Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5879427 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

hayret yeni açıktaki koltuk çalışmasına kimse değinmemiş :D
deginsek ne olacak uzun oluklulari takamiyor adamlar :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

vardır bi bildikleri diyelim abi yoksa takarlar :D

Çevrimdışı bjkfatih63

perıscope yayınından görüldüğü kadarıyla eski açıktaki uzun olukluyla uğraşılıyor daha.

Çevrimdışı Efe

vardır bi bildikleri diyelim abi yoksa takarlar :D
bilmedikleri var bence :D takamiyorlar orda cati biraz onde kalmis bence oluklular tam denk gelmiyor yerlerine heralde tam oturmasi icin degisik teknikler kullaniyorlar bu da zaman kaybina yol acti 3 gundur bare 2-3 takilsa gun bitmeden o da yeterli suan icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

Yalnız çekimlerden de anlaşıldığı üzere saha kenarından taktik versen oyuncular duyar üstelik bağırmaya bile gerek yok.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

perıscope yayınından görüldüğü kadarıyla eski açıktaki uzun olukluyla uğraşılıyor daha.
o zaten basimiza bela oldu yandaki paletli 2 tane taksa bare gun bitene kadar digeri butun gun onla ugrasacak belli oldu :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yalnız çekimlerden de anlaşıldığı üzere saha kenarından taktik versen oyuncular duyar üstelik bağırmaya bile gerek yok.

işte bu en çok tedirgin olduğum konu.. o kadar çok boş ve saçma bağıran var ki ve futbolcular hemen hepsini duyacaklar

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

bildiğim kadarıyla sadece altı olan semer parçası yok ama varsa ve bulursan sana inanırım :)

Samedovskinin gönderdiği fotograftan bakabilirsin ben de 16 saydım

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı cursedofdragon

:) ah canlı yayın aaaaaaaaah..

sabah çekilen yeni inönüde yok :) Demek ki taktılar olamaz mı :)

ayrıca birşey sorucam bugün yarın yeni inönü yine fotoğraf atıcak. Yeni inönünün fotoğraf çektiği nokta hep aynı ordaki semer net bir şekilde belli olursa çekim farkı mı diyeceksin ? Çok merak ettim :)
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 14:14:57 cursedofdragon ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yeni inönü aynı yerden çekiyor akşam ya da yarın atınca belli olur. Yine aynı gözüküyorsa 17 yok takıldığı belli ise 16 dersiniz de şuan 18 i bile geçmiş olabilir boş verin.  :)

Önemli olan uzunlar onlar bitmeden 50 tane semer de taksalar semere daha başlamamışlar gibi geliyor bana.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Erdem Çözer

sabah çekilen yeni inönüde yok :) Demek ki taktılar olamaz mı :)

ayrıca birşey sorucam bugün yarın yeni inönü yine fotoğraf atıcak. Yeni inönünün fotoğraf çektiği nokta hep aynı ordaki semer net bir şekilde belli olursa çekim farkı mı diyeceksin ? Çok merak ettim :)

aslında birebir aynı açıdan çekemiyor ve evet tam denk gelmesi çok zor..

ama daha önemlisi dediğim gibi sadece düz parçası olan semer hiç görmedim.. zaten mantıklı da değil.. 2 parça olsa bile diğerleri gibi aşağıda birleştirip takarlardı

bunun yanında o fotoğraftan seni ikna etmem de imkansız gibi onu da kabul ediyorum :)

peki olur da bugün takılı görülen semerlerden biri yarın yok olursa ne diyeceksin? :)
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 14:21:56 Erdem Çözer ]

Çevrimdışı quentine83

bundan 10 sene sonra nostalji olsun diye foruma girenler ,ulan adamlara bak semer 16 mı 17 mi onun 4 sayfa tartışmasını yapmış falan derler.ben olsam derim. :tabe: :tabe:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Erdem Çözer

bundan 10 sene sonra nostalji olsun diye foruma girenler ,ulan adamlara bak semer 16 mı 17 mi onun 4 sayfa tartışmasını yapmış falan derler.ben olsam derim. :tabe: :tabe:

10 seneye gerek yok ben şimdi bile diyorum :)

Çevrimdışı Efe

yaw bırakın semeri falan şimdi asıl sıkıntı uzun borular :icool: onlari sayalim semerleri sayariz sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

yaw bırakın semeri falan şimdi asıl sıkıntı uzun borular :icool: onlari sayalim semerleri sayariz sonra

uzunlarda bir gelişme yok bari semerlerle oyalanalım dediydik :)

Çevrimdışı FARUK

ama daha önemlisi dediğim gibi sadece düz parçası olan semer hiç görmedim.. zaten mantıklı da değil.. 2 parça olsa bile diğerleri gibi aşağıda birleştirip takarlardı

bunun yanında o fotoğraftan seni ikna etmem de imkansız gibi onu da kabul ediyorum :)

peki olur da bugün takılı görülen semerlerden biri yarın yok olursa ne diyeceksin? :)
Aynen yatay parçası olan semerler takım halinde tek değil ilk semer in arka sırasında yatay parça görünüyorsa semer takılmış demek sadece görüntü yanıltıyor üst üste bindiği için

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Yanlış görmüyorsam 3 tane uzun boru eski açıkta sorun.Bu gün onlar takılsa yeter sonrası hızlı sorun yok :)

Çevrimiçi Necmi

ben inandım takılmış :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Şimdiye kadar takılan semerlerin hiç yok olduğunu görmedim ama :) Olmayan semerin var olduğunu gördüm :)

Neyse önemli değil yeni inönü fotoğraf atınca belli olur zaten :)

Çevrimiçi Necmi

Aynen yatay parçası olan semerler takım halinde tek değil ilk semer in arka sırasında yatay parça görünüyorsa semer takılmış demek sadece görüntü yanıltıyor üst üste bindiği için
en sona gelecek semerlerde alt parça yok sanırım oralara çaprazlar geldiği için
alt parça olmadan takacaklar. Yer kalmıyor.

Çevrimdışı FARUK

en sona gelecek semerlerde alt parça yok sanırım oralara çaprazlar geldiği için
alt parça olmadan takacaklar. Yer kalmıyor.
Evet abi arkadaki ler yay sadece  arkadaki leri paletli ler takar onlarda oluklularla uğraşıyor hala