Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884641 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı iyimserure

Kedi yollarını hangi vinç takacak onu bilmek lazım ama eğer sabit vinç takacaksa onun da çıkması lazım drenaj için. Büyük vinçler drenajı engelliyor.
çatının tüm metal iskeleti bitecek membran ve drenaj ondan sonra başlayacak

Çevrimdışı Pikselsiz Koltuk

Bu küfekiler yine durdu sanırım ilerleme göremiyorum  :akuma: çatı ise gayet iyi gidiyor membranada bir yandan başlarlarsa süper olur. :halay:

Çevrimdışı Erhan

Arkadaşlar soruma cevabını bilen varmı?(Semerler tamamen bitincemi kedi yolları takılıyor?.Kedi yolları ile eş zamanlı semer takmak mümkünse semerlerin yarısı ve kedi yollarını takan vinçler dışarı çıkıp sahayı boşaltabilirmi?)

Tamamen tüm malzemeler takılınca vinçler çıkacak.Böyle yapalım dediğiniz de zamandan bir kazanç olmaz ki.Vinç sayısını arttırmak lazım o da mümkün değil çarpışma olasılıkları yüksek.

Çevrimdışı Erhan

bana saha içinde 168 semer varmış gibi gelmedi açıkçası. var mı sayabilen?

42x4 168 adet olucak

Çevrimdışı ahmetemre

bana sanki yeni açık tarafı çatı ile ilgili şeyleri önce bitirip sahada yeni açık tarafından drenaja başlayacaklar gibi geliyor :naughty:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Efe semerler takılırken kedi yolları da takılma ihtimali varmı? Uğraştırırmı acaba kedi yolları
valla pek ugrastiraacaklarini sanmiyorum ama uzun oluklular ugrastiyor eski aciktakini hala takamamislar

dakika skor

21 - 40 uzun oluklu

0-2 çok uzun oluklu

9 - 168 semer
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Söylemek istediğim kediyolu ve semerlerin sahaya yakın olan iki sırası paletli ve diğer vinçlerle takılıp sahayı boşaltmaları. Kalan iki sıra semerin dışardan takılması. Böylece saydığımız semer sayısı yarıya iner diye düşünüyorum :) :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

9 olmuş semerli
Evet abi bende 21 Uzun oluklu 9 semer saydim :ok:
Su hali bile efsane gozukuyor :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

valla pek ugrastiraacaklarini sanmiyorum ama uzun oluklular ugrastiyor eski aciktakini hala takamamislar

dakika skor

21 - 40 uzun oluklu

0-2 çok uzun oluklu

9 - 168 semer

@Efe  her köşede çapraz boru olmayan kareler var. Son fotoda bu yerlere semer de takılmamış. Sanki bilinçli takmamışlar gibi çünkü sağı solu takılmış. Dolayısıyla 168 değilde 164 semer olabilir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı harund1k3

iki haber var birincisi ali ece yazisinda "Sahici iç saha Vodafone’la ilgili ise çok yakında güzel bir sürpriz olabilir. Eğer son anda bir pürüz çıkmazsa sıcağı sıcağına o güzel sürpriz de bu sayfada olacak!" gibi bir yazi yazmis. sabahtan aksama kadar stadi biz takip ediyoruz nasil bir duyum almis olabilir diye dusundum. belki kapasite arttirimi olabilir diye aklima geldi si ne diyorsunuz ?

ikinci guzel haber ise passolig sonunda kalkmis ve tam istedigim gibi e bilet sistemi devam ederek kalkmis. muhtemelen biletleri herhangi bir yillik ekstra ucret odemeden direk klupten veya biletix'den alicaz. benim istegim bu isi klubun yapmasi, ekstra bir harc masrafi olacaksa o da besiktasa gitsin. Bu passoligin kalkmasi sonucu diyorum ki gelecek sene benim gibi yurtdisinda yasayip kombine alamayan insanlar veya durumu olmayan tek maca gitmek isteyen insanlar biraz zor yer bulur vodafone arena'dan.

