımdan çok foto gelmediği için sanki bir şey yapılmıyor gibi hissediliyor ama çalışılıyor. Detaylı görmeden "yavaş", "ilerlemiyor" tarzı yorumlamalar yapmak sağlıklı değil.

Kapalı tribünü yaparken bile bence yavaşlardı.. Resimlere ne zaman baksak 2 kişi çalışıyordu.. daha önce kolonları yapma hızlarıyla aynımı çalışıyorlar sizce? Yeni açığa iskeleleri dizdiler tribüne bakan kısımları yaptılar biraz sonra oraya uğrayan olmadı birdaha.. neyse bu benim kendi görüşüm ama bence bariz bir yavaşlama var..

Çevrimdışı ahmetemre

Günaydın, iyi haftalar.

anadoludan belki binlerce kişi kombine aldı yeni stat için.
hem maddi destek için hem yeni statta arada bir de olsa maç izlemek için.
yani boş kalmasının sebebi gelmeyen kombineliler.
yoksa bütün biletler bitti diye biliyorum dün için...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

vinçler korkutuyor beni havalar bozuyor çatıya değse bişey olur mu acaba.
inşaallah kaza bela olmadan şu çatı biter vinçler gider.
yavaş ve dikkatli takıyorlar ama hava ve insan faktörü insan korkuyor...
valla paletlilerin operatorleri gayet iyi o aletleri bu kadar nazik kullanmak tecrube ister o yuzden ben sıkıntısiz bitirip gideceklerini dusunuyorum surda en fazla 1 hafta daha calisirlar zaten eger mebrana yardim etmeyeceklerse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı merttokeer

scoreboard montajı ne zaman gerçekleşecek? ştada getirildiler mi?

Çevrimdışı Ensar

bakalim insallah doğrudur mebranin bu kadar kisa surede yapacak olmalari paletlilerin iceride kalacak olmasi demek bekleyip gorelim drenaj isi subata kalacak demektir
söylüyoruz kaç gündür ama sakalımız yetmiyor herhalde
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı faith

Dün biletlerin tamamı satıldı.. Ayrıca Vodafone Arena ile lütfen allahın dağındaki bir statı karşılaştırmayın, arabası olmayanlar için bu stada gidip gelmek gerçekten inanılmaz zor.

Ben Kartal'da (Uğurmumcu Mh.) oturuyorum, Başakşehir ile oturduğum yer arası gidiş dönüş en az 90KM. Mesafeler çok problem olmamalı İstanbul gibi bir yerde. Lokasyon olarak tabi ki iki stadı karşılaştırmak akıl işi değil fakat benim söylediğim başka bir şey. Çevremde o kadar insan var ki Vodafone Arena'yı bekliyorum maça gitmek için diye konuşan, neden dediğim zaman aldığım cevaplar saçma sapan, ben buna tahammül edemiyorum.

Çevrimdışı goktasoktay

merhaba arkadaşlar, epeydir takip ediyordum siteyi ama yeni üye oldum :) en aktif ve bilgi paylaşımının bu kadar canlı olduğu başka bir site yok. stadımız her geçen gün daha da güzelleşiyor. artık sona yaklaştık. devre arasına da lider girmişken umarım hep böyle keyifli oluruz forumca  :sevinc ismim Oktay bu arada..

Çevrimdışı Efe

söylüyoruz kaç gündür ama sakalımız yetmiyor herhalde
neyi soyluyosun mebranin 25 inde bitecek olmasini mi paletlilerin iceride kalacak olmasini mi hangisi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı faith

anadoludan belki binlerce kişi kombine aldı yeni stat için.
hem maddi destek için hem yeni statta arada bir de olsa maç izlemek için.
yani boş kalmasının sebebi gelmeyen kombineliler.
yoksa bütün biletler bitti diye biliyorum dün için...

İstanbul dışında olup yeni stada destek olmak için kombine alan adamın önünde saygıyla eğilirim, fakat dün gerek kale arkaları gerekse yan tribünlerin köşelerinde önemli boşluklar vardı. He taraftarın göbekte ve köşelerde birikmesinde de etkisi var bu durumun. Ayrıca gerek olimpiyatta gerekse başakşehir stadında karaborsa bilet halen satılıyor, hani passolig ile bu durumun tamamen önüne geçilecekti? O da hikaye.

Özetle Vodafone Arena'yı hasretle bekliyoruz.

Çevrimdışı Efe

merhaba arkadaşlar, epeydir takip ediyordum siteyi ama yeni üye oldum :) en aktif ve bilgi paylaşımının bu kadar canlı olduğu başka bir site yok. stadımız her geçen gün daha da güzelleşiyor. artık sona yaklaştık. devre arasına da lider girmişken umarım hep böyle keyifli oluruz forumca  :sevinc ismim Oktay bu arada..
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı faith

neyi soyluyosun mebranin 25 inde bitecek olmasini mi paletlilerin iceride kalacak olmasini mi hangisi :icool:

Efe, bu yeni açıkta ve eski açıkta bulunan çok uzun olukluların bağlantı noktalarında ördek ayağı şeklinde 3 bağlantı noktası yok, bu ileride sorun olur mu sence?

Çevrimdışı Efe

Efe, bu yeni açıkta ve eski açıkta bulunan çok uzun olukluların bağlantı noktalarında ördek ayağı şeklinde 3 bağlantı noktası yok, bu ileride sorun olur mu sence?
hayir orasi o sekilde tasarlandi semerler onlari dengede tutuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

:hosgeldin
bütün izleyiciler üye olmalı bu başlıkta bitiyor 1000 sayfa olunca.
yeni başlıkta inşaallah stat açılacaktır...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Altuğ

Oktay  :hosgeldin

Çevrimdışı Ensar

zemine şubat ortasına doğru girileceğini söylüyorum :) muhtemelen paletliler içeri de kalacak

Çevrimdışı Efe

zemine şubat ortasına doğru girileceğini söylüyorum :) muhtemelen paletliler içeri de kalacak
sana kim söyledi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

sana kim söyledi :icool:
sağlam birilerinden duydum isim vermeyeyim zor duruma düşürmek istemem kimseyi :) ya aslında hiç söylemem de burada hayal kurup sonra üzülmeyelim diye söylüyorum abi , tabi olur da daha erken baslanırsa çok güzel olur :)

Çevrimdışı Fatih

Ben Kartal'da (Uğurmumcu Mh.) oturuyorum, Başakşehir ile oturduğum yer arası gidiş dönüş en az 90KM. Mesafeler çok problem olmamalı İstanbul gibi bir yerde. Lokasyon olarak tabi ki iki stadı karşılaştırmak akıl işi değil fakat benim söylediğim başka bir şey. Çevremde o kadar insan var ki Vodafone Arena'yı bekliyorum maça gitmek için diye konuşan, neden dediğim zaman aldığım cevaplar saçma sapan, ben buna tahammül edemiyorum.
120 kilometre git gel.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı mrred

Herkese merhaba
Keyifler kahyaya gerek kalmaksızın yerinde :D moraller yüksek ikinci yarı sadece 3 maç daha başakşehir stadında oynayacakmışız acaba bu mart ayında stadımızın açılacağı anlamına mı geliyor bilemedim
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı Niyazi

Selam bende ugur mumcuda oturuyorum.  Dun maca gittim. Her macada gitmeye çalışıyorum.  2.5 saat gidiş 2 saat geliş sürüyor ortalama.  Beşiktaş aşkı mesafe tanımaz.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi