Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871802 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SuperBJK

Herkese Günaydın.

Mebranla ilgili bir kaç yerlere baktım.

Mebranların bunların aynısı olma ihtimali nedir ?

Ocak ayında euroinvestor sitesi Vodafone Arena çatı mebranı ile ilgili haber yapmış illaki görülmüştür.

http://www.euroinvestor.com/news/2015/01/26/valmiera-glass-uk-ltd-architectural-membrane-atex-is-being-used-in-a-construction-of-a-stadium-for-the-first-time/13095011

Haberde Valmiera Glass geçiyo sitesine falan iyice bir göz attım bir de mail gönderdim mebran örneği istedim  :D

Peki mebranı beleşe getirme ihtimalimiz nedir öyle bir şey söz konusu mu ?  :D

Çevrimdışı ahmetx

Herkese Günaydın.

Mebranla ilgili bir kaç yerlere baktım.

Mebranların bunların aynısı olma ihtimali nedir ?

Ocak ayında euroinvestor sitesi Vodafone Arena çatı mebranı ile ilgili haber yapmış illaki görülmüştür.

http://www.euroinvestor.com/news/2015/01/26/valmiera-glass-uk-ltd-architectural-membrane-atex-is-being-used-in-a-construction-of-a-stadium-for-the-first-time/13095011

Haberde Valmiera Glass geçiyo sitesine falan iyice bir göz attım bir de mail gönderdim mebran örneği istedim  :D

Peki mebranı beleşe getirme ihtimalimiz nedir öyle bir şey söz konusu mu ?  :D

evet aynısı olacak , beleşe geldi mi bilmiyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

yaptırdı bayağı masraflı olmuş , ikinci çekimi de yaptı yayınladı :)

Evet çekim bile yaptı

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aldım cevabı sağolun

Çevrimdışı ahmetx

Çatı , membran + ışıklandırma dahil 25 Ocakta bitecekmiş  :busted_cop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Günaydin BeşiktaşArena 2 paletli semere giriştiler en geç Çarşamba günü Semer işi biter.Diğer vinçte kedi yolu takmaya devam ediyordu. :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

kim söyledi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Valla öyleyse Şubat başı çim işi başlar ve Nisan sonuna doğru'da stad açılır.(İnşallah öyleyse)  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Efe

Günaydin BeşiktaşArena 2 paletli semere giriştiler en geç Çarşamba günü Semer işi biter.Diğer vinçte kedi yolu takmaya devam ediyordu. :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay:
zaten çarsambada calisirlar sonrasi muallak hava sartlari nasil olacak bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

kar geliyor sen 1 hafta ertele tarihi :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

zaten çarsambada calisirlar sonrasi muallak hava sartlari nasil olacak bakalim
Bari Çarşamba akşam kedi yollarında 30 geçmiş olsalar. :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Erçin

Durduğunu nereden çıkardınız? Gayet iyi gidiyor küfeliler.

Gayet iyimi gidiyor? iyi gittiği zamanları tabii ki gördüm ama son dönemde ciddi bir yavaşlık var bence  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

kar geliyor sen 1 hafta ertele tarihi :bandit:
1 şubat olsun , gayet iyi bir tarih bence.

Çevrimdışı ahmetx

Valla öyleyse Şubat başı çim işi başlar ve Nisan sonuna doğru'da stad açılır.(İnşallah öyleyse)  :sevinc :sevinc :sevinc
Çim işi Ocak 10 da başlar kalmaz Şubata

Çevrimdışı ers1903

Membranlar nerde kaldi ,yoksa stada geldimi ? :)

Çevrimdışı ahmetx

Etna son kedi yolunuda takmadan girmem diyor her halde  :)

Çevrimdışı aoguzd

ahmet abi, membran çalışması esnasında vinçlerin çalışması nerede olacak o konu hakkında bi bilgi var mı?

Çevrimdışı Efe

Mustafanın sitede , stadda çalışan Arena nickli birisi.
bakalim insallah doğrudur mebranin bu kadar kisa surede yapacak olmalari paletlilerin iceride kalacak olmasi demek bekleyip gorelim drenaj isi subata kalacak demektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ahmet abi, membran çalışması esnasında vinçlerin çalışması nerede olacak o konu hakkında bi bilgi var mı?
o konuda net bir bilgi yok @bjk_mabet bilinenin aksine içerden olacak dedi ama dışardan çok rahat halledilir çünkü sadece membranların çatıya kaldırılması lazım başka bir şey gerekmiyor serme işi ve gerdirme tamamen insan gücü ve becerisiyle oluyor.

Çevrimdışı denilanz

Gayet iyimi gidiyor? iyi gittiği zamanları tabii ki gördüm ama son dönemde ciddi bir yavaşlık var bence  :alala:
Birkaç gün önce yine konuşuldu bu konu. Nereyi görüyorsunuz ki yavaş diyorsunuz? Mesela kapalı tribün kısmı neredeyse bitmiş. O kısımdan çok foto gelmediği için sanki bir şey yapılmıyor gibi hissediliyor ama çalışılıyor. Detaylı görmeden "yavaş", "ilerlemiyor" tarzı yorumlamalar yapmak sağlıklı değil.

Çevrimdışı Efe

şu semerleri yarin bi bitirsinler ilk o istende kurtulalim bi tek kedi yolu kalacak onlarda 4 ocaga kadar biter gibi gorunuyor tabi 3 vincte takarsa daha erkende bitebilir tek soru kaldi artik vincler sahadan cikacak mi cikmayacak mi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

şu semerleri yarin bi bitirsinler ilk o istende kurtulalim bi tek kedi yolu kalacak onlarda 4 ocaga kadar biter gibi gorunuyor tabi 3 vincte takarsa daha erkende bitebilir tek soru kaldi artik vincler sahadan cikacak mi cikmayacak mi :)
bence çıkacak belki sepetliler kalabilir .

Çevrimdışı ahmetemre

vinçler korkutuyor beni havalar bozuyor çatıya değse bişey olur mu acaba.
inşaallah kaza bela olmadan şu çatı biter vinçler gider.
yavaş ve dikkatli takıyorlar ama hava ve insan faktörü insan korkuyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı faith

Günaydın, iyi haftalar.

Başakşehir stadı güzel ve modern evet, fakat şöyle bir durum yaşadım dün. Doğu tribün G blok (sağ taraf) üst katın alt sırasında köşedeydim, ön sırada ayakta olanlar yüzünden ben bulunduğum yerden ayakta bile sahanın güney - doğu köşesini (korner köşesi dahil) göremedim.

Ayrıca, 20-30 liradan satılan biletlere rağmen dün o stadı doldurmayan taraftar için Vodafone Arena büyük lüks. Kulüp yapabiliyorsa şöyle bir şey yapsın bence, son 2 sene içerisinde Beşiktaş'ın İstanbul'da oynanan maçlarından 1 veya 2 sine gitmeyenleri en az 1 yıl almasın Vodafone Arena'ya, öyle armut piş ağzıma düş yok...