Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869854 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Akil Emre

Bana gore zor, yeni acik koltuksuz olsa bile maximum 50 bini buluruz.

Zeki abi, benim kafama takılan soru gerekli izinler alınıp, eski açığın yükselmesine izin verilse bu işin nasıl yapılacağı. Hem çatı bitmiş olcak, vinçler falan devreye nasıl girecek nasıl bukadar kısıtlı alanda çalışıp eski açığı yükseltecekler aklım almadı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

stadları daha büyük gösteren illüzyonlar mevcut aslında
1.2 kat yerine 3 katlı yapmak
2.1.katın sıra sayısını azaltıp 2. katın sıra sayısını arttırmak gibi

Mesela bizim stadın ilk katı 26 yerine 20 sıra  2. katı da 22 yerine 28 sıra olsaydı 50-55 binlik gibi görünürdü.
Aynen mesela bizim yeni acik gibi..
Ust kat alt kattan daha fazla sira sayisina sahip ve o tribun DEVASA duruyor seninde dedigin gibi @ahmetx abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı serdart

Arkadaşlar abiler 01:40 dkka ile 01:45 arasında Başkanın demek istediği ne sizce

http://www.ligtv.com.tr/haber/fikret-ormandan-barcelona-aciklamasi

örnek olarak vermiş bence taraftar niye şu kadar değil şu kadar yapılmıyor başkan laflarına itifen. yoksa 50-55bin çok zor o kadar alana.

Çevrimdışı cisse557

Ne 40 binin altına düşsün ne 45 bini geçsin. 50 bin falan isteyenleri anlayamıyorum. Anadolu maçlarında 30 bini geçebilen takım taraftarı yokken nedir bu 50 bin tutkusu.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Burak Akay

örnek olarak vermiş bence taraftar niye şu kadar değil şu kadar yapılmıyor başkan laflarına itifen. yoksa 50-55bin çok zor o kadar alana.
Evet 45 falan dese anlarızda 55 keşke olabilse :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı betoo38

Günaydin, hayirli cumalar din kardeslerim. Yüce Rabbim dualarimizi bu mübarek gün de kabul etsin  :)

Fotolar nerde kaldi? merak ediyoruz :D

Ne 40 binin altına düşsün ne 45 bini geçsin. 50 bin falan isteyenleri anlayamıyorum. Anadolu maçlarında 30 bini geçebilen takım taraftarı yokken nedir bu 50 bin tutkusu.

iyi o zaman 30 bini geçebilen taraftar yokken keşke bizim statta 30 bin kapasite olsaymış nasıl olsa 30 bin geçilmiyor ortalama, bu nasıl bir mantık anlam veremiyorum.

Nüfus dediğimiz olay her yıl artan bir olay ve 20 yıl sonra türkiyenin nüfusu da 100 milyon olur ve artan oranlara bakılırsa her sene bir sürü taraftar geliyor arkadan.

tabiki kapasitenin yuksek olması avantajdır, bence bunu herkes aklına soksun.

Çevrimdışı tangaz

Bizim stad 55 bin olabilir mi? sığarmı yani zorlasak

kale arkaları koltuksuz olsa 60 bin bile sığarız  :D
2 kasım 1993 de ajax maçı vardı litmanen'in 3 gol attığı maçta 50 bini görmüştük üstelik o maçta inönü daha küçüktü zemin aşağı inmemişti. stadımızda koltuk yoktu uefa gelip koltuksuz oynanmaz deyince 1 gecede tribünlere 30x60 cm civarı sunta levhalar konmuştu bir kalça sığacak aralıklarla da minik demir tutucaklar yapılmıştı (semer benzeri :) ) tabii herkes ayakta muhteşem bir atmosfer meşaleler falan mahşeri bir kalabalıkvardı. o minik demirler arası 2'şer kişi popomuzun yarısını koyarak oturmuştuk
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 25 Aralık 2015 (11:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Kadir G.

Yeni açık koltuksuz olsa bile bildiğim kadar avrupa maçlarında uefa izin vermiyor. Şu anki haliyle 45 bin olacak gibi. Koltuksuz olsa tek tribünden 10 bin kazanır mıyız? Zor.

Koltuklu haliyle de o araziye 55 bin imkansız olur.

Çevrimdışı cisse557

iyi o zaman 30 bini geçebilen taraftar yokken keşke bizim statta 30 bin kapasite olsaymış nasıl olsa 30 bin geçilmiyor ortalama, bu nasıl bir mantık anlam veremiyorum.

