Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887724 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yanlış kişiyi mi alıntıladım diye kontrol etmek zorunda kaldım.

İlla ki bana cevap yazmanız gerekmiyor.. benim de desteklediğim bir görüşe cevap yazılırsa bana da cevap hakkı doğar
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Bütün ülke coğrafyasının takımına sahip çıkması ve bunu da pankartla göstermesinin nesi kötü. Ankara'dan onlarca otobüsle giden taraftarlar oraya sırf pankart asıp şov yapmaya gitmiyor.
Oturduğunuz yerden sallayıp insanları şov yapmakla itham etmeyin.

İkili polemiklere pek girmem tarzım değildir zaten kimseyi de direk itham etmedim ama cevap hakkı doğdu. Eyvallah oturduğumuz yerden sallamayız,size göre nerden sallamaya hakkımız var?
Görüş bildirmek sallamak değildir. Ben şimdi çıkıp size "bilip bilmeden ahkam kesmeyin" desem yakışık alır mı almaz.

Fikrimin arkasındayım, Ankara'dan da stada gidebilirsin Urfa'dan da. Takıma destek ver, ama bana ne senin nerden geldiğinden. Tüm Türkiye senin nerden geldiğini görmek bilmek zorunda mı?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetemre

Bütün ülke coğrafyasının takımına sahip çıkması ve bunu da pankartla göstermesinin nesi kötü. Ankara'dan onlarca otobüsle giden taraftarlar oraya sırf pankart asıp şov yapmaya gitmiyor.
Oturduğunuz yerden sallayıp insanları şov yapmakla itham etmeyin.
anadolu şehirlerinin isminin yazılı olduğu pankartlar bence de motive edicidir.
takım tribünlere bakınca taraftara bak 1000 km dememiş gelmiş terimin son damlasına kadar savaşmalıyım demeli.
istanbul taraftarı ise istanbul içi semt adları yazılı pankartlar yerine güzel şeyler yazmalı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Popular Demand

@Popular Demand  emeğine sağlık kardeşim.
demekki Beşiktaşlı drone almamak  bazen kumanda edilmekten hoşlanmıyor.
bir ara yola doğru kaymış iyiki araç geçmiyordu.

Aynen abi, gerçekten şanslı sayılırım o durumda.
          [img width=41

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Sırf şov için geliyor diyen oldu mu? Amaç takıma destekse gelsin desteklesin.. Ben geldim diye bas bağırmasına, reklam yapmasına gerek yok! Ayrıca kimin oturduğunu kimin nereye gittiğini bilemezsiniz. Pankart dediğin takıma destek için yapılır, reklam için değil.
ne güzel işte bütün coğrafya takıma destek veriyor,,, sen de güzel bir pankart hazırla farkını ortaya koy onlarda sen den ilham alsın güzel şeyler çıksın ortaya ha ne dersin
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

sen şirkete rusya düşürdü de masrafı sana yazmasınlar :ok:

Şirkete hiçbişey söyleyemem ki, izinsiz alıp götürüyordum stadı çekmeye.
Şirket için para değil ne kendisi ne de tamiri ama cihazı aldığımı öğrenmemeleri için tek yol benim halletmem.

Allah büyük bakalım umarım masrafı az çıkar da hallederim. Her hafta çekmek istiyorum çünkü yağış olmadığı günlerde.
          [img width=41

Çevrimiçi Necmi

Sırf şov için geliyor diyen oldu mu? Amaç takıma destekse gelsin desteklesin.. Ben geldim diye bas bağırmasına, reklam yapmasına gerek yok! Ayrıca kimin oturduğunu kimin nereye gittiğini bilemezsiniz. Pankart dediğin takıma destek için yapılır, reklam için değil.
iyide buda bir destek senin Türkiyenin neresinden tribüne gelip takımı desteklediğini
oyuncu görünce daha iyi motive olmazmı.
Hem birilerinden daha iyisini yapmayı beklemek yerine siz daha iyisini yapın tribün kültürü
bir dakikada değişmez zamanla ve insanlar yapılanı gördükçe ve bunun güzel olduğuna katıldıkça
kendini yeniler o nedenle iyi fikri olan uygulayacak uygulayamıyorsanız elinden geleni yapana hoş görülü olun
bence birde herkes istediği pankartı yazıp içeri asamıyor elli yerden kontrol ediliyor biri bile çık dedimi olmuyor
polis sonra tff yetkilileri sonra tekrardan birde spor polisi sonra kulüp yetkilisi sonra birde telsizle birine soruyorlar
komik bir şekilde içeri pankart sokmak oldukça zor en kolay o tip pankartlar sokuluyor. özel bir şey yapıyorsan bunun için
çok önceden hazırlayıp kulüpten izin almak ve stadada bir gün önceden gelip takmak gerekiyor. bunlarıda deplasman taraftarı zor yapar.
Bazen eleştiri yaparken konunun özünü bilmek gerekiyor.

