Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875778 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı levent21

arkadaşlar resimleri alıntılamadan mesajınızı düşün yazık değilmi telefondan girenlere
sürekli kotalarını yiyorsunuz Herkesin telefonunda yüksek kota yok bir çok kardeşimiz
öğrenci aynı resimleri kaçıncıya alıntıladınız gereksiz yere zarara uğratmayalım kimseyi

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı idil

arkadaşlar resimleri alıntılamadan mesajınızı düşün yazık değilmi telefondan girenlere
sürekli kotalarını yiyorsunuz Herkesin telefonunda yüksek kota yok bir çok kardeşimiz
öğrenci aynı resimleri kaçıncıya alıntıladınız gereksiz yere zarara uğratmayalım kimseyi

her sayfada olsun abi ki unutulmasın mutlaka uygulamaya geçilsin  :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

ysariusta

• Ziyaretçi

şayet hedeflenen gibi ocağın ilk haftası vinçler çıkarsa 19.03 neden olmasın :alala: :alala:

Tarihler bana göre doğru. 19 mart büyük ihtimal doğru tarih

Çevrimdışı Necmi

her sayfada olsun abi ki unutulmasın mutlaka uygulamaya geçilsin  :D
Peki birilerini taklit etmekmi doğru olan yoksa kendi özgün
tasarımımızı uygulamakmı? Ben oldum olası birilerinin yaptığını yapmayı
sevmemişimdir. Beşiktaşın her zaman yaratıcı gücü vardır. Biz kendimiz olalım derim. @idil

Çevrimdışı Efe

eski acik tamamlandi kurtulduk artik numarali ve kapali yarindan itibaren seriye baglar uzun olukluda çarşamba bitmesini umuyorum sonrasi semer şov ve kedi yolu şov
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

eski acik tamamlandi kurtulduk artik numarali ve kapali yarindan itibaren seriye baglar uzun olukluda çarşamba bitmesini umuyorum sonrasi semer şov ve kedi yolu şov
Numaralıda sabahtan 2 tane takılmıştı zaten abi, toplam 12-13 tane falan kaldı uzun oluklu sanırım :)

Çevrimdışı idil

Peki birilerini taklit etmekmi doğru olan yoksa kendi özgün
tasarımımızı uygulamakmı? Ben oldum olası birilerinin yaptığını yapmayı
sevmemişimdir. Beşiktaşın her zaman yaratıcı gücü vardır. Biz kendimiz olalım derim. @idil

zaten stadımızın eşi benzeri yok. ama bazı şeyler örnek alınması gereken gelir kapıları olabilir  :tabe:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

Numaralıda sabahtan 2 tane takılmıştı zaten abi, toplam 12-13 tane falan kaldı uzun oluklu sanırım :)
biliyosunda niye soylemiyosun bana bakiyim :money:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı cadavra

Cok uzun oluklularin takiminda da cebellesecez gibime gelio.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı denilanz

Ben öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama olursa bile zaten iki taneler.

Çevrimdışı Efe

olma ihtimali yuksek o yuzden sona birakiyorlar bence onlarida artik yapcak bisey yok ocak basinda bakalim ne halde olacagiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bekrakn

o iki tanesiyle sabit vinç ilgilenirse takılması uzun da sürse paletliler boşa çıkacağından şimdiki kadar yavaşlatmaz işleri en azından. semerleri paletlilere taktırmaları şart bana göre hatta son birkaç uzun olukluyu da sabit vince bıraksalar biraz daha kısalır gibi harcanan zaman.

sen ne dersin @Efe abi öngörün daha tutarlıdır benimkilere bakılırsa

Çevrimdışı emre

Belki Türk bayrağı olduğu gerekçesiyle koltuklara BJK arması yapılmasına izin verilmeyebilir (Üstüne basılıyo, oturuluyo sonuçta). Ama bassın tribünü masa önlerine arma çizilerek bir görsel edilebilir. Çokta yakışır... :)

Çevrimdışı BlackEagle26

Soyunma odasını merakla bekliyorum. Türkiyede modern soyunma odası yok hep klasik.

Çevrimdışı Efe

o iki tanesiyle sabit vinç ilgilenirse takılması uzun da sürse paletliler boşa çıkacağından şimdiki kadar yavaşlatmaz işleri en azından. semerleri paletlilere taktırmaları şart bana göre hatta son birkaç uzun olukluyu da sabit vince bıraksalar biraz daha kısalır gibi harcanan zaman.

sen ne dersin @Efe abi öngörün daha tutarlıdır benimkilere bakılırsa
valla 9 ocakta sis içeri giremezse şuan konuştuklarımızın hızlarının falan bi anlamı kalmayacak paşa paşa yeni sezonu bekleyeceğiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

valla 9 ocakta sis içeri giremezse şuan konuştuklarımızın hızlarının falan bi anlamı kalmayacak paşa paşa yeni sezonu bekleyeceğiz
@Efe abi kapalida Baya korkuluk montaji yapilmis
Söylediğiniz gibi ayaga kalkınca Bel hizasına geliyor korkuluklar

Eski acikta uzun oluklular bitmis
Kapalida ve numaralida da Oluklu montaji yapilmis yarin Yukarıdan bir kac foto gelirse daha net konuşuruz ama her 2 tribunede montaj yapilmis gibi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sertaç Durgun

27 uzun oluklu saydım. Kaldı 13. Haftaiçi bitecektir oluklular. Yeni ve eski açık ortadaki oluklular ve semer montajına yoğunlaşacağız sanırım bir iki hafta. Kedi yollarına başlanır mı acaba semerler devam ederken?
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Efe

uzun bi araştırmadan sonra 3 uzun oluklu gün içinde takılmış

27-40 uzun oluklu boru

0-2 çok uzun oluklu boru

semerleri seçemiyorum yarın yeni inönüye bakarak net sayı veririz :D
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2015, 22:19:24 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe abi kapalida Baya korkuluk montaji yapilmis
Söylediğiniz gibi ayaga kalkınca Bel hizasına geliyor korkuluklar

Eski acikta uzun oluklular bitmis
Kapalida ve numaralida da Oluklu montaji yapilmis yarin Yukarıdan bir kac foto gelirse daha net konuşuruz ama her 2 tribunede montaj yapilmis gibi..
evt 3 adet oluklu imalatı yapılmış korkuluklar gayet aşşağıda şu koltuklar artık başlasa yarınd 3-4 adet uzun oluklu takılacaktır 1 paletli artık semer montajına başlamalı arka kısımlardan :)
Şampiyon Beşiktaş JK