Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887746 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

konumuz sadece deplasman taraftarları değil, semt isimleri de var..

oyunculara sormak lazım ama hiç etkilendiklerini sanmıyorum.. bunun yanında çok özel içerikler hariç pankartların sorun çıkarmadığını biliyorum.. ama kendimizi kandırmayalım isim yazmanın sebebi bunların hiç biri değil.. tamamen ben geldim buradayım diye reklam yapmak..

ve elbette güzel pankartlar yaparız, zamanında da yaptık..

@Erdem Çözer

Ben kimin neyin reklamini yaptigini anlamadim. adamin bundan nasil bir kazanci olacak. simdi mesela atiyorum carsi grubundan biri bakip bak umraniye kartallari da gelmis dese. veya yonetimden bak sariyer'den gelenler var dese ne olacak. umraniye kartallarina para mi verecekler, adam bundan gelir mi elde edecek. mesela mario gomez necip'e sorsa bu pankartlar nedir dese necip haritadan acip gosterse, necip bu pankartlar istanbulun ve ulkenin dort bir tarafindan gelen taraftar gruplarinin sembolu dese. mario gomez bundan etkilenip motive olmaz mi ?

Çevrimdışı harund1k3

Sağolasın abi ama ben halletmeliyim. Düşünmeniz yeter çok sağolun  :)

@Popular Demand

kardesim ben rusya'd havacilik universitesinde okuyorum. cihazina hata tespiti yapildi mi bilmiyorum ama yapildiysa hangi parca degisecekmis maliyeti neymis ogren neyse ederi ben getirmeye kabulum. mutlaka iletisime gecelim.

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Erdem Çözer

Ben kimin neyin reklamini yaptigini anlamadim. adamin bundan nasil bir kazanci olacak. simdi mesela atiyorum carsi grubundan biri bakip bak umraniye kartallari da gelmis dese. veya yonetimden bak sariyer'den gelenler var dese ne olacak. umraniye kartallarina para mi verecekler, adam bundan gelir mi elde edecek. mesela mario gomez necip'e sorsa bu pankartlar nedir dese necip haritadan acip gosterse, necip bu pankartlar istanbulun ve ulkenin dort bir tarafindan gelen taraftar gruplarinin sembolu dese. mario gomez bundan etkilenip motive olmaz mi ?

mesele bu reklamdan para mı kazanacaklar düzeyine indiğine göre konuyu kapatmak en iyisi..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı harund1k3

Benim merak ettigim sey, bu takilan (kisa ve uzun) borular halatlarin yukunu hafifletiyormu yoksa dengeliyormu ve ya hic birimi  :alala: :alala:

@Ermanacer

elbette arttiriyor. halatlarin asil isi zaten membrani, kedi yolunu, semerleri, uzun ve kisa oluklu borularini tasayabilmek.

Çevrimdışı harund1k3

mesele bu reklamdan para mı kazanacaklar düzeyine indiğine göre konuyu kapatmak en iyisi..

@Erdem Çözer

yok yanlis anlama ben sadece nasil bir prim elde edebilirler onu merak ettigim icin soruyorum. yani elbette senin icin mantikli gelen tarafi olabilir ama bana gore hem taraftari hem futbolculari olumlu yonde etkileyen bir aktivasyon bence.

o pankartlarin ustunde 1453 kartallari yazmadigi surece sorun yok.

Çevrimdışı Erdemm

tüm beşiktaş taraftarlarını sadece bir taraftar grubunun içine gömme
sadece onlardan ibaretmiş gibi bir bakışa indirgeme yaklaşımından uzak durmanın faydalı olacağını düşünüyorum.
keza ondan ibaret değil..

"Beşiktaşlı" olmak benim için kafi.. grubum da sadece "Beşiktaş" gurubudur.. :)

bu da hepimizi kapsıyor zaten..

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı Efe

uzun oluklular yavas mı ilerlyo ne
evt 2 gundur yavaslama var yerlerine uymuyorlar biraz sıkıntı cikarmis gibiler ama yinede gayet iyi durum pazar gunu tam olarak biterler semerler de seri sekilde takilmaya baslasin bisey kalmadi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Bu arada numaralıdaki 2 mini çıkıştada çatal merdiven var .

