Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875595 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

resimdeki tribün Yasaklı Link denen yer ..tabi ben yetişemedimde babam bazen bahsederdi  :icool: :icool:
ben bile yetişmemişim :nerd:

Çevrimdışı Efe

Eski açık semer 9 muş toplamda 30a yakın semer olmuş
gun bitmeden uzUn oluklu 9 a dusecektir 2 gune bitirirler insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

İşinden gücünden zaman ayırıp foruma giren, paylaşımda bulunan arkadaşlar ne yazık ki bu ve benzeri aciz yorumları gördükçe ne düşünüyorlar merak ediyorum.

Bu yapılan iş hakkında bilgisizlik falan değil, ben ve benim gibi epey bir insanın hayatında ilk defa karşılştığı terimler oldu ama bu kesinlikle art niyet.

Azalarak bitmeniz dileğiyle...
Duygulara tercuman olmussun. Allah razi olsun.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gun bitmeden uzUn oluklu 9 a dusecektir 2 gune bitirirler insallah
Cumartesi stadın yanından geçtiğimde eski açık duvarının bir kısmına halen beton atılıyordu, o kısımda baya hummalı çalışmalar var..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi demek ki daha çok gençsin  :) , Yasaklı Link tribünü sadece yeni açıkda yokmuş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Cumartesi stadın yanından geçtiğimde eski açık duvarının bir kısmına halen beton atılıyordu, o kısımda baya hummalı çalışmalar var..
orası ağır ilerliyor tek geçiş yolu olduğu için yavaş gidiyor kulelerin yanlarına daha başlanmadı bile :bandit:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi demek ki daha çok gençsin  :) , Yasaklı Link tribünü sadece yeni açıkda yokmuş.
:D birden kendimi genç hissettim zaten

Çevrimdışı Oktay

Peder anlatırdı bunu zamanında. Nereden nereye geliyoruz. Sanırım stat açıldığında yapacağım ilk iş babamı stada götürmek olacak  :)
ben inönü stadında son gençlerbirliği maçına kombinemi babama verdim emektar stadın son macına şahit olsun diye ama o maçtan önce fena gaz sıkmışlar baya bi söylenmişti

Çevrimdışı Oktay

necmi abi sirkeci garının önünden stada dolmuş kalkardı .. maça maça çamaça derlerdi... maça maça derken bi müddet sonra o çamaça olurdu  :D :D

Çevrimdışı hakan1976

bu konuda daha öncede yazdım ama yorum yapan olmadı şu anda en sağıklı resim yeni inönüden geliyor açı olarak yukarıdan çekildiği için çok yakında catı kaplanınca yukarıdan çekiminde hiç bir anlamı olmayacak şu kameranın tekrar açılması için bişeyler yapılamazmı

Çevrimdışı Erdem Çözer

İşinden gücünden zaman ayırıp foruma giren, paylaşımda bulunan arkadaşlar ne yazık ki bu ve benzeri aciz yorumları gördükçe ne düşünüyorlar merak ediyorum.

Bu yapılan iş hakkında bilgisizlik falan değil, ben ve benim gibi epey bir insanın hayatında ilk defa karşılştığı terimler oldu ama bu kesinlikle art niyet.

Azalarak bitmeniz dileğiyle...

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

evt dunku fotolardan gordum bir yandanda sokulenkufekileri yerlestiriyorlar goruntu mayis-haziran aylarinda cevre duzanlemesiyle beraber o bolumun bitecegi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

evt dunku fotolardan gordum bir yandanda sokulenkufekileri yerlestiriyorlar goruntu mayis-haziran aylarinda cevre duzanlemesiyle beraber o bolumun bitecegi
o kısım için çok beklendi hızlanmaları lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

bu konuda daha öncede yazdım ama yorum yapan olmadı şu anda en sağıklı resim yeni inönüden geliyor açı olarak yukarıdan çekildiği için çok yakında catı kaplanınca yukarıdan çekiminde hiç bir anlamı olmayacak şu kameranın tekrar açılması için bişeyler yapılamazmı
sanmıyorum içerde çok yoğun çalışma varonun için tesisat çekmezler

Çevrimdışı ensdndr

Çok değil 1 ay içerisinde çatıya membrane gerilimi başlandığı zamandan itibaren ancak stadyumun küfekilerini eski açık tarihi duvar inşaatını ve çevre düzenlemesini izleyebileceğiz. İçerideki işler zemin kale bayrak direkleri yedek kulubeleri vs ancak basın içeri girip fotoğraf yolladığından görebileceğimiz şeyler olacak.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetemre

Çok değil 1 ay içerisinde çatıya membrane gerilimi başlandığı zamandan itibaren ancak stadyumun küfekilerini eski açık tarihi duvar inşaatını ve çevre düzenlemesini izleyebileceğiz. İçerideki işler zemin kale bayrak direkleri yedek kulubeleri vs ancak basın içeri girip fotoğraf yolladığından görebileceğimiz şeyler olacak.
içerde iki adamımız var fotosuz kalmayız merak etme :photo:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı emrahbjk53

merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım :) insanın her güne böyle bi manzarayla uyanması nasıldır sizce ? :)))))

Çevrimdışı cursedofdragon

merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım :) insanın her güne böyle bi manzarayla uyanması nasıldır sizce ? :)))))

Allah'ın en sevdiği kulusun :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

hoşgeldin ve çok ayıp :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Hatırladığın ilk maç hangi maç @Necmi abi ? :)

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Stadyuma geldim periscope yapabilirim

Sorusu olan var mi?

Nerden resim istersiniz ?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sezer94

Bu arada pilot kameranin tam karsisinda loca katinin orda dijital reklam panolarinin orda scoreboard koysalar guzel olur :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı emrahbjk53

arkadaşlar uzun olukluların 4 tanesi takılıyken stadın her tarafını gezme şanşım olmuştu bana kalırsa yeni sezona yetişirse stad büyük başarı olur çünkü içeride daha çok işler var ama inşallah ben yanılıyorumdurda biter konuşuldugu gibi... ama şöylede birşey var hakikaten stad değil saray burası :)