Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875156 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mikailtatli

Stadyuma geldim periscope yapabilirim

Sorusu olan var mi?

Nerden resim istersiniz ?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam uzun oluklulara, semerlere, koltuklara, kedi yollarina dikkat cekerseniz super olur. bide saha icine yeni montajlanacak neler gelmis veya gelecek.
simdiden tesekkurler 

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sorusu olan var mi?

periscope yapabilirsen süper olur.. tabi bir de izlememiz için link atarsan :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Sorusu olan var mi?

uzun oluklular semerler :)

Çevrimdışı Efe

Sorusu olan var mi?

uzun oluklulari sayabilirsen sevinirim numaralida kac kalmis kapalida kalc kalmis tam sayi cikar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaşlar uzun olukluların 4 tanesi takılıyken stadın her tarafını gezme şanşım olmuştu bana kalırsa yeni sezona yetişirse stad büyük başarı olur çünkü içeride daha çok işler var ama inşallah ben yanılıyorumdurda biter konuşuldugu gibi... ama şöylede birşey var hakikaten stad değil saray burası :)

çatı iskeleti siyah olmuş efektle güzel duruyor :D

Çevrimiçi Necmi

merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım :) insanın her güne böyle bi manzarayla uyanması nasıldır sizce ? :)))))

:) gün güzel başlar. Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım :) insanın her güne böyle bi manzarayla uyanması nasıldır sizce ? :)))))

Oy oy oy oy.. :o_o: :o_o:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı gokhanwww

Bizim stad bu tarihi VERONA ARENAYI örnek almış sanırım..o devire göre süper gözüküyo

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Hatırladığın ilk maç hangi maç @Necmi abi ? :)

ben dün yediğim yemeği hatırlamıyorum :nerd:
inönüye ilk girişim sanırım 1972 falandı yada 1973
sabri Dinonun Sanlının Zekeriya Vedat Okyar tabi hatırlıyormuyum :dontknow:
biraz sabriyi hatırlıyorum :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

hoşgelsin

@Necmi abi
arkadaşa drone versek evden çekim yapar kanımca  :biggrinking: :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

arkadaşlar uzun olukluların 4 tanesi takılıyken stadın her tarafını gezme şanşım olmuştu bana kalırsa yeni sezona yetişirse stad büyük başarı olur çünkü içeride daha çok işler var ama inşallah ben yanılıyorumdurda biter konuşuldugu gibi... ama şöylede birşey var hakikaten stad değil saray burası :)

içerdeki işler 4 aya biter merak etmeyin @emrahbjk53
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada pilot kameranin tam karsisinda loca katinin orda dijital reklam panolarinin orda scoreboard koysalar guzel olur :)
loca balkonunda led paneller olacak @Sezer94
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı uğur07

Şöyle bir okuyorum, sanki stad bitmezse mutlu olacak insanlar var, fikret orman bu adamlara ne yapmış gerçekten merak ediyorum, sadece eneramo sezeri almakla açıklanamaz bu durum

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı SDemirsoy

Şöyle bir okuyorum, sanki stad bitmezse mutlu olacak insanlar var, fikret orman bu adamlara ne yapmış gerçekten merak ediyorum, sadece eneramo sezeri almakla açıklanamaz bu durum
:)

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı AmaralGürses

@ahmetx  abi imzandaki kapasite kısmını yine değiştirmişsin, forum ahalisinin dikkatine sunmak için yazıyorum. Nedir acaba bu değişikliğin sebebi?

Çevrimdışı Efe

oluklular yanlis gormuyorsam kaldirilanla beraber 4 olacak bugun

31-40 olmus oluyor saat 5 e kadar 1 tane daha gelirse bugun iyi olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

oluklular yanlis gormuyorsam kaldirilanla beraber 4 olacak bugun

31-40 olmus oluyor saat 5 e kadar 1 tane daha gelirse bugun iyi olacak

resimde eksik gözüken 8 tane var 1 tanede havada 7 kalması gerekmiyor mu ?

Çevrimdışı Efe

Kedi yolları başlasın lütfen
kedi yollarina uzun oluklular bittikten sonra baslayacaklardir 2 vinc semer takarken 1 taneside kedi yolu takabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Statta organizasyon neden olmuyor bu sene hic yea. Gecen sene ne guzel 2 kere girdiydim  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...