Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5886835 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı canergiray77

Öyle pankartlar asılacaktır zaten bence de güzel olur.
pankart olayına karşı çıkıyorlar ya o açıdan değinmek istedim pankartlar daha çok renk katıyor bence locadakilerde bu açılarda pankartlar olursa kimse çıtını çıkarmaz güzel şeyler bunlar bence @Yusuf Tekeli
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı harund1k3

@Yunus u nacizane elestirme yonum tepkisinin orantisizligina yonelik olan dusuncemdi. ama gariptir ki devaminda @Yunus a gosterilen tepki de niceliksel olarak bir orantisizlik olusturmaya basladi. opuselim barisalim :)

Kavgalik bir durum yok ortada benim sahsi tepkim sadece bu arkadasa yonelik de degil. Burada bazi agresif yorumlar kullanicilari soru sormaktan, foruma katilim gostermekten itiyor. Ben buna karsiyim.

Çevrimdışı harund1k3

pankart olayına karşı çıkıyorlar ya o açıdan değinmek istedim pankartlar daha çok renk katıyor bence locadakilerde bu açılarda pankartlar olursa kimse çıtını çıkarmaz güzel şeyler bunlar bence @Yusuf Tekeli

pankartsiz stat bana acikcasi cok ciplak cok basit geliyor. biz bir de inonuyle sevdik tribunleri. o bayraklar, o pankartlar tribune renk katar. mesela bizim tribunde oyle ucan kacan kareografiler falan olmaz ama oyle pankartlar olur ki haftalarca konusulur. su statin insaati tamamen bitse bile bence tamamen bitmesi taraftarlarin stada yerlesmesiyle olacak. ancak o zaman tamam bitmis diyebilicem ben.

Çevrimdışı murat

Benim de uzun zamandır kafama takılıyor tribünle arada boş bir sıra olacak mı diye. Biz arkadaşlarla 1903 tribünün en ön sırasını almıştık, beni asıl düşündüren çıkış kapılarının tam arkasına gelen koltuklardan görüşün nasıl olacağıydı, fotoğraflara bakınca sıkıntı olacak gibi gözüküyor.

Başkanın boş sıra bırakacağını hiç sanmıyorum  :)
Satış sırasında bize gönderdikleri görsellerde koltukların ayakları prekast zemininin üzerindeydi, o biraz kurtarıyordur inşallah.
Bu arada, geçenlerde 1903 tribününe bir sıra daha eklenebileceği konuşuluyordu burada. Satışa başlandığında iki sıraydı, şimdi üç sıra mı oldu, net bilgisi olan var mı ? Necmi abi?

Bu vesile ile çok uzun süredir sıkı takipte olduğum foruma üye olmuş oldum, selamlar herkese
:hosgeldin

resimdeki gibi, nba salonlarinda, ya da amerika'daki diger spor stadyumlarinda gorulebilen dinamik isikli panolar dusunulmemis midir acaba? baya karizmatik olabilirdi birincisi. ikincisi, reklam vesaire icin daha genis bi altyapi saglayacak bir durum olabilir boyle bir uygulama, cunku duragan reklamlara oranla hem daha ilgi cekici, hem daha fazla firmayla calisilabilinir hareketli oldugu icin.

not: bir de pankart, resim vesaire tarzi takimi destekleyici stadi donatici unsurlar da buraya yuklenebilirdi muhtemelen.
not2: tribunler boyunca ilerleyen panelde bahsediyorum tabi.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 00:42:50 ramazanB ]

Çevrimdışı canergiray77

pankartsiz stat bana acikcasi cok ciplak cok basit geliyor. biz bir de inonuyle sevdik tribunleri. o bayraklar, o pankartlar tribune renk katar. mesela bizim tribunde oyle ucan kacan kareografiler falan olmaz ama oyle pankartlar olur ki haftalarca konusulur. su statin insaati tamamen bitse bile bence tamamen bitmesi taraftarlarin stada yerlesmesiyle olacak. ancak o zaman tamam bitmis diyebilicem ben.
bende çok severim pankart işini o yüzden konuya dalmadan edemedim tabii ki locaları engellesin istemem öyle yada böyle adam oraya para vermiş izlemek hakkı benim fikrim buna yönelik fotodaki boyutu aşmazsa herşey rayında olur @harund1k3
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Anıl

