Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884678 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Çoğu semer içeri sahaya alındı ama.Belki de hepsi
hepsi iceriden takilacak suan disaridan bisey takma sanslari yok kufeki ekibi dev iskeleler kurdu tas kaplama icin nerdeyse tum stada kurdular
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

ama iki parça takıyorlar :D altında birde düz parça var yanlış görmüyorsam @ahmetx

O zaten birleşik bi parça yay şeklinde abi :D

Çevrimdışı ahmetx

ama o zaman 3. ve 4. semerler birbirine çok yakın olur ve çirkin bir görüntü oluşturur

bu şekilde olcek
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı safakseref

Söylemek istediğim kediyolu ve semerlerin sahaya yakın olan iki sırası paletli ve diğer vinçlerle takılıp sahayı boşaltmaları. Kalan iki sıra semerin dışardan takılması. Böylece saydığımız semer sayısı yarıya iner diye düşünüyorum :) :)

yeni açığın semer, kedi yolları vs. işlerini bitirip ordan membrana başlanırsa dediğinizden daha çok zaman tasarruf olur.

Çevrimdışı FARUK

ama iki parça takıyorlar :D altında birde düz parça var yanlış görmüyorsam @ahmetx
Bağlantı bölgesi tek abi 2 uçtan yine

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Membranlar dışardan takılacak diye biliyorum. Yoksa yanlış mı anlamışım :)

Çevrimdışı Ceeyyhun

iki haber var birincisi ali ece yazisinda "Sahici iç saha Vodafone’la ilgili ise çok yakında güzel bir sürpriz olabilir. Eğer son anda bir pürüz çıkmazsa sıcağı sıcağına o güzel sürpriz de bu sayfada olacak!" gibi bir yazi yazmis. sabahtan aksama kadar stadi biz takip ediyoruz nasil bir duyum almis olabilir diye dusundum. belki kapasite arttirimi olabilir diye aklima geldi si ne diyorsunuz ?

ikinci guzel haber ise passolig sonunda kalkmis ve tam istedigim gibi e bilet sistemi devam ederek kalkmis. muhtemelen biletleri herhangi bir yillik ekstra ucret odemeden direk klupten veya biletix'den alicaz. benim istegim bu isi klubun yapmasi, ekstra bir harc masrafi olacaksa o da besiktasa gitsin. Bu passoligin kalkmasi sonucu diyorum ki gelecek sene benim gibi yurtdisinda yasayip kombine alamayan insanlar veya durumu olmayan tek maca gitmek isteyen insanlar biraz zor yer bulur vodafone arena'dan.

Iki guzel haber isler iyi ilerliyor.

federasyon açıklamasına göre kalktığını söylemek doğru olmaz bana göre. şu ana kadar AYM'nin aldığı kararların dışında bir şey yapmadık diyor. yani düzenleme aynen devam edecek diyor benim anladığım kadarıyla.
sadece isteyen kulüp istediği firmayla e-bilet konusunda anlaşabilir bu da kulüplerde ve federasyonda kişi bilgi bankası olarak tutulur diyor. ki zaten bu uygulama yolu en başından beri açık.

Çevrimdışı Efe

yeni açığın semer, kedi yolları vs. işlerini bitirip ordan membrana başlanırsa dediğinizden daha çok zaman tasarruf olur.
yoo olmaz neden dersen bizim icin artik tek onemli konu vinclerin sahadan kamyonlara yuklenip gittigi gun sonucta tum mebran isi disaridan yapilacak suan baslasa bile bi faydasi olmaz zaman icin sadece bi ise daha baslamis olurlar sadece
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Membranlar dışardan takılacak diye biliyorum. Yoksa yanlış mı anlamışım :)
membranlar dışardan yapılacak

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

yarin eski aciktaki uzun oluklular biter gibi gorunuyor sonraki 3 gunde kapali ve numaraliya girisilecek heralde bitirirler sorunlu bi parca cikmazsa eski aciktaki baya ugrastirmis insallah takabilmislerdir
Şampiyon Beşiktaş JK

Peki Efe kardeş son iki semerin dıştan takılmasına ne dersinn :) :)

Çevrimdışı Efe

Peki Efe kardeş son iki semerin dıştan takılmasına ne dersinn :) :)
hepsini iceri aldilar tekrar disari cikmaz bence paletliler bu isi cok hizli yapacak su oluklu boru imalati bitsin seri sekilde semer takilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat_

valla abi tam bilmiyorum sayiyi sadece 42 aralik x 4 yaptim 168 olarak soyluyorum cok önemli degil sayi bu civarlarda onemli olan seri sekilde biltmesi
demin bir arkadas daha deyindi ama bende bakinca sanki saha icinde 160 tne semer yok gibi 168 olacagi kesinmi veya tum semerler stada getirildimi

Çevrimdışı ahmetx

aynen dıştan takacak olsalar neden içeri alsınlar , çatının tüm iskeleti skorbord dahil içerden takılacak.