Nüfus dediğimiz olay her yıl artan bir olay ve 20 yıl sonra türkiyenin nüfusu da 100 milyon olur ve artan oranlara bakılırsa her sene bir sürü taraftar geliyor arkadan.

tabiki kapasitenin yuksek olması avantajdır, bence bunu herkes aklına soksun.
Çoğalan nüfus taraftar getirmesinin aksine götürdü. Eskiden adamlar bilet alabilmek için gece kuyruğa girerlermiş. Şimdi kulüpler gelin diye çağrı yapıyor. Artan nüfusun taraftar getirdiği falan yok gelenlerin çoğu seyirci, ekran  seyircisi.
Ayrıca 30 bini siz kendiniz belirttiniz. UEFA finalleri için 40 bin altına düşmesin elbette.

Çevrimdışı cisse557

Ve nerde çokluk orda falan filan :D

Çevrimdışı Yalçın

Bu dogru bir olcu olabilir kanimca ne kadar alani kapadigina dair..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu dogru bir olcu olabilir kanimca ne kadar alani kapadigina dair..

okun inişi baya bi eğri olmuş
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çoğalan nüfus taraftar getirmesinin aksine götürdü. Eskiden adamlar bilet alabilmek için gece kuyruğa girerlermiş. Şimdi kulüpler gelin diye çağrı yapıyor. Artan nüfusun taraftar getirdiği falan yok gelenlerin çoğu seyirci, ekran  seyircisi.
Ayrıca 30 bini siz kendiniz belirttiniz. UEFA finalleri için 40 bin altına düşmesin elbette.

vizyon bu millet gider aya biz kalırız yaya.

Her takım kapasite artırmaya çalışır biz hala azaltmaya çalışırız, beşiktaş camiası büyük bir camiadır bugün maça gelmez yarın 70 bin ortalamayla oynar. siz beşiktaşı küçük görüyorsunuz diye 30 bin kapasite dedim. kapasite demek gelir artışı demek kontrollü bir şekilde oranı artması beşiktaş için bulunmaz bir nimettir de anlayana.. çıtayı yükseltmek gerekirken siz aşağıya çekmeye çalışıyorsunuz ve sizin zihniyetinizde düşünen çok kişi var ne yazık ki. bu durum beni çok üzüyor açıkcası.

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Factatum

http://www.ligtv.com.tr/haber/fikret-ormandan-barcelona-aciklamasi

Daha evvel kapasite sınırlaması olmadığını, meselenin fiziki sınırlar olduğunu yazmıştık. Başkanın açıklaması da bunu doğruluyor. Yani daha evvel iddia edildiği gibi Anıtlar Kurulu veya Belediye kapasiteye hiç karışmadı.

Şu koltuklar dizilmeye başlasa da şu sır perdesi bir aralansa.

Çevrimdışı Erdem Çözer

korkuluklar da çalışma devam ediyor.. tüm detayları özenle yapılan stadın korkuluklarının son hali nasıl olacak merakla bekliyorum

Çevrimdışı Erdem Çözer

O zaman bu sekil?

yine olmamış.. kameranın açısına bakarsan fotoğraf baya yamuk

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Yalçın

Her takım kapasite artırmaya çalışır biz hala azaltmaya çalışırız, beşiktaş camiası büyük bir camiadır bugün maça gelmez yarın 70 bin ortalamayla oynar. siz beşiktaşı küçük görüyorsunuz diye 30 bin kapasite dedim. kapasite demek gelir artışı demek kontrollü bir şekilde oranı artması beşiktaş için bulunmaz bir nimettir de anlayana.. çıtayı yükseltmek gerekirken siz aşağıya çekmeye çalışıyorsunuz ve sizin zihniyetinizde düşünen çok kişi var ne yazık ki. bu durum beni çok üzüyor açıkcası.

@heartbroker oyle bir yaziyorsun ki, ayni dusunceye sahip insanlarin hepsini bir anda "vizyonsuz, kucumseyen" kisvesi altina sokuyorsun. Sen oyle dusunursun, ben baska dusunurum; buna biraz saygi cercevesinde yaklasmak daha faydali tartismalarin yolunu acar. Obur turlu kirici oluyor.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

yine olmamış.. kameranın açısına bakarsan fotoğraf baya yamuk

Hmm bende var o zaman yamukluk desene suna  :)

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Suleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

Evet evet 70 bin ortalama ile oynarız. Vizyon ile ütopyayı birbirine karıştırmışsınız sanırım. Daha 1 hafta önceki derbide 25 bin kişiyle oynadık.