Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5874415 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

ay sonuna tum celikler bitse harika olacak en azindan 2.en buyuk isten kurtulmus olacagiz 9 gun var daha
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe yeniinonuyu beklemene gerek yokki, arkadasimizdan istemen yeterli. Tabi isi gucu yoksa cektirtebilirse
emreuc gozden mi sen iste abi ben tanimiyorum ki :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

Çatıda her dilimde 3 semer olacak,
ortadaki semerlerde sıkıntı yok
uçtaki semerler kot sıkıntısı nedeniyle yeniden imal ediliyor.
Yazılanlardan anladığım kadarıyla

yani yopla 42 adet semer yeniden imal ediliyor.
Semer montajının hızına bakarsak ve kedi yolları için emsal alırsak ocak başı çatı aksamının imalatının bitişi için mantıklı tarih
Sonrasında yapılacak ışık, anten skorboard kablolama işleri zaten kedi yolları kanalı ile yapılacağı için vince ihtiyaç yok,sadece skore boardları dışardan vinçle sallarlar çatıya diye düşünüyorum.
Öndeki Polikarbon malzemelerde 42 panel şeklinde ise onlarında montajı hızlı olur ocak ortası gibi zannımca vinçler terkeder sahayı.

İçerisinde Başkanın dediği sürede şaşma olmaz gibi duruyor. zaten çoğu iş bitmiş
@bjk_mabet  çay sözüm baki hani nerdesin :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy Bilmiyorum ama o yazılan madde orayı işaret ediyor
anladım abi bakalım çıkar meydana yakında benim anladığım semer sayısı yükselecek böyle

Çevrimdışı ahmetx

@SDemirsoy

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-6-(seref-bey-stadyum-projesi)/20375/  bak burada @Cenk Mert İnanç ın yazdığı maddelerde şöyle birşey var.

Hani stad konusunda bize çok yardımcı olmuşlar ya o yardımlardan biri (Eğer doğruysa)

2- 168 tane foruma göre semer başkana göre kemerlerin stadın çim saha tarafına bakan en öndekilerinin tamamı, reisi cumhurumuzun yuksekliği aşıyorlar uyarısı üzerine daha kısalarıyla değişiyor.Şu anda üretim de ve en yakın zamanda stada gelecek ve 1 numaralı semer olarak yerine takılacak

Şuradan bahsediliyor benim anladığım

@Emre.Guler o kısımda semerlerin bağlanacağı bağlantı noktası yok.Başka bir şey bağlanacak o kısımlara şeffaf sert malzeme olacak muhtemelen.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Ön tarafta semer bağlantı bölgesi yok daha önce de gösterdik bunu
Yani zaten bu İçteki çelikler imal edilirken bu sorun biliniyordu ve ona göre imal edildi uzunca bir süre vardı  imalat için
İçteki kısımda farkli bir bağlantı şekli tasarlanmış ben herhangi bir gecikmeye neden olacağını düşünmüyorum

Çevrimdışı Emre.Guler

Ön tarafta semer bağlantı bölgesi yok daha önce de gösterdik bunu
Yani zaten bu İçteki çelikler imal edilirken bu sorun biliniyordu ve ona göre imal edildi uzunca bir süre vardı  imalat için
İçteki kısımda farkli bir bağlantı şekli tasarlanmış ben herhangi bir gecikmeye neden olacağını düşünmüyorum

@FARUK sana 3D model sayfasındada yazmıştım. Ypatığın stad modeli hangi formatta bana gönderme şansın varmı?

Çevrimdışı mikailtatli

O kadar yardımcı olmuşlarki Yanlış hatırlamıyorsam stad çatı inşaatı için mühürlendiğinde 10cm den bahsediyorlardı . Yardımları 10 cm altı için geçerli galiba . Böyle yardım edeceklerse hiç etmesinler daha iyi

Yardim etmelerine gerek yok, yapilan isin onunu kesmesinler yeter

Çevrimdışı Mahmut

Numaralida 3 tane kalmıs, kapalida 1 tane bosta bi tane takiliyordu 10 dk once.

