Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5867289 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

En üsttekiler ıslanmaz koltuklar çatıdan iki metre kadar içerde birde iki metre civarı cam korkuluk gelecek
en üst sıraya yağmur gelmez belki şiddetli rüzgar olduğunda tek tük yağmur damlasını uçurur.
ama alt katlar herhalde 6-7 sıra ıslanır gibime geliyor. @Çağrı

Korkuluğu bilmiyordum @Necmi abi o zaman doğru karar olmuş Toki'de de yağmur olduğunda millet üstlere doğru çekiliyor en az 7-8 sıra dikkatimi çekiyordu hep
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah sağolasin kardeş.

Çevrimdışı toedeyou

son videoya göre eski açık kapalı arasında ki kediyolu 3 tane hala

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimiçi Kartal Ç

telefondan periscope u açıp drone'a bantlasak taşır mı ki  :)

Çevrimdışı toedeyou

bence çekim bitti.  artık semerleri tek tek sayarız bugün 100 rakamını bulsak iyi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Tarihi duvar beton kaplama yapılmış galiba son fotoya göre
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı vural

Çevrimiçi Necmi

Daha önce sorulmuştur kusura bakmayın , Gaziler büfe ne olacak?

o konu belirsiz işletenler kalacağını söylüyor.
orası bildiğim kadarıyla gaziler vakfına ait öyle kolay kolay
kaldıramazlar ama belki yeri kaydırılabilir.

Daha önce sorulmuştur kusura bakmayın , Gaziler büfe ne olacak?

Tam da orda kofte yiyorum suan, canli canli sordum sikinti yok biz burdayiz dedi :D
          [img width=41

Çevrimdışı cadavra

Korkuluğu bilmiyordum @Necmi abi o zaman doğru karar olmuş Toki'de de yağmur olduğunda millet üstlere doğru çekiliyor en az 7-8 sıra dikkatimi çekiyordu hep
Tokide nasil yukari cikiolar ya o stadda musleraya bile yagmur gelmio devlet stadin projesini yaparken acilir kapanir dizayn ettigi icin turkiyenin en genis acili catisi toki arenada bi kus bakisi videosuna bak youtubden anlarsin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cektim calismalari da, son duruma bakarsiniz aksam..
          [img width=41

Çevrimdışı Bekrakn

https://eksisozluk.com/entry/57246673

@Necmi abi sen misin  :D

edit: gerçi noktalama işareti baya var ben yazının uzunluğuna aldanmışım. buradaki muhabbetlerin etkisi buramburam hissediliyor her yerde  :super:
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2015, 16:09:49 Bekrakn ]

Çevrimdışı SuperBJK

Tam da orda kofte yiyorum suan, canli canli sordum sikinti yok biz burdayiz dedi :D

Birol abime İnegöl'den selamlar, az sokmadı beni mabedin çimlerine, darısı arenamın başına :) @Popular Demand

Birol abime İnegöl'den selamlar, az sokmadı beni mabedin çimlerine, darısı arenamın başına :) @Popular Demand

Basustune, isim ne hocam?
          [img width=41

Çevrimdışı poyraz37

Cektim calismalari da, son duruma bakarsiniz aksam..

eywallah @Popular Demand  eline sağlık heyecanla bekliyoruz

Çevrimdışı sozkul

Şu an 20 binin üzerinde olması lazım. Seney 30 dan aşağı olmaz kanaatindeyim. Bu arada yaş 53 olmuş Nice Beşiktaşk'lı Senelere @sozkul

Sağol güzel dileklerin için Hasan Tahsin. Ama keşke yaşı hatırlatmasaydın  :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Gaziler Büfe'den kulübe bir gelir geliyor mu ? Kira vb

Çevrimdışı SuperBJK

İsmim Melih fakat hatırlamayabilir ismimi  @Popular Demand  Neyse konu dışı için özür herkesten :)

İsmim Melih fakat hatırlamayabilir ismimi  @Popular Demand  Neyse konu dışı için özür herkesten :)

Mobilyaci Ramazanin oglu mu acaba, Bursadan baska kim olabilir ki falan demisti de senden cevap gelmeyince ayrildim ordan :) yine de as dedi.
          [img width=41

Çevrimiçi Necmi

Gaziler Büfe'den kulübe bir gelir geliyor mu ? Kira vb

neden gelsin bizimle ilgisi yok oranın

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

neden gelsin bizimle ilgisi yok oranın

Anladım abi teşekkürler bilgi için

Çevrimdışı Efe

haftasonu yeniinönü olsa iyidi
hafta sonu yok orda o yuzden atmiyor pazartesi atar
Şampiyon Beşiktaş JK