Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5874304 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı eşbaşkan

Bu çok uzun oluklu takılacak dediğimiz yerlere kedi yolu yapılacak olabilir mi?
Bir tahmin...

Çevrimdışı carsikartali

Bir tahmin...
Yukarıda sorduğum gibi kedi yollarına ulaşım için yapılabilir mantıklı.

Çevrimdışı mikailtatli

tünaydın forum ahalisi mevlid kandilimiz mübarek olsun cümleten hayırlı kandiller :icool:

Bende herkesin kandilini kutluyorum, nice kandillere :)

Çevrimdışı mikailtatli

kedi yollarının en fazla 3 günde takılacağını düşünüyorum çok kolay görünüyor ve problem çıkaracak parçalar değiller
hcam ben aradan nasil gecirceklerini merak ediyorum

Çevrimdışı İhsan

@İhsan geldin mi memlekete

bu sabah geldim ....
İnternet bağlantısı kötüydü ama her şeye rağmen zorda olsa buraları takip etmeye çalıştım.
bence işler iyi gidiyor

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 13:42:28 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Bir tahmin...
hayir kedi yolu oralarda gorunmuyor sadece duz cok uzun oluklu biru görunuyor bence kiristen bi bolum cikaracaklardir ulasim icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı A_Aydin

Şimdi en önde semerler yükseklik sınırına takıldı yeniden imal ediliyor diyorsunuz bir de orda semer bağlantı noktası yok diyorsunuz tam bir çelişki.

Çevrimdışı eşbaşkan

hayir kedi yolu oralarda gorunmuyor sadece duz cok uzun oluklu biru görunuyor bence kiristen bi bolum cikaracaklardir ulasim icin

Haklısın, Bursa stadında da kirişten bağlantı yapılış.

Çevrimdışı melyet

Bende herkesin kandilini kutluyorum, nice kandillere :)
Tüm İslam aleminin mevlid kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı FARUK

Kapalı ve numaralı orta kısımdan bir bölgeden içeriye ulaşım sağlanacağını düşünüyorum

Çevrimdışı İhsan

Kapalı ve numaralı orta kısımdan bir bölgeden içeriye ulaşım sağlanacağını düşünüyorum

Muhtemelen çapraz halatların olmadığı yerlerden
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet92

Bu eski açık arka taraf kendini çok güzel unutturdu oraya niye başlanmıyo madem son 4 ay diyoruz artık iş erteleme lüksümüz kalmadı

Çevrimdışı Efe

Şimdi en önde semerler yükseklik sınırına takıldı yeniden imal ediliyor diyorsunuz bir de orda semer bağlantı noktası yok diyorsunuz tam bir çelişki.
simdi soyle onu gezi yapan arkadasa soylemisler oda onu soyledi onde semer baglatisi yok ama baska baglanti bolumleri var belki degisik bi montaj yapacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bu sabah geldim ....
İnternet bağlantısı kötüydü ama her şeye rağmen zorda olsa buraları takip etmeye çalıştım.
bence işler iyi gidiyor

hoşgeldin o zaman. :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

bursanın stadının canlı yayın kamerasına baktım demınde tahmın ettıgım gıbı oldu calısma yok :D :D yarım yamalak actılar stadı bu dakkadan sonra civi vurmayacaklar stada yarım yamalak kalacak o stad futbolu siyasete karıstırırsan olacagı bu.

Çevrimdışı FARUK

Muhtemelen çapraz halatların olmadığı yerlerden
Aynen abi öyle düşünüyorum

Çevrimdışı Emre.Guler

bu resimlere bakınca kapalı eski açık tarafında arka arkaya 4 sıra semer takılmış sanki?

https://twitter.com/kenanaysgl/status/679276458108416000

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 14:30:28 Emre.Guler ]

Çevrimdışı quentine83

@Emre.Guler  kardeşim bana da öyle geldi .ama kesin yine göz yanılması çıkar...  :alala: :alala:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

yeniinönünün kandilin kutladım sonra foto istedim bakalım :D

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

bazı arkadaşlar kedi yollarının nasıl monte edileceğini sormuşlar. kedi yollarına geçirilecek olan spanzet (halat) kedi yolu parçasının merkezinden kaçık bir şekilde bağlanıp havaya kaldırıldığında yere paralel değil çapraz açıyla durur. bu şekilde yukardan salınan kedi yolu çatı demirlerinin arasından rahatlıkla geçer ve demir konstrüksiyondaki yerine oturtulup vidalanır. bu işle hızlı ve kolay şekilde art arda yapılabilir.

Çevrimdışı FARUK

bu resimlere bakınca kapalı eski açık tarafında arka arkaya 4 sıra semer takılmış sanki?

https://twitter.com/kenanaysgl/status/679276458108416000

Evet tamamlanan bölge var foto vardı ama uzun oluklu görünmüyor diye atmadım akşam burda görünüyor

Çevrimdışı Emre.Guler

@quentine83 defalarca baktım eminim 4 sıra var orada yeni inönü foto atarsa netleşir zaten. O semerler arka arkaya dizilmiş