Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884091 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Su Bursa'yi ve stadini konu etmesek artik...
haklısın  :ok: Türkiyede böyle saçmalıklara dayanamıyorum işte.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

:alala: önce boya yapılıp sonra aksesuarlar takılmaz mı her zaman?

takarken boyaya zarar verme ıhtımalı cokrru delıkler acılacak vs takılıncada boynabılırr ben ce yanı onlar daha ıı bılır sonucta bı ıs planları var
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

Archilifography facebook hesabından alıntı

Çevrimdışı CanEmre

takarken boyaya zarar verme ıhtımalı cokrru delıkler acılacak vs takılıncada boynabılırr ben ce yanı onlar daha ıı bılır sonucta bı ıs planları var
dikkatli taksınlar o zaman  :D
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

bızım cıkıs kapılarına celık korkuluk koyulacak o yapıldıktan sonra boyansaydı daha saglıklı olmazmıydı
korkuluk falan deyip korkutma insanları oralara sadece tutamaç konacak duvardan 20 cm kadar
yükseliyor bir kaç yerde ayağı var dübelle sabitleniyor o kadar merdivenden inerken insanlar tutup dengesini sağlasın diye @serti67

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

adamlar köşe yırtıklarına da tel örgü çekmişler , tam açık hava hapishanesine çevirmişler.
20. sıraya kadar görüşün içine eder o korkuluklar.
bizde tribün bölmeleri bile cam oluyor geçenlerde bir projede görmüştüm. öyle bir şeyi
zorunlu tutsalar bile bu bizde cam olur. yani bir sürü çözüm varken bu bilet sattığın adama saygısızlıktır.
bir insana en baştan suçlu muamelesi yaparsan zaten otomatikman suç işlemeye meilli hale getirirsin
onu koyduğunda girilmesi mümkün girmeyin diye koyuyorum diyorsun hiç bir şey koyma görünmeyen
engel  en etkili olanıdır. ortamını ona göre yapacaksın kimse cesaret edemeyecek en az 5 yıl stadyumlara giriş yasağı
koyacaksın ama hepsine ve onun yanında caydırıcı başka cezalarda ekleyeceksin. bak bakalım giren oluyormu birde
cezayı verdiğin kişiyide teşhir edeceksinki her kes anlasın cezadan kurtuluş yok.

Çevrimiçi Necmi

birde aslında reklam tabelaları için tepki koyalım şimdiden planı ona göre yapsınlar tabelalar yüzünden
çizgileri alt katlar göremiyor. Olimpiyatta bile tabelalar çizgileri kapatıyor. Seyir zevkinin içine ediyor.
Olimpiyattada musleranın atladığını gördüm çizgiye kadar topu gördüm girdimi girmedimi görünmüyor tabela engel oluyor :bandit:
zaten sahayı görmekte zorlanıyoruz birde üstüne yakın yerleride tabelalar kapatıyor. düşünün olimpiyatta 20. sıralardan kale çizgisini göremiyorsun

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı mehmetthedum

birde aslında reklam tabelaları için tepki koyalım şimdiden planı ona göre yapsınlar tabelalar yüzünden
çizgileri alt katlar göremiyor. Olimpiyatta bile tabelalar çizgileri kapatıyor. Seyir zevkinin içine ediyor.
Olimpiyattada musleranın atladığını gördüm çizgiye kadar topu gördüm girdimi girmedimi görünmüyor tabela engel oluyor :bandit:
zaten sahayı görmekte zorlanıyoruz birde üstüne yakın yerleride tabelalar kapatıyor. düşünün olimpiyatta 20. sıralardan kale çizgisini göremiyorsun

İki loca katı arasındaki alınlığa koysunlar işte abi.. köşe yırtığı üstüne branda da olur..

saha kenarı istemiyoruz...

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı muhammetrslan

Mermiler Atılacak Gökyüzüne, Şampiyon Olduğun Gece Piuvv Piuvvv Piuvvv!!

Çevrimdışı Yigit_Gelir

ali ecenin yazisi beni de meraklandirdi. ne ile ilgili olabilir ki?

Ne yazısı?

Çevrimdışı Yigit_Gelir

yok mu şu adreslerin birinden şeffaf halkanın malzemesini öğrenecek bir babayiğit.

İçerenköy burası abi, ne yapılması gerekiyor?

Çevrimdışı A_Aydin

Merdiven yanında bir o kadar daha boşluk var.Çok geniş değil mi, oraya 2 koltuk daha sığar.

Çevrimdışı serti67

korkuluk falan deyip korkutma insanları oralara sadece tutamaç konacak duvardan 20 cm kadar
yükseliyor bir kaç yerde ayağı var dübelle sabitleniyor o kadar merdivenden inerken insanlar tutup dengesini sağlasın diye @serti67
bende ondan bahsettım abiı tel orgu demedım  bırkac çıkışa daha once takmışlardı çokda kibar yanı korkuluk demem evet yanlış olmuş ;)
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 19:34:19 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Merdiven yanında bir o kadar daha boşluk var.Çok geniş değil mi, oraya 2 koltuk daha sığar.
diger hepsinde takildi oralara orda da takilacaktir bisey icin simdilik oyle birakilmistir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

İçerenköy burası abi, ne yapılması gerekiyor?
@Yiğit_Gelir çatının saha tarafındaki halkasında membran yerine şeffaf bir malzeme kullanılacak o malzeme ne olacak onu öğrenmek istiyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ozan062

bu bombeli demirleri ilkkez görüyorum hayli ilginç yada bana bi garip geldi bursada varmıydı boyle birsey?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tedd

BJK TV'de biraz önce konuşuldu...
Stadyumun yazı ve tabelalarının hazırlanmasına başlanmış.
Spiker bu tüyo da benden olsun şeklinde duyurdu;)

Ayrıca Hulusi Baba çim konusunda aman yanlış yapmayalım dedi.
Galiba serme çim olması konusunda birileri konuşuyormuş.
15-20 gün daha geç olsun ama güzel olsun sakın öyle birşey yapmasınlar dedi.
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı ozan062

BJK TV'de biraz önce konuşuldu...
Stadyumun yazı ve tabelalarının hazırlanmasına başlanmış.
Spiker bu tüyo da benden olsun şeklinde duyurdu;)

Ayrıca Hulusi Baba çim konusunda aman yanlış yapmayalım dedi.
Galiba serme çim olması konusunda birileri konuşuyormuş.
15-20 gün daha geç olsun ama güzel olsun sakın öyle birşey yapmasınlar dedi.

dedikoduları yazıyorlar ordan demiştir malum eski yonetici bunu deyince itibar etti tabi dogal olarak

ama yok alakasız bir yöntem bu yani umarım bizi yanıltmaz mevcut yonetici grubu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yigit_Gelir

@Yiğit_Gelir çatının saha tarafındaki halkasında membran yerine şeffaf bir malzeme kullanılacak o malzeme ne olacak onu öğrenmek istiyoruz.

Tamam abi, yarın gidip sorarım buradakine :)

Çevrimdışı aoguzd

Böyle bir güzellik var mı ya?

Yeni acikta bir tane uzun oluklu mu sökülmüş ben mi yanlış görüyorum? Mobilden alinti yaptigimda foto gorunmedi, ilgili foto bir onceki sayfada.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 21:56:42 mvpdirk ]

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta bir tane uzun oluklu mu sökülmüş ben mi yanlış görüyorum? Mobilden alinti yaptigimda foto gorunmedi, ilgili foto bir onceki sayfada.
bu eski bir foto yeni değil :)
Şampiyon Beşiktaş JK