Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5868939 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Hmm bende var o zaman yamukluk desene suna  :)

:) yok estağfurullah foto baya bi yamuk çekilmiş..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

hem yeni acik hem eski acikta uzun oluklunun kisa olan ilk bolum montaji yapiliyor kedi yolu takiliyor ayrica uzun oluklunun kisa bolumu devrilmesin diye hemen semerlerini montajliyorlar bu sekilde cozum bulmuslar ogleden sonra uzun kisimlarida takilir oluklu isi biter semerlerde bugun az ilerleme olsada kedi yoku imalatida baslamis oldu isler gayet hizli ve seri devam ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu dogru bir olcu olabilir kanimca ne kadar alani kapadigina dair..

Halatlar ( 4 lü halat ) çatı iskelesinin ucunun gerisinde kalıyor. Dolayısıyla halatları değil iskeletin en ucunu baz almalısın. Ayrıca son takılan şeffaf membranların yarısı dışarı taşmış olacak . Buna göre hesaplaman lazım. Ben yedek kulübesinin bile dikine olarak yağmur almayacağını düşünüyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yldrmaydn

O zaman bu sekil?

yine yanlış. halatlardan öne doğru uzanan parçalar var. halatlar en uç nokta değiller.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Necmi

onlar halat hizası ondan sonrada şeffaf bölge var
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 13:06:03 Necmi ]

Çevrimdışı FARUK

O zaman bu sekil?
Abi dün söyledim
Projede görülen çatı ölçülerine göre
Tribün ortalarında çatı ucu düşeyde tribün başlangıcını tam kapatıyor
Diğer kısımlarda ise çatı oval olduğu için sahanında bir kısmını kapatıyor köşelerde bu daha fazla

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar abiler 01:40 dkka ile 01:45 arasında Başkanın demek istediği ne sizce

http://www.ligtv.com.tr/haber/fikret-ormandan-barcelona-aciklamasi

sık sık olduğu üzere dili sürçmüş..

Çevrimdışı yldrmaydn

bu kedi yolları niye böyle 2 parça üst üsteymiş gibi duruyor?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı cadavra

Cok uzun oluklu montaji baslamis oda bitti mi bi isin daha sonu demektir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

vizyon bu millet gider aya biz kalırız yaya.

Her takım kapasite artırmaya çalışır biz hala azaltmaya çalışırız, beşiktaş camiası büyük bir camiadır bugün maça gelmez yarın 70 bin ortalamayla oynar. siz beşiktaşı küçük görüyorsunuz diye 30 bin kapasite dedim. kapasite demek gelir artışı demek kontrollü bir şekilde oranı artması beşiktaş için bulunmaz bir nimettir de anlayana.. çıtayı yükseltmek gerekirken siz aşağıya çekmeye çalışıyorsunuz ve sizin zihniyetinizde düşünen çok kişi var ne yazık ki. bu durum beni çok üzüyor açıkcası.
çıta kapasiteyle yükselmez başarıyla yükselir.
gelir içinde kapasiteye gerek yok ne kadar talep o kadar değerli :D
önemli olan büyüklük değil işlev
büyük olmasının tek iyi yanı taraftarın bizim stadımız daha büyük demesi hava atması
alan olarak yapılacak kadar büyük yapıldı 168 metre genişliğinde olan bir araziye
168 metre genişliğinde bir stadyum yapıyorsun daha nasıl büyük yapabilirsin
yaparsında daha büyüğünü burda yapamazsın @heartbroker imkanın bu
sanki yerimiz varda yapmıyoruz algısını neden yaratmaya çalışıyorsunuz çözemiyorum
inşaat orda işte sıfıra sıfır limitler kullanıldı bu saatten sonra yapılabilecek tek şey
onun içine kaç koltuk sıkıştırabileceğin

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

çıta kapasiteyle yükselmez başarıyla yükselir.
gelir içinde kapasiteye gerek yok ne kadar talep o kadar değerli :D
önemli olan büyüklük değil işlev
büyük olmasının tek iyi yanı taraftarın bizim stadımız daha büyük demesi hava atması
alan olarak yapılacak kadar büyük yapıldı 168 metre genişliğinde olan bir araziye
168 metre genişliğinde bir stadyum yapıyorsun daha nasıl büyük yapabilirsin
yaparsında daha büyüğünü burda yapamazsın @heartbroker imkanın bu
sanki yerimiz varda yapmıyoruz algısını neden yaratmaya çalışıyorsunuz çözemiyorum
inşaat orda işte sıfıra sıfır limitler kullanıldı bu saatten sonra yapılabilecek tek şey
onun içine kaç koltuk sıkıştırabileceğin

