Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5981184 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

kübik için 15 milyon $ ı gözden çıkaracaksın , 360 için @Necmi abi bir fiyat çıkarmışdı zamanında @karakartalım
kübik o kadar tutmaz ama onun için çatıya ilave yapmak zorundasın.
birde çatı maliyetini arttırıyor. 360 sanırım piksel başına 1 € gibi bir maliyeti varmış
en az 20 M piksele çıksa 20 M€ yapar  @ahmetx

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ers1903

Vincler çalışmıyor ,birtek koltukcular ve eski açık duvar bölümünde calisma gördüm,yagistan dolayi..

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Necmi

Ayrica tirnak operasyonundan daha demin çiktim,  ilk açtiğim başlik Arena oldu.  Sağliğimiz da feda olsun :D
Geçmiş olsun kardeşim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

düşürdüm 5 milyon piksel gene büyük para :D
@Necmi abi bizim Cati kubik skorborda uygun değil mi
Yoksa ekstra Halat ve direkler nedeniyle yukseklik sinirini gececegi icin mi yapılamaz.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yldrmaydn

passolig konusunda tff anayasa mahkemesinin yorumunu biraz iyi niyetle yorumlamış gibi geldi bana. anayasa mahkemesi zaten başkasıyla paylaşamazsın o yüzden 3.kişilere satışı incelemeye bile gerek yok derken tff incelenmediğine göre yapabilirim gibi birşeyler söylemiş. su bulanıkken laf etmişler gibi geldi bana. büyük ihtimalle aktifbank satışı iptal olacaktır. kişi bilgileri tffde ve kulüplerde bulunurken bilet satış operasyonu için aktifbank altyapısı kiralanacaktır. sonuçta aktifbank bu satış tarafına da ciddi yatırım yaptı bilet komisyonlarıyla işlerine devam ederler. bu kart1903ün hayata dönüşü olabilir. kulüp e-bilet sistemiyle entegre ve stat içi alışverişte de kullanılabilecek kart1903 ile bilet satışı yaparak gelirini arttırabilir.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı ahmetx

kübik o kadar tutmaz ama onun için çatıya ilave yapmak zorundasın.
birde çatı maliyetini arttırıyor. 360 sanırım piksel başına 1 € gibi bir maliyeti varmış
en az 20 M piksele çıksa 20 M€ yapar  @ahmetx
Tutuyor @Necmi abi , Bükreş ulusal stadyumu ilk planlamada çatısı bizim ki gibiydi sonradan karar değiştirdiler Commerzbank gibi yapmaya karar verdiler (açılır kapanır sistemli ve kübik skorbordlu) ekstra 15 milyon $ ödediler.Zaten kübik yapacaksan açılır kapanır yapmamak tam bir enayilik olur çünkü ikisi tek projede yapılabiliyor.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2015, 10:59:23 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

passolig konusunda tff anayasa mahkemesinin yorumunu biraz iyi niyetle yorumlamış gibi geldi bana. anayasa mahkemesi zaten başkasıyla paylaşamazsın o yüzden 3.kişilere satışı incelemeye bile gerek yok derken tff incelenmediğine göre yapabilirim gibi birşeyler söylemiş. su bulanıkken laf etmişler gibi geldi bana. büyük ihtimalle aktifbank satışı iptal olacaktır. kişi bilgileri tffde ve kulüplerde bulunurken bilet satış operasyonu için aktifbank altyapısı kiralanacaktır. sonuçta aktifbank bu satış tarafına da ciddi yatırım yaptı bilet komisyonlarıyla işlerine devam ederler. bu kart1903ün hayata dönüşü olabilir. kulüp e-bilet sistemiyle entegre ve stat içi alışverişte de kullanılabilecek kart1903 ile bilet satışı yaparak gelirini arttırabilir.
sistemsel olarak degisim şuan pek mümkün gorunmuyor milyon dolarlık bi isi bi anda kuluplere yukleyemezler daha dogrusu kulupler bunu kabul etse bile mevcut sistemle devam eder sonucta e bilet zorunlu oturmus bi sistemi bozacaklarını hic sanmiyorum he bozdular diyelim kulup basina bi kac milyon dolari boş yere gizden cikaracaklar biz passololigten simdilik cikamayiz cekilmis kredi var anlasmalar var o yuzden passolig tff yonetiminden ciksada kulupler bazinda aynen devam eder daha sonraki surecte degistirilebilir tff bosuna aciklama yapmaz passoligin kaldirilmasida bence söz konusu degil suan asilinda hem kaldirildi hem kaldirilmadi mullak olan surecte zaten mevcut sistem devam eder
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bu iktidar ve bu Tff varken değişeceğini zannetmiyorum .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Tutuyor @Necmi abi , Bükreş ulusal stadyumu ilk planlamada çatısı bizim ki gibiydi sonradan karar değiştirdiler Commerzbank gibi yapmaya karar verdiler (açılır kapanır sistemli ve kübik skorbordlu) ekstra 15 milyon $ ödediler.Zaten kübik yapacaksan açılır kapanır yapmamak tam bir enayilik olur çünkü ikisi tek projede yapılabiliyor.
Yapmasina yaparsinda , O ekstra halat ve direkleri dikersen stadi muhurlerler :bandit:
Commerzbankta Kubik skorbordu Catinin üstündeki dikey borular tutuyor halat yardimiyla
Demin Necmi abiyede sordum ama sanirim bizde pek mumkun degil bu sistem Yukseklik sinirindan dolayi @ahmetx abi

Çevrimdışı ahmetx

Bizde onun için özel izin almak lazım yükseklik için @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Efe

skorboartlar kale arkalarinda olacak  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Ayni seyi soyluyorum zaten abi :D @ahmetx
Izin çıkmayacağına gorede Simdilik Kubik skorbord imkansiz..

Çevrimdışı ahmetx

skorboartlar kale arkalarinda olacak  :evillol:
bilgi nerden ? çatıda mı tribünde mi?

bilgi nerden ? çatıda mı tribünde mi?
@bjk_mabet abi Catiya asili karsilikli olacak desi ya abi @ahmetx

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şuan Tarihi duvarda örme işlemi sona gelmiş.Yeni açıktakı koltuk raylarında ilerleme var.
 :sevinc
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

Ayni seyi soyluyorum zaten abi :D @ahmetx
Izin çıkmayacağına gorede Simdilik Kubik skorbord imkansiz..
birde zaten o tür projeler başta yapılır çatıyı yaptıktan sonra eklemeleri çok zor.

Çevrimdışı Ensar

passolig konusu daha fazla uzatılmasın lütfen bu başlıkta :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Şuan Tarihi duvarda örme işlemi sona gelmiş.Yeni açıktakı koltuk raylarında ilerleme var.
 :sevinc
:photo: please

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Saat 9:30 civarı geçtiğimde vinçler çalışmıyordu.Yağmur durdu başladılarmı acaba?  :steamed: :steamed:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK