Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869674 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TALAT

bizim zemin -3 de olacak , yoktur herhalde deniz seviyesinin altında bir stadyum . Hem taraftar hem de atmosfer basıncının en fazla olduğu bir stadyum olacak.

abi hollanda ulke olarak deniz seviyesinin altinda. heralde stadlari falan da deniz seviyesi altindadir ☺
adamlar ulkeyi setlerle ceviryorlar ileride ulkeyi su basmasin diye,
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Factatum

aynen hatırlıyorum ikimiz bunu bahsetmiştik ama az kalsın linç oluyorduk forumda.  :D

Aynen öyle.  :evillol:

Bu arada Toki Arena'nın koltukları ne hale gelmiş öyle! Hani renk değiştirmiş diyeceğim, ama bu bildiğin mutasyon.

İnşallah bizim koltuklar öyle olmaz.

http://www.ligtv.com.tr/video-galeri/en-begenilenler-57/miniklerin-muslera-saskinligi

Çevrimdışı ahmetx

eski açıkda da kale arkası kamerası için platform alanı ayrılmış.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erhan

Fotolar için teşekkürler @keremfrat1 ellerine sağlık :claps:

Bugün 2-3 kedi yolu takılacak bence.Sonra daha hızlanabilir tabi.

Ayrıca çapraz halat olmucak gibi öle bi malzeme yok piyasada

Çevrimdışı ahmetx

Fotolar için teşekkürler @keremfrat1 ellerine sağlık :claps:

Bugün 2-3 kedi yolu takılacak bence.Sonra daha hızlanabilir tabi.

Ayrıca çapraz halat olmucak gibi öle bi malzeme yok piyasada
fatzer eksik malzeme göndermiş  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı carsikartali

aynen hatırlıyorum ikimiz bunu bahsetmiştik ama az kalsın linç oluyorduk forumda.  :D
Anıtlar kurulu stadın en yükseklik gibi ebatlarına kural koydu.Dolayısıyla kapasite sınırını belirlemiş oldu.Başkanın dediği daha fazlası vardı biz mi yapmadık lafındaki sınır anıtların belirlemiş olduğu sınır.Mesela eski açığın durumu.

Çevrimdışı Renton

kedi yolu en fazla 1 haftada biter semerleri taksinlar pazara kadar hafta ici hem semer hem kedi yolu paralel devam eder
Abi semerlerde vinçler içeride mi dışarıda mı son ve kesin bilgi var mı?
See you in another life,brother.

Çevrimdışı tguesbb

olmayacak beyaz renkte olacak on kisim şeffaf olacak o sekilde olmasinin imkani yok iceride sicaktan  kartal cevirme olurduk o sekilde olsaydi
Teşekkürler

Çevrimdışı khanlu

diyelim Mayıs Ayında seçim oldu ve Fikret Orman yönetimi kaybetti. Çok merak ediyorum yukarıda sizin ismini zikrettiğiniz Şahıslar hangi yüzle Vodafone arenaya gelecekler. Bunların yaptığı gerçekten çok büyük terbiyesizlik. Klüpte işler yolunda gidiyor, takım lider. Bunların derdi ne?

Her dernekte vardır bu tipler. Bu tiplerinde asıl amacı üyesi oldukları topluluğun refahı ve başarısı değil sadece ve sadece kendi ego tatminleridir. Bunlar bitmeyecek hele hele Levent Erdoğan gibi çenesif ve yönetici olduğu dönemde zarar üstüne zarar veren tipler. Önemli olan bunların söylediklerinin dikkate alınmaması ve böyle afişe edilmeleri...
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Kerem fotolar süper, eline sağlık.

Çatının basıklığı fazlasıyla hissediliyor, Membranlar takılmadan dahi :)

Çevrimdışı ahmetx

kim dedi mebran 90 gun eger 90 gunde yapacaklarsa cati sirketi isi savsakliyor demektir en fazla 50-60 gunde bitmeli tam olaraj

bu kadar adamla çalışırsa etna 45 günde biter

21.12.2012

5.2.2013

Çevrimdışı Erdem Çözer

Aynen öyle.  :evillol:

Bu arada Toki Arena'nın koltukları ne hale gelmiş öyle! Hani renk değiştirmiş diyeceğim, ama bu bildiğin mutasyon.

