Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5885886 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı canergiray77

@canergiray77

O üstteki resimde gördüğün ortadaki ve sağdaki pankartları ben çizdim  :icool:

Hani olurda bir ara arena böyle büyük bir pankart yapmak isterse adres belli 3-4 kutu mayalı içecek karşılığı hizmetinizdeyim  :icool:
abi gerçekten harika böyle yetenek olması çok güzel :) @Emre.Guler
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Deadam

Membranlar stada intikal etmedi zannımca intikali müteakip imalatına başlarlar.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı emre_1978

Benim kombine 117.blokda, arkamiza sen dusersen bir orta yol buluruz  :lol:

:) 24 yıllık tribün hayatımın 16 - 17 senesi ayakta geçti, oturmayanlarla hiç sorunum olmaz benim. Ama çıkış kapısı yüzünden görüşüm engellenirse ona sinir olurum  :)

114'le 115. bloğun arasında bizim yer.

Çevrimdışı AmaralGürses

@canergiray77

Hani olurda bir ara arena böyle büyük bir pankart yapmak isterse adres belli 3-4 kutu mayalı içecek karşılığı hizmetinizdeyim  :icool:

vay be @Emre.Guler abi eline sağlık, zaten ancak bu yetenekteki bir insan damacana hesabı yapabilirdi, ince ruhlu adamsın vesellam.

Sende bu yetenek olduktan sonra biz her türlü senin kan plazmasını etanollendiririz abi sorun yok.   :ebebe:

Çevrimdışı Emre.Guler

vay be @Emre.Guler abi eline sağlık, zaten ancak bu yetenekteki bir insan damacana hesabı yapabilirdi, ince ruhlu adamsın vesellam.

Sende bu yetenek olduktan sonra biz her türlü senin kan plazmasını etanollendiririz abi sorun yok.   :ebebe:

Ya kardeşim bir kerede ayık gel şu foruma ne diyosun anlamıyorum?

bu Bira demekmi? (kan plazmasını etanollendiririz)

Çevrimdışı CanEmre

bu uzun oluklular kısa oluklulardan daha fazla ugrastirdi 2 palatlide eski acikta takmaya devam ediyor pazara biterse iyi bitmese bile 1 vinc semere gecer pazartesi diger vinc kalan uzun oluklulari takar semer haftaya daha onemli hale gecek cunku sayisi cok fazla en sonda ocak basi kedi yollari baslar 1 haftada onlar surse tamam iste
Sabit vinç semere geçmiş bile sanırım @Efe
Kedi yoluna da uzunlar bitince başlarlar umarım
Önümüzdeki hafta çatının akıbeti netleşir  :D
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Sezer94

Ay sonu geliyor 1 hafta sonra @bjk_mabet forumda bekliyoruz ve yine guzelce bir ozet bekliyoruz 1 ay oldu en son :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı AmaralGürses

Ya kardeşim bir kerede ayık gel şu foruma ne diyosun anlamıyorum?

bu Bira demekmi? (kan plazmasını etanollendiririz)

abi beğenmediysen fireball da ayarlarız bildiğin C2H6O abi işte:

https://tr.wikipedia.org/wiki/Etanol

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 16 Aralık 2015 (12:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı mayan

çatı puzzle gibi sona doğru gelince hızlanıyor.

Çevrimdışı AmaralGürses

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Abi bi an kerim frei zannettim @keremfrat1'ı, dedim @Necmi abi içerden foto mu alıyor.

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı Efe

Sabit vinç semere geçmiş bile sanırım @Efe
Kedi yoluna da uzunlar bitince başlarlar umarım
Önümüzdeki hafta çatının akıbeti netleşir  :D
o takiyor yaa abi zaten :icool: diger paletlilerden biri hafta basi semere gecer diyorum ben :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

o takiyor yaa abi zaten :icool: diger paletlilerden biri hafta basi semere gecer diyorum ben :)
ok, zaten şimdilik ilk 2 sırayı takıyor. dış sıraları da paletliler takacaktır belki.
Bu arada kedi yollarını aralardan nasıl takacaklar merak ediyorum?  :alala:
Umarım sıkıntılı bir süreç olmaz kedi yolları...

Çevrimdışı canergiray77

gerçekten harika fotolar teşekkür ederiz  :halay: :halay: :halay: @keremfrat1
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ilhan

Çevrimiçi Necmi

@canergiray77

Belki yaparız bir şeyler :D  @Emre.Guler

Çevrimdışı Aykut60

Süper fotolar emeği geçenlerden Allah razı olsun

Çevrimdışı fiko1903

ok, zaten şimdilik ilk 2 sırayı takıyor. dış sıraları da paletliler takacaktır belki.
Bu arada kedi yollarını aralardan nasıl takacaklar merak ediyorum?  :alala:
Umarım sıkıntılı bir süreç olmaz kedi yolları...
Geçen haftadan beri bazı kedi yollarını tribüne yerleştirdiler.Monte edileceği yerin tam altından paletli çatı iskelesinin arasından halatı sallandırıp çekecektir muhtemelen.

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Arthur

Uzun oluklular 20-40 olmuş.  :ishock: Akşama kadar 2-3 tanede daha takarlarsa çok iyi olur. @keremfrat1 a teşekkürler.  :halay:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı e.keles

Uzun oluklular 20-40 olmuş.  :ishock: Akşama kadar 2-3 tanede daha takarlarsa çok iyi olur. @keremfrat1 a teşekkürler.  :halay:

yine eski acikta problem var sanki. :s20: :s20: 1 tane eski acik kapali birlesiminde takilmaya calisilan biraz kisa kalmis gibi gordum. bugun eski acigi bitirseler, kapali ve numarali corap sokugu gibi gelecek diye dusunuyorum. umarim cumartesi uzun oluklular bitmis olur

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Söyle bir sey var. Acaba bizide olumlu etkiler mi?

https://twitter.com/SIS_Pitches/status/677075373448937472

Niye kimse cevap yazmamış buna :alala:

Adamlar işleri daha hızlı yapabilen makina üretmiş. Forum, aloooo.. :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."