Çevrimdışı Efe

cuma cumartesi pazar biraz tempoyla oluklu isi biter bence sorun cikaranlar hep kosede olanalar kapalida ve yeni acikta sorun cikacagini sanmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

demin bir arkadas daha deyindi ama bende bakinca sanki saha icinde 160 tne semer yok gibi 168 olacagi kesinmi veya tum semerler stada getirildimi
tam 159 tane var sayalım istersen :D

Çevrimiçi Necmi

iki haber var birincisi ali ece yazisinda "Sahici iç saha Vodafone’la ilgili ise çok yakında güzel bir sürpriz olabilir. Eğer son anda bir pürüz çıkmazsa sıcağı sıcağına o güzel sürpriz de bu sayfada olacak!" gibi bir yazi yazmis. sabahtan aksama kadar stadi biz takip ediyoruz nasil bir duyum almis olabilir diye dusundum. belki kapasite arttirimi olabilir diye aklima geldi si ne diyorsunuz ?

ikinci guzel haber ise passolig sonunda kalkmis ve tam istedigim gibi e bilet sistemi devam ederek kalkmis. muhtemelen biletleri herhangi bir yillik ekstra ucret odemeden direk klupten veya biletix'den alicaz. benim istegim bu isi klubun yapmasi, ekstra bir harc masrafi olacaksa o da besiktasa gitsin. Bu passoligin kalkmasi sonucu diyorum ki gelecek sene benim gibi yurtdisinda yasayip kombine alamayan insanlar veya durumu olmayan tek maca gitmek isteyen insanlar biraz zor yer bulur vodafone arena'dan.

Iki guzel haber isler iyi ilerliyor.
o zaman ben kötü haberi vereyim biz passoligle devam ediyoruz :D  @harund1k3
iptal olan passolig değil TFF nin passo ile olan anlaşması şimdi kulüpler passoyla anlaşacak
yoksa hiç bir kulüp e-bilet sistemini kendi cebinden kuramaz. hazır kurulmuş sistem üzerinden devam edeceklerdir.

Fotolarda saha içerisinde 160 civarı semer yok gibi .Yoksa ben yanlışmı görüyorum. :)

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı murat_

Çevrimiçi Necmi

O zaten birleşik bi parça yay şeklinde abi :D
birleşik değil bir yay var birde altında düz var @Erhan

Çevrimdışı harund1k3

federasyon açıklamasına göre kalktığını söylemek doğru olmaz bana göre. şu ana kadar AYM'nin aldığı kararların dışında bir şey yapmadık diyor. yani düzenleme aynen devam edecek diyor benim anladığım kadarıyla.
sadece isteyen kulüp istediği firmayla e-bilet konusunda anlaşabilir bu da kulüplerde ve federasyonda kişi bilgi bankası olarak tutulur diyor. ki zaten bu uygulama yolu en başından beri açık.

Eskiden butun kulupler passolig ile baglantili adi lazim degil banka ile islerini hallediyordu. taraftarin en basindan beri tepki gostermesinin en buyuk sebebi buydu zaten. yin guvenlik onlemleri olsun, taskinlik yapanlar maclara giremesin ama bu is boyle olacak diye ben adi lazim degil bankasina neden para yedireyim. Bu para alinmasin bana gore e bilet almak isteyen gitsin kulubun internet sitesinden veya kulubun belirttigi yerlerden biletini alsin. illa bir kart ucreti odenecekse o direk kulube gitsin. hic olmadi isteyen istedigi banka ariciligiyla cikartsin kartini. Passolig kalkacak yerini e bilet alacak. Fikret orman hala ben o bankayla calisicam kim nerse desin derse cok buyuk tepki ceker. Artik elimizde boyle bir imkan varken kullanmamiz lazim