Çevrimdışı ilhan

İkili polemiklere pek girmem tarzım değildir zaten kimseyi de direk itham etmedim ama cevap hakkı doğdu. Eyvallah oturduğumuz yerden sallamayız,size göre nerden sallamaya hakkımız var?
Görüş bildirmek sallamak değildir. Ben şimdi çıkıp size "bilip bilmeden ahkam kesmeyin" desem yakışık alır mı almaz.

Fikrimin arkasındayım, Ankara'dan da stada gidebilirsin Urfa'dan da. Takıma destek ver, ama bana ne senin nerden geldiğinden. Tüm Türkiye senin nerden geldiğini görmek bilmek zorunda mı?
Herhangi bir ilden, ilçeden gelen taraftarların bunu pankartında dile getirmesinin şovla, reklamla ne alakası olabilir. Siz rahatsız olabilirsiniz ama kafasını kaldırdığında o pankartları gören futbolcuların ülkenin  dört bi yanından kendisini desteklemeye geldiğini bilmesi de önemli bence.
Bu forumun pankartı da açıldı Olimpiyat stadında şov mu yapmış olduk, reklam mı?

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetemre

Şirkete hiçbişey söyleyemem ki, izinsiz alıp götürüyordum stadı çekmeye.
Şirket için para değil ne kendisi ne de tamiri ama cihazı aldığımı öğrenmemeleri için tek yol benim halletmem.

Allah büyük bakalım umarım masrafı az çıkar da hallederim. Her hafta çekmek istiyorum çünkü yağış olmadığı günlerde.
sakınılan göze çöp batarmış senin ki de öyle olmuş.
başın ağrımadan atlatırsın inşaallah.
meblağ çok yüksek çıkarsa buraya yaz illa ki halledilir...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

en son 16. uzun oluklu takılmış fotoya göre akşama kadar 20 yi bulsalar bugün uzun oluklu yavaş gidiyor 2 gündür sorunlu oluklu sabah tekrar takılmış akşama 20 olursa iyi semerler takılacak mı bakalım bugün saat 5.30 a kadar çalışma sürüyor 5 gibi bi yeni inönü çok iyi gider

bu arada koltuk kırdığım doğru olimpiyat bana dayanamadı artık :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Asıl soru şu o adamlar reklam mı yapıyor? Bütün tribün bir çemberi dolduran pankartların alayı reklam mı? Para mı topluyorlar cebe indirip bu işten zengin olan mı var? Niye bu kadar dışlanıyor bu pankartlar anlayamıyorum.

Çevrimdışı Efe

bu arada stadın ince işçilikleri bitmek üzere baya ilerleme var ocak ayı sonunda ince işler artık biter taş işlerinde de dış kısım biter içe geçerler varsa yapılacak taş kaplama ocak sonu stad bitecek çimi bekleyeceğiz anlaşılan o artık  2 ay sonra mebranı bitmiş çimleri çıkmak üzere şekilde görürüz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

iyide buda bir destek senin Türkiyenin neresinden tribüne gelip takımı desteklediğini
oyuncu görünce daha iyi motive olmazmı.
Hem birilerinden daha iyisini yapmayı beklemek yerine siz daha iyisini yapın tribün kültürü
bir dakikada değişmez zamanla ve insanlar yapılanı gördükçe ve bunun güzel olduğuna katıldıkça
kendini yeniler o nedenle iyi fikri olan uygulayacak uygulayamıyorsanız elinden geleni yapana hoş görülü olun
bence birde herkes istediği pankartı yazıp içeri asamıyor elli yerden kontrol ediliyor biri bile çık dedimi olmuyor
polis sonra tff yetkilileri sonra tekrardan birde spor polisi sonra kulüp yetkilisi sonra birde telsizle birine soruyorlar
komik bir şekilde içeri pankart sokmak oldukça zor en kolay o tip pankartlar sokuluyor. özel bir şey yapıyorsan bunun için
çok önceden hazırlayıp kulüpten izin almak ve stadada bir gün önceden gelip takmak gerekiyor. bunlarıda deplasman taraftarı zor yapar.
Bazen eleştiri yaparken konunun özünü bilmek gerekiyor.

konumuz sadece deplasman taraftarları değil, semt isimleri de var..

oyunculara sormak lazım ama hiç etkilendiklerini sanmıyorum.. bunun yanında çok özel içerikler hariç pankartların sorun çıkarmadığını biliyorum.. ama kendimizi kandırmayalım isim yazmanın sebebi bunların hiç biri değil.. tamamen ben geldim buradayım diye reklam yapmak..

ve elbette güzel pankartlar yaparız, zamanında da yaptık..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

daha bitmedi
taş kaplama devam ediyor oranın 2 aylık işi var sonra çevre düzenlemesi için bazı şeyler yapabilirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

bu arada stadın ince işçilikleri bitmek üzere baya ilerleme var ocak ayı sonunda ince işler artık biter taş işlerinde de dış kısım biter içe geçerler varsa yapılacak taş kaplama ocak sonu stad bitecek çimi bekleyeceğiz anlaşılan o artık  2 ay sonra mebranı bitmiş çimleri çıkmak üzere şekilde görürüz

Efe abi nisana yetişmez tezin devam ediyor mu?