:claps: genişliğin ve yükseliğin sınırlı, gelir dengesi için 2 kat loca lazım.. daha ne yapılabilirdi de yapılmamış açıklasalar da anlasak

Çevrimdışı khanlu

Seyit Ateş, Sinan Vardar ve Levent Erdoğan gibi yıllardır Beşiktaş üzerinden kazanan ve adlarını bu şekilde duyuran adamlar yine başlamış yönetime çamur atmaya. Yok borç arttı (dolar bazında baktın mı yönetimin devraldığı borçla aynı), yok stada fikret ormanın hiçbir katkısı yok (Başkan olmasa biz hala İnönü' nün ne zaman çökeceği endişesiyle hareket edecek ve Gs gibi başka bir arazi seçecektik). La bi susun artık kene gibisiniz...
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Tolgahan Gur

halattan değil seffaf kısımdan çekecektgin sanki oku
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı ahmetx

http://www.ligtv.com.tr/haber/fikret-ormandan-barcelona-aciklamasi

Daha evvel kapasite sınırlaması olmadığını, meselenin fiziki sınırlar olduğunu yazmıştık. Başkanın açıklaması da bunu doğruluyor. Yani daha evvel iddia edildiği gibi Anıtlar Kurulu veya Belediye kapasiteye hiç karışmadı.

Şu koltuklar dizilmeye başlasa da şu sır perdesi bir aralansa.
aynen hatırlıyorum ikimiz bunu bahsetmiştik ama az kalsın linç oluyorduk forumda.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan mansız

Seyit Ateş, Sinan Vardar ve Levent Erdoğan gibi yıllardır Beşiktaş üzerinden kazanan ve adlarını bu şekilde duyuran adamlar yine başlamış yönetime çamur atmaya. Yok borç arttı (dolar bazında baktın mı yönetimin devraldığı borçla aynı), yok stada fikret ormanın hiçbir katkısı yok (Başkan olmasa biz hala İnönü' nün ne zaman çökeceği endişesiyle hareket edecek ve Gs gibi başka bir arazi seçecektik). La bi susun artık kene gibisiniz...
diyelim Mayıs Ayında seçim oldu ve Fikret Orman yönetimi kaybetti. Çok merak ediyorum yukarıda sizin ismini zikrettiğiniz Şahıslar hangi yüzle Vodafone arenaya gelecekler. Bunların yaptığı gerçekten çok büyük terbiyesizlik. Klüpte işler yolunda gidiyor, takım lider. Bunların derdi ne?

Çevrimdışı Deadam

Saha içindeki parçalar gün be gün azalıyor.
Sanırım projede olan çapraz bağlantı artık olmayacak
Devasa bir lego gibi inşa edilmiş çatı.

Kedi yollarının iki parça gibi görünmesi üst kısmı yürüme yolu alt kısmın ise kablo geçişi için kullanılacak olması @yldrmaydn

Maşşallah
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tguesbb

Bu lansmandaki görünen çatı aynen bu şekil olmayacak mı ?

Çevrimdışı Efe

neden çim 70 gün membran 90 gün  :D
kim dedi mebran 90 gun eger 90 gunde yapacaklarsa cati sirketi isi savsakliyor demektir en fazla 50-60 gunde bitmeli tam olaraj
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

diyelim Mayıs Ayında seçim oldu ve Fikret Orman yönetimi kaybetti. Çok merak ediyorum yukarıda sizin ismini zikrettiğiniz Şahıslar hangi yüzle Vodafone arenaya gelecekler. Bunların yaptığı gerçekten çok büyük terbiyesizlik. Klüpte işler yolunda gidiyor, takım lider. Bunların derdi ne?
belli değilmi dertleri

Çevrimdışı cadavra

Semerler cok seri ilerliyo ama kedi yollarinin takildigi yeri baz alacak olursak bizi cirmalatacaklar gibime gelio

Çevrimdışı Efe

Bu lansmandaki görünen çatı aynen bu şekil olmayacak mı ?

olmayacak beyaz renkte olacak on kisim şeffaf olacak o sekilde olmasinin imkani yok iceride sicaktan  kartal cevirme olurduk o sekilde olsaydi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Semerler cok seri ilerliyo ama kedi yollarinin takildigi yeri baz alacak olursak bizi cirmalatacaklar gibime gelio

kedi yolu en fazla 1 haftada biter semerleri taksinlar pazara kadar hafta ici hem semer hem kedi yolu paralel devam eder
Şampiyon Beşiktaş JK