Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875541 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Ferhat Senturt arkadasimizin twitterdan gonderdigi resimlerde numaralida uzun oluklar nerdeyse bitmis gibi  :super:
foto atarsan seviniriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

İyide sana bana gizli @SDemirsoy

@mikailtatli görebiliyor demekki resimleri buraya atsa keşke
yani link işe yaramaz abi onu dioyrum resimleri direk yüklenmesi lazım

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ozan062

İşinden gücünden zaman ayırıp foruma giren, paylaşımda bulunan arkadaşlar ne yazık ki bu ve benzeri aciz yorumları gördükçe ne düşünüyorlar merak ediyorum.

Bu yapılan iş hakkında bilgisizlik falan değil, ben ve benim gibi epey bir insanın hayatında ilk defa karşılştığı terimler oldu ama bu kesinlikle art niyet.

Azalarak bitmeniz dileğiyle...

arttırarak sizlere inat dahada fazlasarak devam ettirecez

bilgin olsun hiç bir yere kaçmıyoruz ,,  anlastık :tabe: :tabe:
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 12:28:53 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Emre.Guler

Numaralıda son 3 uzun oluklu kalmış gibi gördüm

Çevrimdışı Oktay

mobilyacıya yaptırmayacağızda nasayamı yaptıracağız  :nerd:
spor mimarı ne demek :alala:
senin istediğini yapmak için senin hayal dünyana girmek gerekiyor zor iş  @ozan062
@Necmi abi  spor mimarlığı benim çocukken hayalini kurduğum meslek..niye dalga geçiyosunki abi  :D :D

Çevrimdışı aktuğ

toprak şeref bey stadında antreman seyderdik,inönü' de sahanın ortası toprak sadece kenarları çim olurdu.o günlerden şimdi böyle bir stad yaptığımız günlere geldik.bence sadece keyfini çıkarmak gerek.

"başlayan her şey biter" lucius annaeus seneca.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sıkıntıysa okumayınız sayın yusuf))

içime cok fena yara oldu ondan boyle anlatıverdim :bandit:

Öyle yapcaz artık :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

eşsiz  küfekiyi nasıl nadir üretilen madenlerden alıyorsak bunda gerekli özveri varsa

bu mobilyacıda eşsiz olmalı yani senin benim değilde farklı kurumlara üretim yapanlar olmalı cnk ben bu kaliteyi en son guncel olan tesislerde goremedim dolayısıyla endişeliyim:)))

varsa bilgin abi vallahi cok makbule olur cnk oyuncular için belki alıstıktan sonra bi sıkıntı değil ama kalite önemli be:)) görseli birkere örnek teskil etmeli

heleki son model bir stad ve barcanın gelmesi söz konusuysa:)
ne yani Barça gelecek diyemi yapacağız :alala:
bu stadın neresine kötü bir şey yapıldı :bandit:
küfeki eşsiz derken her doğal taş kendi yapısı itibariyle eşsizdir. :D
yok ya nadir falan değil bildiğin trakyada mermer ocaklarından çıkıyor 2500 yıldır kullanılıyor :alala:
sen çok boş konuşuyorsun insanların canını sıkacak kadar boş ve gereksiz
bazen hat safhada saçmalıyorsun seninki artık muhaliflik falanda değil zaten böyle
muhalif olmaya devam edersen Tüm Beşiktaşlıları yönetim etrafında birleştirirsin :D
yönetim millete para ödese şu muhalefeti sulandırın dese senin kadar başarılı olamaz kimse :kop: :kop: :kop:   @ozan062

Çevrimdışı ozan062

ne yani Barça gelecek diyemi yapacağız :alala:
bu stadın neresine kötü bir şey yapıldı :bandit:
küfeki eşsiz derken her doğal taş kendi yapısı itibariyle eşsizdir. :D
yok ya nadir falan değil bildiğin trakyada mermer ocaklarından çıkıyor 2500 yıldır kullanılıyor :alala:
sen çok boş konuşuyorsun insanların canını sıkacak kadar boş ve gereksiz
bazen hat safhada saçmalıyorsun seninki artık muhaliflik falanda değil zaten böyle
muhalif olmaya devam edersen Tüm Beşiktaşlıları yönetim etrafında birleştirirsin :D
yönetim millete para ödese şu muhalefeti sulandırın dese senin kadar başarılı olamaz kimse :kop: :kop: :kop:   @ozan062

benden ötesi olamaz işte abi ben sınırı belirliyorum  yani en fazla bu kadar sınırlar ihlal edilir:))

maalesef yine katılamıyorum

:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

İnönüde tribünlerin altında da merdivensiz tribün vardı bir zamanlar .Çok gelişme gösterdi spor mimarları.  :D @Oktay , @Necmi .

[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 13:14:41 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Altı üstü soyunma odası yav,buna bu kadar anlam yüklemeye gerek yok :D
öyle deme maçlar soyunma odasında kazanılır çoğu zaman :bandit:
yok onu sen yanlış biliyorsun sahada kazanılır.
sahada kazanılmayanlarda başka yerlerde kazanılır. Sarayda falan gibi :evillol:
ama soyunma odaları bunların içine girmiyor orda soyunuyorlar :D

Çevrimiçi Necmi

İnönüde tribünlerin altında da merdivensiz tribün vardı bir zamanlar .Çok gelişme gösterdi spor mimarları.  :D @Oktay , @Necmi .

:alala: bunu bilmiyordum. :D

Çevrimdışı Oktay

resimdeki tribün Yasaklı Link denen yer ..tabi ben yetişemedimde babam bazen bahsederdi  :icool: :icool:

Çevrimdışı Emre.Guler

Eyvallah sağol bu açıdan daha iyi

Numaralıda 4 uzun oluklu kalmış

Yeni açıktan kapalıya doğru 10 semer saydım

8 tanede eski açık numaralı köşede semer gözüküyor

Çevrimdışı ahmetx

resimdeki tribün Yasaklı Link denen yer ..tabi ben yetişemedimde babam bazen bahsederdi  :icool: :icool:
bravo Yasaklı Link tribünü  :claps:

http://topraksaha.net/?p=5248
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 12:49:20 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre.Guler

Eski açık semer 9 muş toplamda 30a yakın semer olmuş

Çevrimdışı mikailtatli

Eyvallah sağol bu açıdan daha iyi

Numaralıda 4 uzun oluklu kalmış

Yeni açıktan kapalıya doğru 10 semer saydım

8 tanede eski açık numaralı köşede semer gözüküyor

Bisey degil hcm, iste oldugum icin kolayina kaciyim dedim  :lol: ama hesabin  gizli oldugunu ogrenince paintle kesip yapistirip gonderdim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

senden önce şunu da atayım  :D

Peder anlatırdı bunu zamanında. Nereden nereye geliyoruz. Sanırım stat açıldığında yapacağım ilk iş babamı stada götürmek olacak  :)
Korku akıl katilidir.