resimdeki gibi, nba salonlarinda, ya da amerika'daki diger spor stadyumlarinda gorulebilen dinamik isikli panolar dusunulmemis midir acaba? baya karizmatik olabilirdi birincisi. ikincisi, reklam vesaire icin daha genis bi altyapi saglayacak bir durum olabilir boyle bir uygulama, cunku duragan reklamlara oranla hem daha ilgi cekici, hem daha fazla firmayla calisilabilinir hareketli oldugu icin.

not: bir de pankart, resim vesaire tarzi takimi destekleyici stadi donatici unsurlar da buraya yuklenebilirdi muhtemelen.
Bizde de olacak :)

Çevrimdışı murat

bende karşı değilim hatta olması taraftarıyım ama kat aralarında led paneller olursa bu pankart işi son bulacaktır.sadece iki loca arasındaki bölüme koyulacağını düşünüyorum.üst katada pankart boyuyla alakalı sınırlamalar getirilecektir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bence bu araliklar akustigi dagitacak
Ses de ışık gibi dalga ile yayılır. Dalga halinde yayılan sesin yansımasıyla yankı olayı oluşuyor . Normal kuru havada 340 m/s hızla yayılan seslerin yansımalar ile dışarıya kaçmadığını varsayalım .O zaman sesler çakışacak , kulak bu farklı sesleri ayırt edemeyecek ve ortaya uğultu çıkacak . Dolayısıyla sesleri tamamen hapsedecek akustik de iyi bir fikir değil. 

Çevrimdışı vural

Loca katlarının arası bahsettiğin şekilde olacak,elektronik reklam panoları döşenecek.

Çevrimdışı FARUK

Benim de uzun zamandır kafama takılıyor tribünle arada boş bir sıra olacak mı diye. Biz arkadaşlarla 1903 tribünün en ön sırasını almıştık, beni asıl düşündüren çıkış kapılarının tam arkasına gelen koltuklardan görüşün nasıl olacağıydı, fotoğraflara bakınca sıkıntı olacak gibi gözüküyor.

Satış sırasında bize gönderdikleri görsellerde koltukların ayakları prekast zemininin üzerindeydi, o biraz kurtarıyordur inşallah.
Bu arada, geçenlerde 1903 tribününe bir sıra daha eklenebileceği konuşuluyordu burada. Satışa başlandığında iki sıraydı, şimdi üç sıra mı oldu, net bilgisi olan var mı ? Necmi abi?

Bu vesile ile çok uzun süredir sıkı takipte olduğum foruma üye olmuş oldum, selamlar herkese
Çıkış kapısı arkası aksine en iyi görüşe sahip olan yer olacaktır önünüzde ayakta biri olması mümkün olmadığından çok rahat saha görünecektir

Çevrimdışı canergiray77

bende karşı değilim hatta olması taraftarıyım ama kat aralarında led paneller olursa bu pankart işi son bulacaktır.sadece iki loca arasındaki bölüme koyulacağını düşünüyorum.üst katada pankart boyuyla alakalı sınırlamalar getirilecektir.
abi o dediğin yere koysunlar led panel locadakiler pankart asmaz oraya zaten :D örnek
( zengin abiniz geldi sa diyecek değil ya:D ) montaj yaptığım yerlere olmasında bi sakınca görmüyorum ben  @MURAT
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Deniz

Sesin dağılması ile ilgili bir ses mühendisinin wembley de yaptığı çalışmanın videosunu izlemiştim ,akustik mantığını çok güzel şekilde anlatıyordu.Türkçesini bulursam paylaşırım.