Iki guzel haber isler iyi ilerliyor.

21 Uzunlu takilmis...
Kac tane daha eksik 19 tanemi eksik yoksa 21 mi ?
Uzunlar bitikden sonra kedi yollariyla baslarmi ?
Toplam 40 tane uzin oluklu var
21 takildi 19 kaldi
2 tanede cok uzun oluklu var onlari sona birakacaklar galiba.

burayı neden tamamlamıyolar ?
Onun aynisindan eski acik ortada da var biz forum olarak onlara Cok uzun oluklu diyoruz sanirim onlar en sona birakilacak oyle gozukuyor..

Çevrimdışı Efe

@Efe  her köşede çapraz boru olmayan kareler var. Son fotoda bu yerlere semer de takılmamış. Sanki bilinçli takmamışlar gibi çünkü sağı solu takılmış. Dolayısıyla 168 değilde 164 semer olabilir
valla abi tam bilmiyorum sayiyi sadece 42 aralik x 4 yaptim 168 olarak soyluyorum cok önemli degil sayi bu civarlarda onemli olan seri sekilde biltmesi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı safakseref

membran döşenince yeni İnönü fotosundan artık stadın içi gözükmeyecek diyebilirmiyiz içeriden daha çok foto almak gerekecek keşke kamerayı açsalar

membran bittiğinde stat da bitmiş olacak zaten. :)

Çevrimdışı Erhan

Söylemek istediğim kediyolu ve semerlerin sahaya yakın olan iki sırası paletli ve diğer vinçlerle takılıp sahayı boşaltmaları. Kalan iki sıra semerin dışardan takılması. Böylece saydığımız semer sayısı yarıya iner diye düşünüyorum :) :)

Çoğu semer içeri sahaya alındı ama.Belki de hepsi

Çevrimiçi Necmi

Semerde bir şey yok ki iki ucunu vidala geç
çok hızlı yapılır.
ama iki parça takıyorlar :D altında birde düz parça var yanlış görmüyorsam @ahmetx

Çevrimdışı iyimserure

semerin her aralıkta 4 parça olduğuna emin misiniz arkadaşlar sanki kaz ayaklarının uç kısmına denk gelecek şekilde birer tane daha takılacak ve bitecek gibi gözüküyor, 4. nereye takılacak ki?

Çevrimdışı Erhan

Sanmıyorum Hasan abi simetri ve ahengi bozar.Ayrıca membran o şekilde içeri göçüp su biriktirir.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx Numaralı - yeni açık köşede çapraz boru takılmayan yere semer de takılmamış. Neden olabilir  :alala:
Bilmiyorum  :alala: onu bulamıyor olabilirler  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

semerin her aralıkta 4 parça olduğuna emin misiniz arkadaşlar sanki kaz ayaklarının uç kısmına denk gelecek şekilde birer tane daha takılacak ve bitecek gibi gözüküyor, 4. nereye takılacak ki?

evet 4 parça bir tanesi kaz ayaklarının tam ortasına geliyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı betoo38

görünen o ki, yeni acikta membran islerine hazir olununca eski acik ve diger tribünlere gecilecek

Çevrimdışı BJKTÜRK23

membran bittiğinde stat da bitmiş olacak zaten. :)

Membran olunca çimleri nasıl sayalım  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı iyimserure

evet 4 parça bir tanesi kaz ayaklarının tam ortasına geliyor.
ama o zaman 3. ve 4. semerler birbirine çok yakın olur ve çirkin bir görüntü oluşturur

Çevrimdışı ahmetx

çatının tüm metal iskeleti bitecek membran ve drenaj ondan sonra başlayacak
membranın tüm iskeletin bitmesini beklemesine gerek yok , biten yerden başlarlar mesela yeni açık numaralı köşesi.

Çevrimdışı Erhan

Eminiz kaz ayağının tam ortasında 1 adet daha bağlantı yeri var