Çevrimdışı Efe

Numaralida 3 tane kalmıs, kapalida 1 tane bosta bi tane takiliyordu 10 dk once.
kapali bugun biter ama numaralida semer takiyorlar uzun oluklu bugun takacaklarmi gorecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Güncel böyle diyebilirmiyiz ? Semerler hariç.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar özellikle @Efe  stadyum sayfasını hep takipteyim ama çatı işinde biraz koptum , bursanın membran gibimi olacak yoksa farklı bişeymi bizimkisi bunun net bi cevabı hiç verilmedi galiba yada ben kaçırdım yogunluktan dolayı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

arkadaşlar özellikle @Efe  stadyum sayfasını hep takipteyim ama çatı işinde biraz koptum , bursanın membran gibimi olacak yoksa farklı bişeymi bizimkisi bunun net bi cevabı hiç verilmedi galiba yada ben kaçırdım yogunluktan dolayı.
Aynisi olacagini hic zannetmiyorum

Bizim Membran cesidi ilk defa bir stadyumda uygulanacak..

Ikinci konu Bursa ve dunya genelindeki butun asma germe catilar ice dogru meyilli.iken bizimki tam tersi disa dogru bombe benim bildiklerim bunlar.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mahmut

Güncel böyle diyebilirmiyiz ? Semerler hariç.
Yok tam tersi numaralida 3, kapalida 1

Çevrimdışı Efe

beyaz bolum bursanin hemen hemen ayni goruntusunde olacak ama malzeme farkli renk ayni on kisim ise tam bir muamma sert mi yumusakmi seffaf mi ne kadar seffaf kimse bilmiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

osmanlı stadının dışı çok güzel olmuş osmanlı dekorları falan..

heykeller , surlar , kapılar çok güzel olmuş

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

@SDemirsoy

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-6-(seref-bey-stadyum-projesi)/20375/  bak burada @Cenk Mert İnanç ın yazdığı maddelerde şöyle birşey var.

Hani stad konusunda bize çok yardımcı olmuşlar ya o yardımlardan biri (Eğer doğruysa)

2- 168 tane foruma göre semer başkana göre kemerlerin stadın çim saha tarafına bakan en öndekilerinin tamamı, reisi cumhurumuzun yuksekliği aşıyorlar uyarısı üzerine daha kısalarıyla değişiyor.Şu anda üretim de ve en yakın zamanda stada gelecek ve 1 numaralı semer olarak yerine takılacak

Şuradan bahsediliyor benim anladığım

Aynen her uzun seritte 4 tane kemer var en uctaki kemer yagmur suyu sahaya dokulmesin diye daha yuksek yapilacakti fakat bu tahmin ediyorum yukseklik sorununa takildi. Bunun yuksekligini daha dusuk yapacaklarmis. Durum bana soylenen bu

168/4=42 adet en uc kemer yuksekligi dusurecek sekilde yeniden yapilip monte edilecek.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı burakkk1903

tünaydın forum ahalisi mevlid kandilimiz mübarek olsun cümleten hayırlı kandiller :icool:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Isaretledigim yerdeki kulaklara da kedi yollari monte edilecek

Çevrimdışı DADAYKARTALI

kedi yollarının en fazla 3 günde takılacağını düşünüyorum çok kolay görünüyor ve problem çıkaracak parçalar değiller

Çevrimdışı carsikartali

Kedi yollarına ulaşım nasıl olacak? uzun olukluların altında halat ve botular olduğu için halat üzeri veremezler.Resimde işaretlediğim gibi merdiven tarzı ulaşım yapılması lazım ancak nasıl ve nereye monte edilebilir? Bilgisi olan varmıdır? @Necmi  @Efe
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 13:45:18 carsikartali ]

Çevrimdışı dessocu

kedi yolunun parçalarını nerden geçirip de oraya takacaklar yaw?

sıkıntılı bi iş gibi duruyor.