Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5879283 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Sedat.Y

Gördüğüm kadarıyla Şenol hoca baskı ve kazanma zorunluluğu psikolojisini takıma iyi angaje ediyor.Bu aldığımız 2 derbi zaferleriyle görüldü...

Benimde naçizane fikrim sezonun son 1-2 iç saha maçına stadımız yetişirse şampiyonluk yolundaki son dönemeci geçen seneye nazaran tecrübelenen (finali yapamıyorlar algısından kurtulmuş) oyuncularımızın o muhteşem taraftarımız ve muhteşem stadımızın ambiyansıyla mutlu sonla bitireceğimize inancım tamdır.....

Çevrimdışı campeon2015

Eski açıkla ilgili sorun çıkınca aklıma kötü şeyler geliyor.Şu duraksamanın mantıklı bir açıklaması olamaz.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Eski açıkla ilgili sorun çıkınca aklıma kötü şeyler geliyor.Şu duraksamanın mantıklı bir açıklaması olamaz.
Her  duraklamanın,tersliğin  mantıklı bir  açıklaması  mutlaka olur.Merak etme.

Çevrimdışı campeon2015

Her  duraklamanın,tersliğin  mantıklı bir  açıklaması  mutlaka olur.Merak etme.

İnşallah yarın eski açık tamamlanır yoksa problemin ne olduğu belli olur.

Çevrimdışı Kalyoncu

Buradan anlayacağımız ne?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Batu K.çetin

Yeni fotoğraflar biraz daha detaylı aldırmaya çalıştım 😉 @ZEKI

bu güzel fotolar için teşekkür ederiz@emirüçgöz

Çevrimdışı campeon2015

Buradan anlayacağımız ne?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce kolonlarda yaşanan santim sıkıntıları aklıma geliyor.

Çevrimdışı Erhan

Daha önce kolonlarda yaşanan santim sıkıntıları aklıma geliyor.

En yüksek nokta halkaya takılı üçgenler zaten.Daha ne kadar yüksek bi yer olabilir.

Uzun oluklunun yüksekliğe bi etkisi yok.

Çevrimdışı campeon2015

En yüksek nokta halkaya takılı üçgenler zaten.Daha ne kadar yüksek bi yer olabilir.

Uzun oluklunun yüksekliğe bi etkisi yok.

Problem zaten yükseklik falan değil ben üstü kapalı bahsettim.Birçok sorunla karşılaştık o yüzden aklıma türlü türlü şeyler geliyor.İnşallah bir sıkıntı çıkmadan arenamızın açılışını görürüz.

Çevrimdışı heart

o olaylar tekrar gündeme gelebilir mi ?
o sorun çözüldü diye biliyoruz. çözülmese zaten o kadar uğraşılmazdı eski açık için.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı celiker1

Oluklulardan sonra semerler,yaylar ve en son kedi yolları bitecek.Bunlar bittikten sonra vinçlerin sahadan çıkışını 5-10 gün oyalayacak iş var mı?Mesela skorbordlar en son mu takılacak?Işıklandırma ve ses sistemi mıntajı için kedi yollarının kullanımı yeterli olur mu,vinç mi gerekir?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Semer ve yay aynı şey değilmi?😄😄😄
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı FARUK

Semer ve yay aynı şey değilmi?😄😄😄

görev olarak evet aynı sadece şekil farklılığı var
in içteki ve en dıştaki iki semerin sadece eğimli parçası var ) şeklinde
ortada kalan 2 semerin ise hem yatayda iki olukluyu bağlayan parçası birde eğimli parçası var D şeklinde (bu birleşik ayrı ayrı parça değil)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

görev olarak evet aynı sadece şekil farklılığı var
in içteki ve en dıştaki iki semerin sadece eğimli parçası var ) şeklinde
ortada kalan 2 semerin ise hem yatayda iki olukluyu bağlayan parçası birde eğimli parçası var D şeklinde (bu birleşik ayrı ayrı parça değil)
Teşekkürler abi bilgilendirmen için :ok: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Acaba açılış reklamı nasıl olur stadın? :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ensdndr

Çatı çelik montajının ( boru, semer, kediyolu) bu ay sonuna kadar biteceğini öngörmüyor muyuz ? Bir gün uzun oluklu boru takılmadı diye konuyu 6 ay öncesindeki çatı yüksekliği krizine getireb arkadaşlar var. Şizofrenik yaptılar hepimizi gerçekten
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Erhan

13 günde bitmesi zor gözüküyor şuan.

Günde 7 adet semer iç halkaya sarı vinçle takılırsa 9 gün paralel olarak 9 günde uzun olukluları bitirse paletliler.

84 adet dış semeri 5+5 halinde taksa paletliler 8-9 gün buna paralel sarı vinç 20 adet kediyolu taksa.

Paletliler ile birlikte sarı vinç günde 6 takarsa 4 gün de öyle.

9+9+4+(3 gecikme)=25 gün 12-13 ocak gibi çıkarlar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Kemal

Yüksekliği kafaya yakan arkadaşlar merak etmeyin İngilizler bitirtir , suan Vodafone un en önemli reklam projesi Vodafone Arena

Çevrimdışı Burak

Acaba uzun borular çoğunluk olarak yeni açık tarafına takıldığı için çatı sisteminin dengesinde bir sorun çıkarmış olabilir mi?

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı Efe

13 günde bitmesi zor gözüküyor şuan.

Günde 7 adet semer iç halkaya sarı vinçle takılırsa 9 gün paralel olarak 9 günde uzun olukluları bitirse paletliler.

84 adet dış semeri 5+5 halinde taksa paletliler 8-9 gün buna paralel sarı vinç 20 adet kediyolu taksa.

Paletliler ile birlikte sarı vinç günde 6 takarsa 4 gün de öyle.

9+9+4+(3 gecikme)=25 gün 12-13 ocak gibi çıkarlar diye düşünüyorum.
zaten 9 ocaga kadar muhletleri var bence bitecek su gecikme olmasaydi hic bi sıkıntı yoktu yarin yeniden sayi artmaya baslar umarim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

zaten 9 ocaga kadar muhletleri var bence bitecek su gecikme olmasaydi hic bi sıkıntı yoktu yarin yeniden sayi artmaya baslar umarim

Aynen @Efe yarın aşılsa şu sorunlarda hızlansalar tekrardan

Çevrimdışı cadavra

Velev ki siyasi bi sıkıntı dan eski acigi yapamiolar iyide aga o zaman numarali kapali taraflarindan nie devam etmiolar bence sorun siyasi deil teknik ama buyuk bi sorun var ki butun enerjilerini o kisma ayiriyolar paletliler hep orda insallah yarina cozulur.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı boateng