Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5886272 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yeni acigada raylar baslamis isler gayet seri şekilde surüyor yine uzun oluklu ve semer isleride devam ediyor aksama kadar uzun oluklu 23 civari olabililir semerler ise şuan yavas oluklularin bitirilmesini bekliyor hizlanmak icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

yeni acigada raylar baslamis isler gayet seri şekilde surüyor yine uzun oluklu ve semer isleride devam ediyor aksama kadar uzun oluklu 23 civari olabililir semerler ise şuan yavas oluklularin bitirilmesini bekliyor hizlanmak icin
efe hocam sankı en ust prekastada ray takılıyor gıbı  yanılıyormuyum
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Günaydın arkadaşlar,

semer olarak adlandırdığınızı tahmin ettiğim o yayvan u şeklindeki parçaların montajı sanırım beklediğimizden daha kısa sürecek. Günde ortalama 15 tane takılsa, yaklaşık olarak 10-15 gün içinde biter gibi duruyor. ama bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim; günde 15 adet takılabilir mi?

bütün aktif vinçler semer takar ve istenirse 15 i de geçer ama öyle bir performans görmüyorum ben geçen hafta 2-3 gün iyi çalıştılar çatı kalktığından beri kendi adıma beğenmiyorum performanslarını.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Oktay

semer takılmaya başlandıysa mebran işide başlasın ..ne diyosun mümkünmü efe

Çevrimdışı Efe

efe hocam sankı en ust prekastada ray takılıyor gıbı  yanılıyormuyum
en uste takildi ama sutunlarin onundaki duz prekastlara takilacaksa ayakli montaj yapilacak yanliz suan oralarda kufeki isleri var isteselerde takamazlar onu ancak kufeki iskeleleri sokuldukten sonra gorebiliriz ama gorunen o ki takilmayacak guvenlik sebebiyle
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

semer takılmaya başlandıysa mebran işide başlasın ..ne diyosun mümkünmü efe
yok abi mebran anca ocak ayinda baslar celik iskeletin tam bitmesi lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Günaydın arkadaşlar,

semer olarak adlandırdığınızı tahmin ettiğim o yayvan u şeklindeki parçaların montajı sanırım beklediğimizden daha kısa sürecek. Günde ortalama 15 tane takılsa, yaklaşık olarak 10-15 gün içinde biter gibi duruyor. ama bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim; günde 15 adet takılabilir mi?
2 vinc gunde 15 rahat takar 1 vincte kedi yolu montajlayacak uzun oluklularin biran once bitmesi gerekiyor hafta sonu uzun olukludan eser kalmamali
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı cadavra

2 vinc gunde 15 rahat takar 1 vincte kedi yolu montajlayacak uzun oluklularin biran once bitmesi gerekiyor hafta sonu uzun olukludan eser kalmamali
uzun olukluların bitişi haftaya kalacak gibi tabi hızlanmazlarsa.

Çevrimdışı Yakup

@ahmet türken tasarımlık bir şey yok abi maliyetli bir olay bu tek sıkıntı bu kefen bezi denilen kumaştan kullanıyorduk bunları yaparken Dewe Erol nereden alıyor bilmiyorum ve internetten bağış boya topluyordu boyalar çok pahalı. onun dışında bu kumaşı açabilecek yer bulduktan sonra gerisi kolay

açabilecek yer olimpiyat stadyumu otoparkı  :biggrinking: :biggrinking:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Serdar

yok abi mebran anca ocak ayinda baslar celik iskeletin tam bitmesi lazim

@Efe  açıkçası bu işin uzmanı değiliz tabiki ama uzun boruların tamamlanmasından sonra emniyet açısından çok bir risk görünmüyor.
Yani atıyorum eski açık , yeni açık herhangi bir bölümün semeri tamamlandıktan sonra mantık açısından semeri tamamlanan bölgede
membran çalışması başlayabilir gibi duruyor ama teknik açıdan uygun mu bilemiyorum tabiki.

Çevrimdışı Aykut60

Çevrimdışı UU1903

Benim de uzun zamandır kafama takılıyor tribünle arada boş bir sıra olacak mı diye. Biz arkadaşlarla 1903 tribünün en ön sırasını almıştık, beni asıl düşündüren çıkış kapılarının tam arkasına gelen koltuklardan görüşün nasıl olacağıydı, fotoğraflara bakınca sıkıntı olacak gibi gözüküyor.

Başkanın boş sıra bırakacağını hiç sanmıyorum  :)
Satış sırasında bize gönderdikleri görsellerde koltukların ayakları prekast zemininin üzerindeydi, o biraz kurtarıyordur inşallah.
Bu arada, geçenlerde 1903 tribününe bir sıra daha eklenebileceği konuşuluyordu burada. Satışa başlandığında iki sıraydı, şimdi üç sıra mı oldu, net bilgisi olan var mı ? Necmi abi?

Bu vesile ile çok uzun süredir sıkı takipte olduğum foruma üye olmuş oldum, selamlar herkese

Benim kombine 117.blokda, arkamiza sen dusersen bir orta yol buluruz  :lol:
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı Emre.Guler

açabilecek yer olimpiyat stadyumu otoparkı  :biggrinking: :biggrinking:

Orada çok rüzgar var tutumayaız kumaşı

Çevrimdışı Efe

@Efe  açıkçası bu işin uzmanı değiliz tabiki ama uzun boruların tamamlanmasından sonra emniyet açısından çok bir risk görünmüyor.
Yani atıyorum eski açık , yeni açık herhangi bir bölümün semeri tamamlandıktan sonra mantık açısından semeri tamamlanan bölgede
membran çalışması başlayabilir gibi duruyor ama teknik açıdan uygun mu bilemiyorum tabiki.
valla bu zamana kadar ben gormedim tamamlanmayan bi catinin mebrani baslasin baslarlarsa lehimize keşke baslasalar ama hic zannetmiyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaşlar günün anlam ve önemine binayen aşağıdaki sözlerimi arz etmek istiyorum:

Semerizasyon,
Bu bizim misyon
Afrodizyak istemez
Doğuştan hazır füzyon,
Semerizasyon.

:serefe: :serefe: :mj: :mj: :mj:

Kutlu olsun! İnşallah bu merhale de ivedilikle nihayete erdirilir!

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

bu uzun oluklular kısa oluklulardan daha fazla ugrastirdi 2 palatlide eski acikta takmaya devam ediyor pazara biterse iyi bitmese bile 1 vinc semere gecer pazartesi diger vinc kalan uzun oluklulari takar semer haftaya daha onemli hale gecek cunku sayisi cok fazla en sonda ocak basi kedi yollari baslar 1 haftada onlar surse tamam iste
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Efe ye sormuşsun ama müsaade varsa bende fikrimi söyleyeyim. Başka birçok parça daha takılacak montajda da işçiler vinçlerin sepetini kullanıyor engel teşkil edebilir, bazı parçaların bağlantı yerleri membrana yakın olabilir zarar verebilir. Bir de mantıken vinçler çıkmadan çim başlayamaz o yüzden membranı beklemeyiz zaten erken başlaması sadece göz doldurur hatta engellerse işleri gecikmeye bile sebep olabilir.  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı serdart

İşler iyi gidiyor  :) 25 inden sonra havalar bozuyor görünüyor. yarın yağmurlu. bu havaları kaçırmamaları lazım. aslında tam membran takılma havalarıydı bu haftalar. daha sonra rüzgarlar ve yağış şiddetlenecek.