Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5883651 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

hangi tabeladan bahsediyorsun @Necmi abi öndeki ledlerden mi 2. sıradaki panolardan mı ? Panolardan bahsediyorsan yeni stadda olmaz zaten o kadar alan yok.
öndeki ledler ya beni uyuz ediyor çok yakın koyuyorlar çizgiyi goremiyorsun @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

öndeki ledler ya beni uyuz ediyor çok yakın koyuyorlar çizgiyi goremiyorsun @ahmetx
yeni stadyumda problem olmaz o tribünlere yakın koyuyorlar tt arenada öyle .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Semerler için benzer çatılara takılanlara nazaran daha düz olacak denilmişti ama hali hazırda takılan semerler baya bombeli görünüyor. Bursa'ya takılanlarla hemen hemen aynı. Buradan hareketle üst görünüm de hemen hemen aynı olacak diyebilir miyiz ?
evet diyebiliriz eski yorganlar gibi olacak  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

yeni stadyumda problem olmaz o tribünlere yakın koyuyorlar tt arenada öyle .
umarım öyle olur birde vodafone reklamı çıkınca çok parlıyor sahayı göremiyorsun
karşı kale kaput ama olimpiyatta böyle bizde bu kadar etki yapmaz sanırım olimpiyatta
karşı kaleyi göremediğin için parlak parlak 45 dakika reklam izliyorsun :D
gs maçında uyuz oldum goller bizim kalde oldu tabela kale çizgisini kapatıyor
muslera atladı topu kale önünde gördüm girdimi kurtardımı anlamadım :o_o:
millet sevindi tamam dedim gol oldu zıpla :D olayı bir kaç saniye gecikmeli yaşıyorsun :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Semerler için benzer çatılara takılanlara nazaran daha düz olacak denilmişti ama hali hazırda takılan semerler baya bombeli görünüyor. Bursa'ya takılanlarla hemen hemen aynı. Buradan hareketle üst görünüm de hemen hemen aynı olacak diyebilir miyiz ?
hepsi değil arkaya takılanlar düzleşiyor uzun olanların üstü düz @Mustafa UZUN
yuvarlaktan düze doğru gidiyor şu an takılanlar kısa ve yuvarlak

Çevrimdışı sahinnd

15.00 NtvSpor  Fikret Orman (Vodafone Arena)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimiçi Necmi

hangi tabeladan bahsediyorsun @Necmi abi öndeki ledlerden mi 2. sıradaki panolardan mı ? Panolardan bahsediyorsan yeni stadda olmaz zaten o kadar alan yok.
Bak düşün resimde 2 yazdığın yerden taç çizgisi görünmüyor doğu tribün o noktadan maç izledim
kale arkalarıda aynı en üst sıralarda olmadıktan sonra kale çizgisini göremiyorsun :bandit:

Çevrimdışı fiko1903

Güncel
daha öncede dile getirdim ama kimse dikkate almadı.
Bu resimlere yerleştirilen site ismi yüzünden resimlerin en can alıcı yerleri görünmüyor çoğu zaman
bu uygulamanın sadece sitenin kendi çektiği fotolarda daha silik halde olması gerekir bence.
Başkalarından alıntı yapılan fotolara bile site ismi yerleştiriliyor.

Çevrimdışı toonch

Led ekranlardaki efektlere çok sinir oluyorum. Maç izlerken ister istemez harekete insanın gözü takılıyor.
Keşke şampiyonlar ligi ve UEFA kupasındaki gibi ledlerde hareketsiz reklaml kullanılması zorunlu olsa.
Hatta en güzeli daya yüksek fiyatlara sabit tabelaya reklam alabileceğimiz sponsorluklar bulsak.

Çevrimdışı Deadam

15.00 NtvSpor  Fikret Orman (Vodafone Arena)

Kesin Bİlgimi yayalım mı resmi twitter hesabında bilgi falan göremedim
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu resimlere yerleştirilen site ismi yüzünden resimlerin en can alıcı yerleri görünmüyor çoğu zaman
bu uygulamanın sadece sitenin kendi çektiği fotolarda daha silik halde olması gerekir bence.
Program otomatik atıyor onu. Küçük fotoğrafları perdeliyor haklısın. Büyük fotoğraflar da görünmüyor. Hayatın cilvesi diyelim. İnsanlar kar kış fotoğraf çekiyor sonra alıp kullanıyorlar. Bunu yapan bir ulusal gazete.