Ses ve akustik kavramı o kadar kolay kavramlar değil çok detaylı çalışma gerektiriyor.Ben bu konularda bilgiye sahibim ama sadece anlatılanları anlayacak kadar.Karışık bir kavram ve zor bir iş.
Loca camlarının yerleştirilme açısı bile önemli o kadarını söyleyim detay durumunun fazlalığını siz düşünün :)

İnternete Incident Wave,Reflected Wave ,Refracted Wave tarzı aramalar yaparsanız dalgaların yayılması ile ilgili temel birkaç bilgi edinebilirsiniz.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

abi o dediğin yere koysunlar led panel locadakiler pankart asmaz oraya zaten :D örnek
( zengin abiniz geldi sa diyecek değil ya:D ) montaj yaptığım yerlere olmasında bi sakınca görmüyorum ben  @MURAT
:kop:
bu sa sabancının kısaltmasımı yoksa selamın kısaltmasımı :D

Çevrimdışı canergiray77

ahahah :D Selam'ın kısaltması abi zengin deyince aklına ilk sabancılar mı geldi :D  @MURAT
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı CanEmre

Kavgalik bir durum yok ortada benim sahsi tepkim sadece bu arkadasa yonelik de degil. Burada bazi agresif yorumlar kullanicilari soru sormaktan, foruma katilim gostermekten itiyor. Ben buna karsiyim.
Stadı mimari bir yapı olarak değil de evladımız gibi görüyoruz da ondan oluyor bence bu
Olumsuz bir yorum görünce "sen benim çocuğuma mı laf ediyorsun" kıvamına geliyoruz bir anda   :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı harund1k3

hacim sabancilarin neredeyse hepsi cimbomlu bizde olsa koc olur :))

cinconun mevcut hali goz onunde bulundurulursa, belki adam gibi mac izlemek icin bizim localara cokmus olabilirler orasi da var.

Çevrimdışı GD8

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı asi_kartal

Sesin dağılması ile ilgili bir ses mühendisinin wembley de yaptığı çalışmanın videosunu izlemiştim ,akustik mantığını çok güzel şekilde anlatıyordu.Türkçesini bulursam paylaşırım.

Ses ve akustik kavramı o kadar kolay kavramlar değil çok detaylı çalışma gerektiriyor.Ben bu konularda bilgiye sahibim ama sadece anlatılanları anlayacak kadar.Karışık bir kavram ve zor bir iş.
Loca camlarının yerleştirilme açısı bile önemli o kadarını söyleyim detay durumunun fazlalığını siz düşünün :)

İnternete Incident Wave,Reflected Wave ,Refracted Wave tarzı aramalar yaparsanız dalgaların yayılması ile ilgili temel birkaç bilgi edinebilirsiniz.

Evet bu video izlemistim muhtesem. Acaba bizde de bu kadar ince bir calisma var mi ? Adamlar loca camina kadar tum detaylari ele alarak akustik calismasi yapmis helal olsun. @bjk_mabet
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Necmi

@emre_1978  önce hoş geldin kardeşim evet 1903 tribüne bir prekast daha eklediler.
bu bence 3 değil dört sıra yapar çünkü 3. sırayı prekast eklemeden ayaklı koltukla çözebilirlerdi
şimdi ekledikleri prekastın alnına bir sıra koltuk ve üstüne bir sıra koltuk konacak gibi duruyor
çünkü prekastın üstüne çıkılması için basamakta koymuşlar.  girişlerin arkasına gelen 1903 koltukları
görüşün en güzel olacağı koltuklar olacak çünkü önünde ayakta kimse olmayacak giriş yüksekliğide oturduğun zaman
dizlerine gelmiyor

Çevrimdışı murat

ömer ve oğlu hacı sabancı var beşiktaşlı.2 milyon dolara loca aldılar.

Çevrimdışı Necmi

ömer sabancı çok sağlam Beşiktaşlıdır ve sabancı ailesinde Beşiktaş hakimdir. :)
gs yi tutan bildiğim bir tek pegasusun sahibi var oda sabancı aile şirketlerinden kopuk bir şirket diye
biliyorum. Tam tersi Koç ailesi genelde fenerli içlerinde bir Rahmi koç Beşiktaşlı birde pek ortalıkta görünmeyen oğlu
Beşiktaşlı gerisi fenerli ve gsli gs yi yöneten koç ailesidir. inan kıraç koçların damadıdır. Eşi Suna Kıraç
Rahmi koçun kız kardeşidir. @harund1k3  Bu arada yeni nesil sabancılar Beşiktaşlı genelde diye duydum.

Çevrimdışı Necmi