Basin tribunun orada ki cikis cok kotu oldu be  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Popular Demand

@Popular Demand

kardesim ben rusya'd havacilik universitesinde okuyorum. cihazina hata tespiti yapildi mi bilmiyorum ama yapildiysa hangi parca degisecekmis maliyeti neymis ogren neyse ederi ben getirmeye kabulum. mutlaka iletisime gecelim.

Cumartesi baktırıcam servisine, değişecek parçayı öğreneyim haberleşiriz. Daha uygun maliyete halledebilirsek iyi olur.  :ok:
          [img width=41

Çevrimdışı Efe

Basin tribunun orada ki cikis cok kotu oldu be  :bandit:
orda basin ve kamera olacak zaten ufak cikislar oldugu icin belli bile olmaz onlar çatal olsun problem degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

milli takım maçlarına Beşiktaş formasıyla gidene laf söyler misin mesela reklam yapıyor diye? Yok, bütün spikerler bakın ezeli rakipler nasıl bir araya geldiler işte milli takım bu der övünür. Ülkenin de en çok birlik beraberliğe ihtiyacı var. Avcılar kartalını üsküdarını bilmem ama Dersim Çarşı, Elazığ Çarşı, Hakkari Çarşı, Bursa Kartalları, Başkentliler, Bolu Kartalları bunların alayını sadece Beşiktaş için bir araya geldiğini görmek ülke adına da bir umuttur. Beşiktaş'ın bütünleştiriciliğini hatta İsrail Çarşı, Çarşı Berlin bunlarla birlikte evrenselliğini gösterir belki. Yani bunları basite indirgeyip reklam yapıyorlar demek çok doğru değil. Reklam amaçlı olan varsa bilemiyorum ama bu iş bana dışardan masum geliyor.

Demem o ki bardak tamamen boş değil. Nereden baktığına bağlı.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2015, 16:04:17 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Fatih

Pankart konusunda iyi niyetli olabilirsiniz ama olaylar dusundugunuz gibi degil.

"Bilmem ne kartallari" diye pankart asiliyor, sanirsin 150-200 kisi.. En fazla 10 kisi, o kadar da degildir belki de.

Semt pankartlarinin oraya asilma nedeni belli. Kendini bir sekilde gostermek ve bazi seylerden nemalanmak.

Derneklerin ve gruplarin amaci armanin oldugu yer de karsiliksiz faaliyetler gostermektir, digital baskili flama acmak degil.

Çevrimdışı Ensar

valla başkan kesinlikle 19.03 yetişmesini istiyor o yönde çalışma var stadta bir çok iş seviye olarak %90 ları aştı çatı ay sonu çelik iskelet olarak bitecek hemen toparlanıp çıkarlarsa çim işi açılış tarihini belirler takım önde şampiyonluk yolunda olursa kesin açmak isteyeceklerdir diğer tüm sonuçlarda bu sezon açmazlar takımın önde olması ve şampiyonluğa yakın olması gerek bence yoksa fiziki açıdan bi problem kalmayacak gibi en kötü 10 nisan gününe çok rahat yetişir herşey
mayısa ancak yetişir abi çok zor nisan
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı toedeyou

Çevrimdışı CanEmre

dakika skor :halay:

18-40 uzun oluklu

2-168 semer :ishock:

Semer denemelik mi takılmıştır diye merak ediyordum ama onlara da ufaktan başladılar herhalde  :halay:
Ama kedi yolu için tüm uzun olukluları bekleyeceğiz herhalde
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Fatih

orda basin ve kamera olacak zaten ufak cikislar oldugu icin belli bile olmaz onlar çatal olsun problem degil
Yok ya yukarida ki cikistan bahsediyorum.  :lol:

Çevrimdışı Emre.Guler

Sadece dikine boruların üzerine gelecekse semerler 4 sıra değil 3 sıra olacak gibi buda 126 yapar toplamda en arka sıraya semer takılacakmı acaba

Çevrimdışı SuperBJK

Çevrimdışı Efe

Yok ya yukarida ki cikistan bahsediyorum.  :lol:
evt ben alintinin kini okumusum senin altta yazdigini sonradan gordum silmek zor geldi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kivanc

Semer hızlı bitecek gibi gözüküyor. Hadi hayırlısı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı CUBUKLU

Bu 3.cü sıraya semer eklenecek mi ?
aradaki mesafede eklenecek gibi bi görüntü var
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?