Çevrimdışı tayfunyasar

Led ekranlardaki efektlere çok sinir oluyorum. Maç izlerken ister istemez harekete insanın gözü takılıyor.
Keşke şampiyonlar ligi ve UEFA kupasındaki gibi ledlerde hareketsiz reklaml kullanılması zorunlu olsa.
Hatta en güzeli daya yüksek fiyatlara sabit tabelaya reklam alabileceğimiz sponsorluklar bulsak.

Goz takiliyorsa o noktaya reklam vermek daha pahali olur. Surekli sabit olunca goz gormez oluyorsa o zaman da reklam fiyati duser. Ulastigi insan sayisi daha düşük demektir. Ilgi cekmesiyle dogru orantili fiyatı ne yazik ki.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Efe

fikret baskan ordaysa 5 uzeri oluklu takilit bugun :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

Başkan gitmişken bir iki resim çekip siteye atsa bari
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Erdem Çözer

Stattan ayrı kaldığı oluyor mu ki?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı osman1903

sence hangi banka iktidara uzak @Yunus Emre Dökmeci
dediğim gibi garantiyimi tercih ederdin nihayetinde a veya b kulüp biriyle anlaşacak
sanki gidip her bankadan bilet alabilecekmisin ihalenin anlamı budur zaten biri girer kazanır.
ve bunu aslında havuz yapmak zorunlu ligde sadece biz yokuz kendini küçük kulüplerin yerine koy
sence her hangi bir banka onlarla gidip anlaşırmı bankalar para kazanma işinin olmadığı noktada
yoktur. Belki 3 kulüp bir şekilde yolunu bulur ama diğerleri için zor naklen yayınlarda aynı değilmi
havuz onlara ciddi bir para kazandırıyor olmasa gelirden mahrum olacaklar bir bütünün parçalarını ayrı ayrı
değerlendiremezsin senin büyüklüğün liginin büyüklüğüyle doğru orantılı ancak ligin büyüdüğü sürece seninde
büyüme imkanın var. İşe duygusal yaklaşmayalım ticaretin olduğu yerde duygusallık olmaz.
daha fazla paramız olsaydı bu stad daha önce bitmezniydi peki daha iyi oyuncular almazmıydık
duygusallık bunun neresinde ospina istiyorsun handanoviç istiyorsun Beşiktaşı çok seviyor olman
bunları getirmiyor
Necmi abiden lafı aldım daha dazla paramız olsaydı bu stad daha erken biterdi dedi bunu yazın bi kenara güzel laf bu :)

Çevrimdışı Efe

bencede fikret başkan icerden foto çekersen seviniriz bana at ben koyarım siteye şimdiden teşekkürler :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Bak düşün resimde 2 yazdığın yerden taç çizgisi görünmüyor doğu tribün o noktadan maç izledim
kale arkalarıda aynı en üst sıralarda olmadıktan sonra kale çizgisini göremiyorsun :bandit:
Tr de maça giden taraftarın hiç kıymeti yok her şey yayıncı kuruluşa göre düzenleniyor.

Çevrimiçi Necmi

dikkate alabileceğimiz bir şey değil sunucuya yüklenen her resme atıyor filigranı
seçme şansımız yok. filigran koymamızın nedenide burdan alıp kendi resimleri gibi lanse etmeleri
ve kendi çektiğimiz resimle bizi hırsızlıkla suçlamaları fotoların telif hakkı var.Kaldıki filigran transparan
alta koysak bu seferde resmi kesip kullanıyorlar. upload sitelerine yuklenen resimlere filigran atmıyoruz
zaten pek alıntı foto istemiyoruz yükleneninde üstündeki filigranı engellemiyoruz ama yükleyenin
kaynak göstermesi lazım emeğe saygı için bu gerekiyor. Resimlerde ciddi telif hakları vardır.

Çevrimdışı betoo38

Philips yetkilileri ile görüstüm. Commerzbank ve Veltins Arena da ki kübik onlara aitmis. Maliyeti yaklasik 6-7 milyon €.
Commerzbank Arena kübigi 30ton. bizim cati bu hali ile kaldiramayabilir

Çevrimdışı betoo38

Catimiz bunlarin ki gibi bombeli. akustigi bozabilir dedigim yerler bunlarda da acik   :D keske bizim de kübigimiz olsaydi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Philips yetkilileri ile görüstüm. Commerzbank ve Veltins Arena da ki kübik onlara aitmis. Maliyeti yaklasik 6-7 milyon €.
Commerzbank Arena kübigi 30ton. bizim cati bu hali ile kaldiramayabilir

ağırlık çok sıkıntı olmayabilir ama şu şartlarda 6-7 milyon €'nun gideceği daha önemli yerler var.. ileri de daha rahatlayınca teknik olarak mümkünse yapılabilir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..