Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5879092 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı can1903

Eski açıkta ne sorun var ki uzak kaldım azcık.. Neden her iş orda tıkanıyor  :bandit:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kartal39

Eski açıkta ne sorun var ki uzak kaldım azcık.. Neden her iş orda tıkanıyor  :bandit:

Uzun oluklu boruları denk getiremiyorlar gibi görünüyordu fotolarda.Ya uzun olukluların boyu kısa geldi yada çatı yeniaçık numaralı köşe tarafına  fazla gitmiş olabilir.

Çevrimdışı Efe

Evet abi arkadaki ler yay sadece  arkadaki leri paletli ler takar onlarda oluklularla uğraşıyor hala
zaten zaman kaybini yaratan 1 paletlinin oluklu isinden cikamamasi suan o ciksa bi an once semer isi roketler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

zaten zaman kaybini yaratan 1 paletlinin oluklu isinden cikamamasi suan o ciksa bi an once semer isi roketler

Niye takıldılar o zaman o uzun olukluya? Kapalı ve numaralıdan devam etseler çatıda bir ayarsızlık varsa da oturmuş olmazmı

Çevrimdışı SoYKaN

Stad tan son durum siyah paletli eski açıkta uzun oluklu takıyor...
Yeşil paletlide eski açık kapalı köşesinde uzun oluklu montajında

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batu K.çetin

forum lügatı olarak;öndeki 2ye semer,arkadaki 2 ise yay deniliyor,arkadaşlar karıştırmasın...

Çevrimdışı ernesto

Çevrimdışı Sezer94

Arkadaslar canli yayin olmamasi ciddi derecede canimi sıkmaya basladi, birseyler yapmaliyiz :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

Evet abi arkadaki ler yay sadece  arkadaki leri paletli ler takar onlarda oluklularla uğraşıyor hala
Bitmedi, bitmiyor be
daha baslık bitmedi ki zaten onuda bitmeyecek diye söylemistim gülmüsüm bak :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

zaten zaman kaybini yaratan 1 paletlinin oluklu isinden cikamamasi suan o ciksa bi an once semer isi roketlerdaha baslık bitmedi ki zaten onuda bitmeyecek diye söylemistim gülmüsüm bak :evillol:
Efe bu oluklularla işimiz var

Çevrimdışı Efe

en azidan eski acik 1 tane numaralida 1 tane takiliyor galiba sıkıntı giderilmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efe bu oluklularla işimiz var
numarali ve kapalida bu kadar takilmazlar bence gorunen 2 tane takiliyor 23 oldu 17 kaldi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emirüçgöz

Yeni fotoğraflar biraz daha detaylı aldırmaya çalıştım 😉 @ZEKI

Çevrimdışı celiker1

numarali ve kapalida bu kadar takilmazlar bence gorunen 2 tane takiliyor 23 oldu 17 kaldi :)
Eski açığı bugün bitirebilseler cumartesi-pazar uzun oluklu işi biter gibi.Kapalı ve numaralıda dediğin gibi uzun olukluların uğraştıracağını zannetmiyorum.Eski açık köşeler uğraştırdı maalesef..
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

maalesef hic oluklu takmamislar daha yanlis alarm olmus :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski açığı bugün bitirebilseler cumartesi-pazar uzun oluklu işi biter gibi.Kapalı ve numaralıda dediğin gibi uzun olukluların uğraştıracağını zannetmiyorum.Eski açık köşeler uğraştırdı maalesef..
bitirmeyi gectim koskoca 2 gundur tek 1 tane uzun oluklu takilamadi kayip buyuk zaman olarak yapacak bisey yok  :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Haftaya cumaya kadar anca biter uzun oluklular

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ers1903

bitirmeyi gectim koskoca 2 gundur tek 1 tane uzun oluklu takilamadi kayip buyuk zaman olarak yapacak bisey yok  :s20:

Efe sikma canini :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

neden takmıyorlar ki bir sıkıntı mı var acaba ?

Çevrimdışı birkanmaraz

o eski çalışmam neredeyse tamamı değişti  :D .Bizde de TT arenanın aynısı olması lazım 0,06 m.

@ahmetx  abi o tablonun  güncel halini tekrar yapma Şansın var mi ?

Çevrimdışı Efe

neden takmıyorlar ki bir sıkıntı mı var acaba ?
sıkıntı olduğu kesin onu gidermedende digerlerini takmak istemiyorlar anladıgım bu şuan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı boateng

yeniinönü stadının fotoğrafından yeni açıkta ray işlerine geçildiği gözüküyor güzel  :halay:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum