Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5874344 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

bu arada küfekiler hızlı gibi göründü bi ara ama yeni açıkta baya bi uğraştılar.epey iş var orda...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı dessocu

takılmış takılmış. ya imalattakiler geldi. ya usta zkerün yükseklik sınırını dedi ya da biri bizi yedi.

Çevrimdışı Efe

anladigim kadariyla sabit sari vinci yerinden kaldirmadan once semerleri taktiriyorlar 2 kere is olmasin diye semerleri bitirince kalan 3 uzun olukluyu takacak numaralida semelere agirlik verilmesi gerekiyordu iyi oldu 2 vinc semerlere giristi kapalida uzun oluklu isi viter bugun 2 paletli semerw girisirler yarin sari vincte kalan 3 uzun olukluyu bitirir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serdart

@quentine83 defalarca baktım eminim 4 sıra var orada yeni inönü foto atarsa netleşir zaten. O semerler arka arkaya dizilmiş

göz yanılması olamaz 4 tane takılmış zaten paletli oralarda hala çalışıyor muhtelemen devamı da gelir.

Çevrimdışı Efe

@quentine83 defalarca baktım eminim 4 sıra var orada yeni inönü foto atarsa netleşir zaten. O semerler arka arkaya dizilmiş
paletli takiyorya 4 sira takiyor iste yeni aciktakileri sabit taktigi icin 2 sira taktmisti yeni inonu foto atti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

yeniinönünün kandilin kutladım sonra foto istedim bakalım :D

paylaştı valla :D kapalı bitmiş  :evillol:
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 14:46:19 YunusEmre ]

Çevrimdışı Deadam

3 tane oluklu 2 tane uzun oluklu kalmış sadece onlarda bugün bitebilir
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı FARUK

Eski açıkta orta en uzun oluklu takılıyor

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

owww çok uzun oluklu 2 parca seklinde takiliyor :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

en uzun oluklu 2 parçadan oluşuyormuş.. yine yamulmuyorsam eski açıkta bir parçası takılmış görünüyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

net bir bilgi yok biri 3 semer olucak diyor biri 4 semer olucak diyor ?

Çevrimdışı Efe

en uzun oluklu 2 parçadan oluşuyormuş.. yamulmuyorsam eski açıkta bir parçası takılmış görünüyor
yok yamulmuyorsun :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

yeni inönü adam kırmadı bizi :D

vay be müthiş harbiden 4 parça var fakat bu en öndeki çime bakan kısım'ın semerleri değişecek diyorlardı halen takıyoruz ?

Çevrimdışı aesenkaya

Evet tamamlanan bölge var foto vardı ama uzun oluklu görünmüyor diye atmadım akşam burda görünüyor

Arkdaşlar bence toplamda 4 kemer olacak faruk Son akşam fotosu bunu teyitliyor.  Resimdeki gibi olacağını düşünüyorum. 1. Çember tamamen şeffaf 1. Çember bitişindende membran başlayacak.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Emre.Guler

eski açıkta iki yerde 4sıra semer takılmış ama sabah konuştuğumuz gibi değil yani en önde semer yok geriye doğru 4 var

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 21 Aralık 2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @yasin..10   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Not: Fotoğraflar düne ait elimize bu gün ulaştı.

Çevrimdışı Efe

dakika skor

37-40 uzun oluklu

1-2 çok uzun oluklu

semerlerde baya olmus bi saymayi deneyecegim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bekrakn

koltuk montajı numaralıya mı kaydı? eski açığa doğru numaralı üstü temizlemişler sanırım bi farklılık var orada

Çevrimdışı boateng

net bir bilgi yok biri 3 semer olucak diyor biri 4 semer olucak diyor ?
eski açık sol köşe 4lenmiş heralde ben mi yanlış gördüm.

Çevrimdışı Efe

eski açıkta iki yerde 4sıra semer takılmış ama sabah konuştuğumuz gibi değil yani en önde semer yok geriye doğru 4 var
oyle zaten onde senin isaretledigin bolumde zaten semer montaj yeri yok orda farkli bir montaj sekli olacak semer seklinde uzunlamasina biseyde takilabilir on bolume
Şampiyon Beşiktaş JK