Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5879805 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

https://twitter.com/bjkigdir/status/677765578145288192

Problem var V borular yanlismi takildi acaba?
yok orda eksik olan bi boru vardi ufak onu takiyorlar ondan sonrada oluklu takacaklardir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Fotoğraflarda görülen eski açıktaki v borularda birşeyle uğraşıyor iki vinç.

Çevrimdışı ACAB1903

saha ilk sıra ayak basılan noktadan 5 cm kadar daha yukarda

Necmi abi empisayn gelirse taç çizgisi için görüş açısını engeller mi ilk 2-3 sıra için  :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi empisayn gelirse taç çizgisi için görüş açısını engeller mi ilk 2-3 sıra için  :biggrinking:
engelliyecek gibi duruyor.uzağa koymaları lazım olimpiyatta bile engelliyor.
o kadar alan varken götürüp çizgilerin dibine koymuşlar

Çevrimdışı Erçin

arkadaş nedir bu eski açıktan çektiğimiz.. her olayında bir sorun çıkıyor  :s20:

Çevrimdışı ahmetx

led bannerları kesinlikle meyilli kısıma koymaları lazım çim kısma koyarlarsa çizgi görünmez.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

eski acigin uzun oluklulari hazirlanmis bence ogleden sonra 2-3 tane takacaklar sanki sorunlu bolgeler cözülmus gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Arthur

Arkadaşlar pardon. Arabayla geçerken hızlıca saydığımdan fazla saymışım. Bana 19-20 gibi gelmişti. 16 ymış. Özür dilerim :poops:

Çevrimdışı Ensar

16 olmuş semerler.
ben 18 saydım
 edit sanırım göz yanılması yaşadım 16 gibi :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 12:07:16 cursedofdragon ]

Çevrimdışı bjkfatih63

yeni açıktaki ray takma çalışmaları da devam ediyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bekrakn

yeniinönü fotosunda kapalı-yeni açık köşede de bir semer takılmamış sanırım tıpkı numaralı-yeni açık köşedeki gibi. bilerek boş bırakılıyor bana kalırsa.

yanlış gördüysem kusura bakmayın

Çevrimdışı serdart

son yeniinönü fotoğrafına göre değişiklik (2 gün): yeni açığa takılan semerler, yeni açık üst 2 buçuk bloka koltuk rayı döşenmesi. onun dışında iki fotoğrafta pek fark yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

dakika skor

16-168 semer

21-40 uzun oluklu

0-2 çok uzun oluklu saat 4.30 gibi yukaridan foto gerekecek ama yeni inönü foto atti baska alternatifimiz var mi acaba :icool:

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serdart

Çevrimdışı ZEKI

dakika skor

16-168 semer

21-40 uzun oluklu

0-2 çok uzun oluklu saat 4.30 gibi yukaridan foto gerekecek ama yeni inönü foto atti baska alternatifimiz var mi acaba :icool:

her zaman alternatif var @emirüçgöz  :biggrinking:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

16 dedim inanmıyorsunuz  :)  ilk hızlı saydım bende 18 buldum sonra sağlama yaparken yan yana çaprazların boş olduğunu gördüm.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Prostatic