İnşallah bizim koltuklar öyle olmaz.

http://www.ligtv.com.tr/video-galeri/en-begenilenler-57/miniklerin-muslera-saskinligi

neydi ki ne olsun :) adı üstünde toki arena :)

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

çıta kapasiteyle yükselmez başarıyla yükselir.
gelir içinde kapasiteye gerek yok ne kadar talep o kadar değerli :D
önemli olan büyüklük değil işlev
büyük olmasının tek iyi yanı taraftarın bizim stadımız daha büyük demesi hava atması
alan olarak yapılacak kadar büyük yapıldı 168 metre genişliğinde olan bir araziye
168 metre genişliğinde bir stadyum yapıyorsun daha nasıl büyük yapabilirsin
yaparsında daha büyüğünü burda yapamazsın @heartbroker imkanın bu
sanki yerimiz varda yapmıyoruz algısını neden yaratmaya çalışıyorsunuz çözemiyorum
inşaat orda işte sıfıra sıfır limitler kullanıldı bu saatten sonra yapılabilecek tek şey
onun içine kaç koltuk sıkıştırabileceğin

benim söylediklerimi güzel çarpıtmışsınız @Necmi bey , bu işi cidden iyi beceriyorsunuz.
İlk olarak ben niye bu kapasite yapıldı filan diye bir şey konuşmadım. kapasite büyüklüğü neden bu kadar az demedim, bunu nereden çıkarttınız anlam veremedim.
ikinci olarak kapasite büyüklüğü önemsizdir diye bir şey uydurmanız çok komik, avrupada her büyük kulüp stat kapasite artırımına gidiyor, biraz araştırırsanız görürsünüz. bizim alan olarak stat kapasitesi bu kadarsa bunu eleştirecek halimiz yok.
sadece imkanımız dahilinde aynı stat 40- 46 k arasında olabiliyorsa tabi ki 46k olması her bakımından önemlidir diye bir düşünceye sahibim.

Çevrimdışı denilanz

Hava tahmninlerine göre 31 aralık ta soğuk(belki karlı) bir sistemin giriş yapacağı ve ocak başından itibaren soğuma ve yağışın daha da artacağı yönünde.
Bu durum işleri ne kadar yavaşlatır acaba bilgisi olan var mı?
Keşke önce membran- naylon onları takıp iskeleti vs. Daha sonra yapsalardı yağıştan etkilenmezdi çalışmalar..
Önce membran, sonra iskelet nasıl olacak? :alala: Membranı havaya mı tutturacağız? :D

Çevrimdışı Efe

Abi semerlerde vinçler içeride mi dışarıda mı son ve kesin bilgi var mı?
ocak ilk hafta göreceğiz vinçleri bi bilgi yok şuan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu kadar adamla çalışırsa etna 45 günde biter

21.12.2012

5.2.2013

zaten belirlenen süre 60 gün programda daha uzamaması lazım tabi ibu hava şartlarına bağlı uzarsa o zaman denecek bişey yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kerem fotolar süper, eline sağlık.

Çatının basıklığı fazlasıyla hissediliyor, Membranlar takılmadan dahi :)
çatı hiç basık değil gayet yukarıda fotolardan öyle görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

zaten belirlenen süre 60 gün programda daha uzamaması lazım tabi ibu hava şartlarına bağlı uzarsa o zaman denecek bişey yok

bunlarda membran tek parça ,bizde şeffaf halkayla beraber iki parça onun için 60 gün normal havalar yağışlı giderse biraz uzayabilir.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 14:01:06 ahmetx ]

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı F1903

olmayacak beyaz renkte olacak on kisim şeffaf olacak o sekilde olmasinin imkani yok iceride sicaktan  kartal cevirme olurduk o sekilde olsaydi

Peki o maketteki gibi semer kullanilmadan direk oluklularin arasina membran kaplanamaz miydi @Efe ? Bana gore 160 kusur demir parcasi olmadan daha sadece, daha şık gorunuyor maketteki hali.

Çevrimdışı YunusEmre

Helikopter den :)

bu o kırmızı helikopter mi acaba sürekli yüreğimizi ağzımıza getiren  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Peki o maketteki gibi semer kullanilmadan direk oluklularin arasina membran kaplanamaz miydi @Efe ? Bana gore 160 kusur demir parcasi olmadan daha sadece, daha şık gorunuyor maketteki hali.
yağmur suyunu nasıl toplayacaktın veya kar birikmesinde membran yırtılmasını nasıl engelleyecektin.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Erhan

fatzer eksik malzeme göndermiş  :D

Öndeki semerler iptal edilince ana halatların yükü azaldı diye mi hesaplayıp vazgeçildi acaba.Vazgeçildiği de net değil tabi de yüksek ihtimal.