Çevrimdışı ilhan

teşekkürler abi kim çektiyse harika fotoğraflar ya eline sağlık  stadı gezdirmiş resmen bize fotoğraflarla
@canergiray77 fotoları @keremfrat1 arkadaşımız çekiyor sağolsun yapar bize böyle güzellikler. O verdiğim link de bizim haber sitesinin linki, fotolar yayınların orada takip edersin. :ok:

sakınılan göze çöp batarmış senin ki de öyle olmuş.
başın ağrımadan atlatırsın inşaallah.
meblağ çok yüksek çıkarsa buraya yaz illa ki halledilir...

Sağolasın abi ama ben halletmeliyim. Düşünmeniz yeter çok sağolun  :)
          [img width=41

Çevrimdışı Efe

Efe abi nisana yetişmez tezin devam ediyor mu?
valla başkan kesinlikle 19.03 yetişmesini istiyor o yönde çalışma var stadta bir çok iş seviye olarak %90 ları aştı çatı ay sonu çelik iskelet olarak bitecek hemen toparlanıp çıkarlarsa çim işi açılış tarihini belirler takım önde şampiyonluk yolunda olursa kesin açmak isteyeceklerdir diğer tüm sonuçlarda bu sezon açmazlar takımın önde olması ve şampiyonluğa yakın olması gerek bence yoksa fiziki açıdan bi problem kalmayacak gibi en kötü 10 nisan gününe çok rahat yetişir herşey
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dr.ozan

bana da saçma geliyor.. üsküdar kartalları, sefaköy kartalları.. yaratıcı pankartlar kullanılmalıdır..
beşiktaş taraftar grubu denilince akla gelen çarşı dır.. başka arayışlara girmek gereksizdir..

Çevrimdışı Mehmet92

valla başkan kesinlikle 19.03 yetişmesini istiyor o yönde çalışma var stadta bir çok iş seviye olarak %90 ları aştı çatı ay sonu çelik iskelet olarak bitecek hemen toparlanıp çıkarlarsa çim işi açılış tarihini belirler takım önde şampiyonluk yolunda olursa kesin açmak isteyeceklerdir diğer tüm sonuçlarda bu sezon açmazlar takımın önde olması ve şampiyonluğa yakın olması gerek bence yoksa fiziki açıdan bi problem kalmayacak gibi en kötü 10 nisan gününe çok rahat yetişir herşey

hadi inşallah abi,benim de hayalim o civarlar antalyadan sonraki iç saha maçımız bursa sanırım 2. yarıda o maça açarız.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

konumuz sadece deplasman taraftarları değil, semt isimleri de var..

oyunculara sormak lazım ama hiç etkilendiklerini sanmıyorum.. bunun yanında çok özel içerikler hariç pankartların sorun çıkarmadığını biliyorum.. ama kendimizi kandırmayalım isim yazmanın sebebi bunların hiç biri değil.. tamamen ben geldim buradayım diye reklam yapmak..

ve elbette güzel pankartlar yaparız, zamanında da yaptık..

Orada yazan pankartlardan 1000km uzaklardan gelen insanların olduğunu görünce ulan adamlar Beşiktaş için nerelerden gelmiş biz şurdan şuraya gitmedik demesi lazım ama şuna bak reklam yapıyor demeyi seçiyorsa diyecek bir şey yok...

Çevrimdışı Ermanacer

Benim merak ettigim sey, bu takilan (kisa ve uzun) borular halatlarin yukunu hafifletiyormu yoksa dengeliyormu ve ya hic birimi  :alala: :alala:

Çevrimdışı pascal26

Asıl soru şu o adamlar reklam mı yapıyor? Bütün tribün bir çemberi dolduran pankartların alayı reklam mı? Para mı topluyorlar cebe indirip bu işten zengin olan mı var? Niye bu kadar dışlanıyor bu pankartlar anlayamıyorum.

Stadta, maça 5 dakika kala "Sen benim her gece efkarım" diye bunalım şarkılar çalınması gibi daha büyük sorunlarımız var bence.

Pankart bence de güzel bir ritüel (kendi görüşüme ister yakın ister uzak olsun siyasi göndermeleri olanları ve pankartı yapanın kendini göstermeye çalıştıklarını üzülerek hariç tutuyorum)