Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5873870 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

pazar gunu baya baya bitirmis olacaklar catiyi kedi yollari baslar yakinda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

koltuk montajı numaralıya mı kaydı? eski açığa doğru numaralı üstü temizlemişler sanırım bi farklılık var orada
Temizleme işlemi yapılıyor kapalı-yeniaçık-numaralı sırasıyla yıkıyorlar ıslak şuan o kısım

Çevrimdışı Efe

@Efe bu hızla hafta sonuna kadar kedi yolları da dahil bitecek gibi ne dersin
kedi yolladi bitmez bence ama semer montaji bitme asamasina gelir abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

ön sıranın 2 kademe  çelik olması ve daha uzun olması daha mı estetik duracak onu merak ettim.var mı paint terk arkadaşlar bi el atsalar... :super: :super:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı aoguzd

dakika skor

37-40 uzun oluklu

1-2 çok uzun oluklu

semerlerde baya olmus bi saymayi deneyecegim :)

Eski açıktaki çok uzun oluklu tamamlanmış mı?

Çevrimdışı Serkan7738

ön sıranın 2 kademe  çelik olması ve daha uzun olması daha mı estetik duracak onu merak ettim.var mı paint terk arkadaşlar bi el atsalar... :super: :super:

sana diyo @SDemirsoy  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Eski açıktaki çok uzun oluklu tamamlanmış mı?
yarisi takildigina gore diger yarisida takilacaktir oyle birakamazlar onu yanlardan tutan hic bisey yok tehlikeli diger parcasida takilir gun bitmeden bitmis kabul ediyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfunyasar

sanırım korkulukların boyu gayet güzel böyle çene değilde dirsek yaslayıp çekirdek çitlemelik  :D
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Eski açık çok uzun oluklu takıldımıı??
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı SDemirsoy

çatı tartismasiz dunyanin en iyileri arasina girdi harika bir tasarim muazzam

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Bekrakn

Temizleme işlemi yapılıyor kapalı-yeniaçık-numaralı sırasıyla yıkıyorlar ıslak şuan o kısım

anladığım kadarıyla köşelerden önce düz kısımlarda koltuk raylarını monte ediyorlar sanırım abi. kapalı-yeni açık köşeyi de bırakıp yeni açığa atlamışlardı. yıkayıp koltuk raylarını takmışlardı. şimdiki hedef numaralı diye düşünüyorum. yanılıyor da olabilirim tabi

Çevrimdışı cadavra

yalnız calısan sayısı baya bi artmıstır tahmınım küfe catı koltuk içerdeki işler.

Çevrimdışı ekrembaser

yav arkadaş bu kırmızı helikopter nedir ya geçen başkanın canlı yayındayken geçen helikopter kimdir necidir bulaştı stada amacı nedir

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar en öndeki semer de membran bitmeyecek o semerden devam edip öne doğru sonlanacak
Aynı en dıştaki semer gibi son semerden sonra alçalarak dıştaki kiriş te düz bir şekilde sonlanacak

Çevrimdışı beşiktaşk

46 semer saydim yeni inönü den +5 -5 yapin :)

Çevrimdışı Efe

adamım fikret başkan Beşiktaş tarihinin en büyük başkani olma yolunda emin adimlarla ilerliyor şampiyon oldugumuzda sezon sonu artik bizi hic bir guç tutamaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mikailtatli

sanirim suan 3 vincte semerlerle ugrasiyor?
sabit vinc kapaliya gecince biri geri kalan uzun oluklulari takcak galiba?
Geriye kedi yolu kaliyor.

bu hizla oluklari semerleri bu hafta bitirirler galiba? Kedi yolunada baslanmis olur?

Çevrimdışı samet-53

Selamün Aleyküm, foruma üye olalı yaklaşık bir sene oldu, düzenli olarak forumu takip ederim ama hep okudum hiç yazmadım. Kavgalarınıza, sevinçlerinize, üzüntülerinize, kızgınlıklarınıza, kırgınlıklarınıza hepsine şahit oldum. Hiç birinizi tanımıyorum, hiç birinizi görmüşlüğüm yoktur. Ancak bildiğim tek bi şey var hepiniz çok güzel adamlarsınız, abilersiniz.

Allah bu statta nice şampiyonluklar yaşamamızı nasip etsin.
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Erdem Çözer

adamım fikret başkan Beşiktaş tarihinin en büyük başkani olma yolunda emin adimlarla ilerliyor şampiyon oldugumuzda sezon sonu artik bizi hic bir guç tutamaz

:super:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Selamün Aleyküm, foruma üye olalı yaklaşık bir sene oldu, düzenli olarak forumu takip ederim ama hep okudum hiç yazmadım. Kavgalarınıza, sevinçlerinize, üzüntülerinize, kızgınlıklarınıza, kırgınlıklarınıza hepsine şahit oldum. Hiç birinizi tanımıyorum, hiç birinizi görmüşlüğüm yoktur. Ancak bildiğim tek bi şey var hepiniz çok güzel adamlarsınız, abilersiniz.

Allah bu statta nice şampiyonluklar yaşamamızı nasip etsin.
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biraz yavaş olsak @Efe? Süleyman başkan varken hiç girmeyelim bu toplara.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GIUNTI

Bilmem farkında mısınız ama, tepeden çekilen fotolardan tribünler gözükmeyecek yakın bir zaman içinde   :halay:

Çatı beklediğimden daha hızlı yapılıyor. Ah o talihsiz kaza olmasaydı şimdi çim çalışmalarını takip ediyorduk.

Çevrimdışı beşiktaşk

Suan stadin onundeyim foto cekmeme gerek var mi varsa cabucak cekeyim sizin için